rockmuzeum.ini.hu

 Menü
· Főoldal
· Archívum
· Enciklopédia
· Hard.Fplanet.hu
· Hosszabb írások
· Impresszum
· Kereső
· MHW dbSearch
· Rovatok
· Szavazógép

 Nap cikke
A legolvasottabb cikk ma:

Stargazer - Tui La (2017)

 Látogatottság
Összesen
88261264
találatot kaptunk az oldal indítása óta: 2003. július

 Hang-Súly


 Vásárolj!
Bálint Csaba - Beatinterjúk I.

Majnik László - Barázdák között


 Unearth - Alive From The Apocalypse (2008) 

Lemezismertetők

Dupla DVD kiadásával ünnepli a bostoni (Massachusetts, USA) metalcore csapat a 10 éves születésnapját. Ha a 2006-os III: In the Eyes of Fire (másik kritika) fényében nem is mindenki gondolná, de a stílusukban az év egyik legjobb produkcióját készítették most el...

Pozitív energiák, lázadás, politikus és belső küzdelmekről szóló szövegek... és a létező legkoszosabb Iron Maiden inspirálra riffhegyek. Nem csak ezeket, de ezeket biztosan tudja az Alive From The Apocalypse!


Szerkesztette: pjuan
Tovább...

 Spanyol Tavasz '08 a Fono-ban 

Koncertmenü

Fonó Zeneház (1116 Budapest, XI. kerület, Sztregova utca 3.), 2008. április 12. szombat, Belépő: 2.000.-

Oscar Guzman (Sevilla): A spanyol flamenco gitáros Oscar Guzman a műfaj gitárművészetének egyik legismertebb alakja. Végigjátszotta és -nyerte Európa és a többi kontinens gitárfesztiváljait, nemzetközi hírnevet szerzett és sok ezer embert nyűgözött le tudásával. A térképet megnézve tán nincs is olyan ország, ahol ne játszott volna - Ciprus, Törökország, Montreal, Kanada, Ukrajna, Bologna, Olaszország, Hollandia, Pozsony, Szlovákia, Ausztrália, Macedonia, Olaszország, Lengyelország, Málta, Olaszország, Ausztria, Lengyelország, Ausztrália, Ciprus, Csehország, Irán, Peru csupán néhány a lenyűgözött országok sorából. Flamencot kedvelők és a műfajjal ismerkedők mind-mind elbűvöltetnek egy lendületes Oscar Guzman gitárest után. A szuggeszív spanyol muzsikus ezen az estén szólóban játszik: nagyszerű játéka egyedül is betölti a teret.


Szerkesztette: jazz
Tovább...

 Guillemots - Red (2008) 

Lemezismertetők

A popzenét nem csak kivénhedt énekesnők, sztárolt egylemezesek, nyálas fiatalok és elhízott ötvenesek játszák. Legalábbis a világ értelmesebb felén nem. A 2004. novemberében, Birmingham-ben Fyfe Dangerfield énekes - gitáros - billentyűs vezetésével alakult Guillemots jó példája annak, hogyan lehet ezt a táncolható műfajt ízlésesen és ötletesen művelni. A 2006-os bemutatkozó Through the Windowpane című lemezük sikerei bizonyítják, hogy igény is van a hasonló minőségű szórakoztatásra. Szerintem nálunk is lenne, ha a hasonló bandákat is meg lehetne ismerni...


Szerkesztette: szimpatic
Tovább...

 Barbaro, az élő legenda - hála Istennek! (ELMARAD) 

Koncertmenü

Cziranku Sándor, Herpai Sándor és Zsoldos Tamás - a Kárpát-medence zeneileg kikezdhetetlen nagyságai. Divatok, ideológiák zajos harcai között mi tart össze egy zenekart? Kézenfekvő, mára mégis furcsán egyszerűnek tűnő kijelentés: a ZENE. A Barbaro 20 éve létezik már. A virtuóz hangszertudás mellett a zene mindenen túli tisztelete adja azt az őserőt, ami szinte egyedülállóan sajátja a Barbaronak. A Barbaro akkor játszott világszínvonalú világzenét, amikor azt még fel sem találták. Következetes progresszivitása máig egyedülálló; négy ember közös munkájának csodája. Mert abban a „könnyed" végeredményben rengeteg munka van. Ha van Barbaro titok, akkor ez: csinálni, amit szeretünk, amiben hiszünk, és sosem adni fel!

Négy esztendeje negyedikként egy fiatal énekes, Both Miklós is egyenértékű tagja a csapatnak. A III. Barbaro album már ugyanúgy Mikié is. Szövegei, zenei ötletei, nagyszerű énekhangja és remek gitárjátéka szerves része immár a Barbaronak.

Húsz év - három album. Nem az évek száma, nem a mennyiség, hanem a korongon található 11 mű mutat meg mindent. Mit érez, mit gondol ez a négy zseniális zenész a világról, és benne a zenéről. A zenét elmesélni egyébként is nehéz. A Barbarot meg végképp nem is lehet. Inkább hallgatni kell! Jó nekünk, hogy elkészült, hogy hallgathatjuk a III-ast. Április 18-án, pénteken este 21 órától élőben is!

Legközelebb Budapesten, Április 18-án 21 órától a Bakelitstúdióban. (1094. Budapest, Soroksári út 164. XVIII épület). Szeretettel várunk mindenkit! Jegyek kaphatók a Concert@Média összes jegyirodájában, valamint a helyszínen (érdeklődni lehet a +36-1-347-0803-as számon). További jegyinformációk: jegy@bakelitstudio.hu; www.jegyelado.hu jegyár: 1200 Ft.


Szerkesztette: pjuan
Tovább...

 Textures - Silhouettes (2008) 

Lemezismertetők

Hollandia nem tartozik a zenei nagyhatalmak közé, de ez nem a Textures zenéjén múlik. Ők mindent megtesznek, szó nem érheti a ház elejét. Fifikás ritmusokkal operáló komplex, brutál zenéjük rendesen odakalapál.

Több minden is eszembe jutott a Silhouettes hallgatása közben. Elsőre a Mnemic neve, de ezt tudnám a legkevésbé megmagyarázni. Aztán eszembe jutott a Smaxone és Devin Townsend is. Persze a Smaxone-ról már önmagában is eszembe jut Townsend. Tekintsük ezeket a neveket irányadónak és ne többnek. Hasonló alapanyagokból hasonló jellegű kaját főznek, de az végterméknek végülis megvan a saját textúrája.


Szerkesztette: Deepfreeze
Tovább...

 Jazz legendái: PETER APPLEYARD 

Cikkek

- 1929. augusztus 26-án született a Lincolnshire-i Cleethorpesben, Nagy-Britannia. Zenei pályája akkor kezdődött, amikor szülővárosának cserkész fúvószenekarában dobolt. Helyi tánczenekarokban zenélt, mielőtt csatlakozott volna Felix Mendelssohn populáris zenét játszó együtteséhez. A negyvenes évek közepén különböző együttesekkel játszott NagyBritanniában, és az évtized végén a Bermudákon szerepelt.


Szerkesztette: jazz
Tovább...

 The Michael Landau Group feat. Gary Novak @ 080408 - Take 5 Club 

Koncertmenü

The Michael Landau Group feat. Gary Novak Take 5 Club - (1061 Budapest, VI. kerület, Paulay Ede utca 2.) - 2008. április 8.

Michael Landau évtizedek óta a világ egyik legkeresettebb stúdiózenésze: szinte bármilyen stílusban képes ízesen és gyorsan maradandót alkotni. Olyan művészek albumain működött közre, mint a Pink Floyd, Miles Davis, Joni Mitchell, BB King, Seal, Ray Charles és Rod Stewart. A zenészvilág tiszteletét a kilencvenes évek fordulóján vívta ki, amikor tagja volt Vinnie Colaiuta "Karizma"nevű, azóta legendássá vált csapatának. Ezután természetes volt hogy ő is szólókarrierbe kezd: folyamatosan készíti lemezeit és járja a világot jobbnál jobb zenészek kíséretében. A produkció magában hordoz mindent, amelytől egy trió felállás igazán izgalmas: a tekintetek a főhőst figyelik, akinek kutya kötelessége legizgalmasabb formáját nyújtani, hisz nincs ki mögé bújjon, a két kísérőnek mindehhez stabil alapot kell nyújtania, mégis marad annyi helyük, hogy bemutathassák virtuozitásukat - márpedig ilyen szintű zenészeknél ezt a közönség el is várja.


Szerkesztette: jazz
Tovább...

 Keleti Front – Álmatlanul (2008) 

Lemezismertetők

Cirka 8 évvel ezelőtt Kisvárdán alakult egy zenekar Várda Blues Band Baráti Kör néven. Többször léptek fel motoros találkozókon, jamboree-kon, rock-találkozókon, azonban meglehetősen sok volt közöttük a nézeteltérés, ennek okán néhányan kiléptek, néhányan maradtak, lényeg, hogy újjá alakultak Keleti Front néven 2002-ben. Érdekessége a csapatnak, hogy mindannyian komoly zenei előképzettséggel rendelkeznek. Az első albumuk 2002-ben jelent meg Rock&Blues címmel, 8 számot tartalmaz, és meglehetősen nagy sikerű lett az akkori lemezbemutató koncertjük is. Felléptek már többek között az alábbi zenekarokkal is: Beatrice, a Republic, P.Mobil, P.Box, Edda, Deák Bill Gyula, Török Ádám és a Mini, Charlie, Jamie Winchester, Tunyogi Rock Band, Lord, stb. Mi több, léptek már fel börtönökben is! A Rock&Bluesról írt kritikák is meglehetősen pozitívan nyilatkoztak az anyagról, annak ellenére, hogy a hangzás nem sikerült az elvárásoknak megfelelően. A Keleti Front is – csakúgy, mint számos más hazai zenekar – egyformán küzd az anyagiak hiányával, hangzóanyagokkal kapcsolatban. Saját zsebből, szponzorok nélkül útra indítani egy új albumot nem kis dolog.


Szerkesztette: ZuZuP
Tovább...

 Wigwam: Rage és Kamelot koncertek áprilisban 

Koncertmenü

Varázslatos dallamok és kőkemény riffek várják áprilisban a Wigwamba látogatókat, hiszen 13-án a Rage, 20-án pedig a Kamelot ad koncertet a legismertebb fővárosi rockclubban. A német heavy metal gárda két éve, az amerikai dallamos prog-power együttes pedig tavaly koncertezett utoljára Budapesten, és az akkori sikeres bulik után nem is csoda, hogy visszatérnek.. jegyek még kaphatók!A Rage természetesen a koncert óta eltelt két évben sem pihent: a 2006-os Speak Of The Dead után idén adták ki Carved in Stone című új stúdiólemezüket, és egy koncertDVD-re is volt idejük. Míg a Speak Of The Dead inkább a Lingua Mortis szimfónikus vonalát vitte tovább, az új anyag a banda hagyományos profiljába illeszkedik... vagyis egyszerűen piszkos és erőteljes metal - ahogy szeretjük.


Szerkesztette: pjuan
Tovább...

 Elme Osztály interjú Gőcze Gergővel (2008) 

Interjúk

2003-ban alakult egy ifjú banda Nyíregyházán. Először Csá-kány néven futottak neki a rocknak, majd később ugyanezek a srácok akkuPUNKtúraként nyomultak tovább, de úgy vélték nagy melléfogás volt az elnevezés, mivel közük nem volt a punkhoz. Aztán 2006-ban az új keresztelő lefolytatása után már Elme Osztályként találkozhattunk velük, mint emo csapat. A fiúk nagyon kedvesek, önzetlenek, engem leginkább Gergő egyik mondata ragadott meg: „Az aprócska rajongótáborért teszünk mindent...”


Szerkesztette: ZuZuP
Tovább...

 Koncertek Schleki ajánlásával 2008. április-május 

KoncertmenüKoncertek Schleki ajánlásával 2008. április-május: benne a végül el nem maradó BORIS - GROWING koncert információival!

Szerkesztette: pjuan
Tovább...

 Starfield - I Will Go (2008) 

Lemezismertetők

A Starfield a kanadai Gospel Music Association Covenant díjának többszörös győztese. 2001-ben Winnipeg-ban, Manitoba-ban alakultak, az I Will Go az első két saját kiadású lemez után, a harmadik Sparrow Records-os lemezük. A fiatal srácok keresztény pop/rock zenéje könnyedén szórakoztat, kellemesen nagyívű dallamokkal van tele... Ahogy eddig is, most talán méginkább az egyik legjobban sikerült vallási témájú, dallam orientált rockzene az övék...


Szerkesztette: szimpatic
Tovább...

 HATE SQUAD - Degüello Wartunes (2008) 

Lemezismertetők

Ha valaki azt gondolná, hogy a hannoveri ötös parasztkodós hc/metal keverék zúzdájával csupán a jelenleg (lefelé?) futó trendhez akar igazodni és így érvényesülni, az valószínűleg nem ismeri a csapat ’90-es években nyújtott teljesítményét. Igen, német barátaink szinte pontosan másfél évtizede űzik az ipart, bár teljesítményük nem nevezhető túlságosan kiemelkedőnek, igaz, rossznak sem. Az előző évtizedben három nagylemezt jelentettek meg – ezek közül véleményem szerint az „I.Q. Zero” sikerült legjobban –, majd sok más bandához hasonlóan beadták a kulcsot az ezredforduló előtt. A 2004-es újjáalakulás óta jelen korong a második gyűlöletbomba, amit a zenehallgatókra szabadítanak.


Szerkesztette: PalSzabolcs
Tovább...

 Jazz legendái: RAY ANDERSON 

Cikkek

- 1952. október 16-án született az illinois-i Chicagóban, Egyesült Államok. Anderson nyolcesztendősen kezdett pozanozni, mihelyt már kellően magas volt a hangszerhez. Kezdetben apja dixieland lemezgyűjteménye inspirálta, majd az iskolában George Lewis mellett játszott, aki generációjának másik kiemelkedő pozanosa. Anderson zenésztevékenysége a stílusok egész széles skálájára kiterjedt, Jeff Carp szájharmonikás bluesegyüttesétől, ahol tinédzserként játszott, egészen a szimfonikus zenekarokig. A fekete zenészek öntevékeny egyesületének, az AACM-nek koncertjei mindenki számára fontos inspirációt jelentettek.


Szerkesztette: jazz
Tovább...

 Ebony Ark - When The City Is Quiet (2008) 

Lemezismertetők

Az Ebony Ark 2002-ben Madridban alakult, női énekessel elővezetett szimfonikus prog/power zenekar. A When The City Is Quiet a második lemeze a nagyon tehetséges Spanyol fiúknak, igaz az elsőt kétszer is kiadták. Mára minden kapcsolatuk megszakadt a Dreamaker nevű bandával, sem Jorge Sáez dobos, sem Roberto Peña de Campus billentyűs, és az általam legjobb Spanyol énekesnőnek tartott Elisa C. Martín sem szerepel már a csapat környékén. A korábban a Dark Moor vendég énekesnőjeként is szereplő Beatriz Albert egyedüli hangja sok kérdést vetett fel bennem...


Szerkesztette: pjuan
Tovább...

 MobilMánia: P.Mobil dalok extagokból P.Mobil 

Koncertmenü

Egy új zenekar, egy rock szupergroup, ahol a hazai rockzene hívei minden zenészt jól ismernek már, sot mindannyiukat ugyanabból a zenekarból, hiszen mind az öten a P.Mobil együttesben zenéltek hosszú-hosszú éveken át. Egy kivételes alkalom, hiszen együtt hallhatjuk a három egykori Mobil énekest:

Vikidál Gyula, Tunyogi Péter és Rudán Joe - együtt több, mint 30 éven át voltak a P.Mobil énekesei. Velük tart Kékesi “Bajnok” László basszgitárral és Zeffer András a híres Hammond orgonával - ők ketten szintén legendás Mobil-tagok voltak évtizedekig. Most úgy döntöttek, hogy MOBILMÁNIA néven együtt játszák a közönség által és általuk is MÁNIÁKUSAN kedvelt Mobil dalokat. A zenei repertoáron szerepelnek a nagy slágerek: a hetvenes évektől Vikidál nevéhez kötődő dalok (Kétforintos dal, Pokolba tartó vonat, Főnix, Miskolc, Menj tovább...) A nyolcvanas évekből Tunyó hangjához kötődő: Újrakezdeném, Mobilizmo,Rocktóber,Asszonyt akarok... és a legújabbak közül is egy pár Joe hangjával: pl.: Babba Mária. A koncerten elhangzik a gyönyörű Honfoglalás és a három rocktorokkal együtt, a Zöld, a bíbor és a fekete című dal is.A koncertek 2-2 és fél órás, egész estét betöltő produkciók. Először Zeffer András (aki nemrég, csodával határos módon gyógyult fel leukémiából!) a fiatal, különösen tehetséges zenészekből összeállított RockBand-del “izzítja “ a hangulatot, a jól ismert dalokkal (pl. A tegnap itthagyott, Születtem,szerettem... ), majd átszerelés nélkül (!) érkeznek a közismert sztárok a színpadra és kezdetét veszi a MOBILMÁNIA, ahol az öt ex-Mobilos legenda gondoskodik a hangulatról.

A művészek egyelőre ötven előadásra szerződtek, a folytatásról később döntenek. Elmondásuk szerint minden tag továbbra is csinálja eddigi elfoglaltságait (színház, zenekar..) Ide mindannyiukat a Mobil számok szeretete köti, ez is biztosítja, hogy a koncerteken valódi örömzenélést hallhatunk majd. Kár lenne kihagyni!

Bemutatkozó koncert: 2008. május 23. Székesfehérvár


Szerkesztette: pjuan
Tovább...

 Dystopia - Puppets Never Cry klip 

Rövid hírek

Elkészült a szegedi Dystopia zenekar első vidója, melyet a 2007-ben szerzői kiadásban megjelent Incompetence Drive albumon hallható Puppets Never Cry című nótára forgattak. A klipet letölthetitek a zenekar honlapjáról, vagy megnézhetitek és véleményezhetitek a youtube-on itt.


Szerkesztette: pjuan
Tovább...

 Rocktogon 2008. áprilisi program 

KoncertmenüÁpr 04: P: Iron Maidnem
Ápr 05: Szo: Jon Bovi
Ápr 06: V:Asylum, Arthemissia, Földrengés
Ápr 07: H:Rockkocsma
Ápr 08: K:Rockkocsma
Ápr 09: Sze: Varjak, Making History, Közép 2-20
Ápr 10: Cs: Meztelen Diplomaták (ex-Few Stupid Dogs), Mindless 5.1, Pajor Rt.
Ápr 11: P:Dust'n'Bones, Everwood
Ápr 12: Szo:Saint Petrol, Flop, Soundshine
Ápr 13: V:Kis Herceg, Back Beat, Plafon
Ápr 14: H:Rockkocsma
Ápr 15: K:Volga Rakéta, WSP (White Stripes Cover Band)
Ápr 16: Sze:Sub Zero, Golden Rust
Ápr 17: Cs:Fekete Teve, Traffic Jam
Ápr 18: P:Rocközön Party - THE ROCK BAND(Zeffer A.) vendég: Ultimátum
Ápr 19: Szo:Insipid lemezbemutató, Vendég: MZ/X
Ápr 20: V:Face Melters
Ápr 21: H:Rockkocsma
Ápr 22: K:Rockkocsma
Ápr 23: Sze:Haverock Band, Burning Vampires
Ápr 24: Cs:Silver Sails, Mythos
Ápr 25: P:PEDIG
Ápr 26: Szo: Team Rock Band
Ápr 27: V:The Pygmalion, Gyökkettő, Pilum
Ápr 28: H:Rockkocsma
Ápr 29: K:Rockkocsma
Ápr 30: Sze:Turn of Mind lemezbemutató

Szerkesztette: pjuan
Tovább...

 P.O.D. - When Angels And Serpents Dance (2008) 

Lemezismertetők

Mára szép múltat és karriert tudhat maga mögött a P.O.D. legénysége. Számos dolgot magába építő modern zenéjük megfelelő dallamokkal párosulva kellemes elegyet alkot a reagge és rap fűszerezte nu albumaikon. A hír pedig az, hogy visszacserélődött a gitáros poszt és ismét Marcos Curiel pengeti a hangszert.


Szerkesztette: Deepfreeze
Tovább...

 Zdob si Zdub (MD), Let3 (CRO), Zuboly @ 080410 - A38 

Koncertmenü

Zdob si Zdub (MD), Let3 (CRO), Zuboly > 08.04.10.CS.21H, A38 > Jegyár: elővétel: 2000 Ft; a fellépés napján: 2500 Ft. Zöld sorozat. punk, világzene, népzene, rock

Moldáv népi hardcore, horvát polgárpukkasztó punkrock és eklektikus magyar folkhiphop egy jegy áráért! Balkáni bítek és totális őrület a térség legviccesebb zenekaraival.


Szerkesztette: pjuan
Tovább...

 Koncertek Schleki ajánlásával - 080410-12 

KoncertmenüKoncertek Schleki ajánlásával - 080410-12

Szerkesztette: pjuan
Tovább...

 The Parlor Mob - And You Were A Crow (2008) 

Lemezismertetők

A 2004-ben alakult What About Frank?-ről 2006-ban The Parlor Mob névre váltó Red Bank-i (New Jersey, USA) hard rock zenekar Roadrunner Records-os bemutatkozó lemeze az And You Were A Crow. Most, hogy a Led Zeppelin körül folyamatosak a pletykák és a Black Crowes is visszatért, már nem tűnik olyan nagy dobásnak a zenekar első lemeze, ezek nélkül viszont ők lehetnének az év nagy felfedezettjei...


Szerkesztette: pjuan
Tovább...

 Április 5-én a Tűzmadár újra felszáll! 

Koncertmenü

19.00 órás kapunyitással kezdődik a buli az Avalon clubban április 5-én, ahol (20.00-kor) a Vérvonal zenekar nyitja a fellépők sorát. Utána ugyancsak egy nagyon ügyes és fiatal zenészekből álló csapat, a Johnny Roger folytatja a bemelegítést a körülbelül 22.00-kor kezdő főattrakció, a Tűzmadár előtt. A koncert alatt háttérvetítés, vendégzenészek, tűztáncolás, a Tm-től megszokott jó hangulat, nagy tombolás, és egy-két el nem árult meglepetés vár a nagyérdeműre. A bulit a Velvet Seal zenekar zárja, akiket még nem láthattunk olyan sok helyen, de profi zenészek lévén nagyon jó zenét csinálnak! A 800 ft-os belépő egy ilyen bulihoz képest elenyésző, ráadásul 19.00-tól óránként járnak az INGYENES Avalon-buszok a Blaha - Keleti - Stadionok - Örs - Avalon útvonalon. Természetesen a járat visszafelé is megy, a klub nyitvatartásáig nem kell éjszakaiznia senkinek, aki a belváros felé megy. További info a helyről, megközelítésről és a buszjáratról a avalonclub.hu weboldalon olvasható. Ott találkozunk!


Szerkesztette: pjuan
Tovább...

 Péntek éjfélig lehet még jelentkezni az idei Metalchamp-re! 

Aktuális

A 2008-as Metalchampre való regisztrálás határideje 2008. április 4.! A Metalchamp a rock/metal műfaj egyik legjelentősebb európai tehetségkutató versenye, amely 2008-ban osztrák, olasz, cseh, szlovák és magyar zenekarok részvételével zajlik le. Az idei Metalchamp keretében 2 magyarországi döntőt rendezünk, s innen összesen 2 zenekar jut tovább a verseny nemzetközi szakaszába. A rendezvény lebonyolítása fesztivál rendszerű lesz, a várható közönség létszáma alkalmanként 400-500 fő.

A verseny különlegessége nemcsak az, hogy kimondottan a rockzenére helyezi a hangsúlyt, ami önmagában is egyedülálló, de az alapvető koncepciója is kiemeli a hagyományos tehetségkutatók köréből. A fellépő zenekaroknak ugyanis néhány saját darab eljátszása mellett egyedi feldolgozásokat kell készíteniük egy előre megadott számlistáról választva. (Csak a már kiválasztott 20 döntős zenekar foglalhat). Ez egyfelől a közönség számára is sokkal vonzóbbá teszi az eseményt, másrészt azt is jelenti, hogy a versenyen indulók potenciális köre jóval szélesebb, mint egy pusztán amatőrökre építő tehetségkutatóé, hiszen a feldolgozások megírása a profiknak is izgalmas kihívás. A nemzetközi középdöntő és döntő ráadásul önmagában is olyan külföldi fellépési lehetőségeket biztosít, ami az ismertebb zenekaroknak is vonzó (és másképp nagyrészt elérhetetlen), a nemzetközi nyertes díjazása pedig európai szinten is kiemelkedő.

A magyarországi döntő nyertese természetesen nem marad nyeremények nélkül! Többek között a Hammer Records jóvoltából lemezszerződéshez jut, bemutatkozhat a Magyar MTV Headbanger's Ball műsorában, a PlanetZ magazinban illetve a radiocafé 98.6 rock műsorában a Rock Café-ban. Online regisztráció és további infó: www.metalchamp.hu


Szerkesztette: pjuan
Tovább...

 Hazai hírek - 080404 

Rövid hírek

Boldog születésnapot Ákos!
Vasárnap ünnepeld Te is Ákos születésnapját a Vivával és Ákos kedvenceivel!

2008. április 6-án negyvenedik születésnapja alkalmából köszönti fel a zenetelevízió hazánk egyik legsikeresebb dalszerzőjét és énekesét, Ákost. A zenész már több mint húsz éve a pályán van, az ország először az 1987-ben alakult Bonanza Banzai énekeseként ismerhette meg. 1995-től, az együttes felbomlásától kezdve rendkívül tudatosan és profi módon építette szólókarrierjét nem csak itthon, hanem a nagyvilágban is: Akosh néven több angol nyelvű lemeze jelent meg külföldön. Kovács Ákos a zeneszerzés mellett verseket is ír, idáig öt kötete jelent meg. 2007-ben a VIVA COMET díj "Az év férfi énekese" kategóriájának győztese lett, és így 2001 és 2003 után, három jelöléséből harmadszorra nyerte el a VIVA díját. Születésnapja alkalmából Ákos először 40 kedvenc dalát mutatja be nektek vasárnap 13:00 órától, majd a VIVA egy órás műsorral köszönti fel a népszerű magyar zenészt 17:00 órától.

2/4 Szegeden a Kiabátorral

Szegeden járt a Kettőnégy stábja, aholis sikerült elcsípni az éppen koncertező Kiabátor zenekart. Vattaúj rovatunk a legkülönbözőbb klipeket kívánságként felvonultató Fémálló Megálló is bemutatkozik. Tagek: szeged, jate, kiabátor, lányok, smárolás, pantera, metal, kívánságműsor

webcsatorna.hu/kettonegy
myspace.com/kettonegy

kacatpop - Péterfy Bori & Love Band - Vámp ír videóklip

Kedves olvasók! Kalandos, néha horrorfilmbe illő körülmények között, de végül elkészült Mundruczó Kornél videóklipje a Vámpír című Péterfy Bori-számból. Itt tudjátok megnézni!, Myspace, Blogunk. Várjuk hozzászólásaitokat a blogokban! Találkozunk április 6-án, vasárnap este 10-kor a Corvintetőn!

Gyöngyvér-hírek

Újabb pozitív hírek a dunaújvárosi Gyöngyvér zenekar háza tájáról: Várhatóan május elején jelenik meg a zenekar második lemeze, a Világok Virága. Az első kislemez dal, a Jázmin kertek már hallható a koncerteken, és rajta van a Hammer World Magazin áprilisi számának CD mellékletén is. A nóta felkerült a zenekar myspace oldalára is. A Gyöngyvér hivatalos honlapján letölthető az új lemezt népszerűsítő rádiós spot, amelyet bármely – zenekart támogatni kívánó hangzó médium – bátran felhasználhat, segítve a Világok Virága promócióját. Hamarosan elkészül az első videoklip is, a Jázmin kertek című dalhoz, mely ezúttal is az eddig megszokott klipektől eltérő formát hoz, sok meglepetést tartogat.

Szervezés alatt áll a zenekar tavasz-nyári turnéja is, egyeztetés folyik a helyeket és az időpontokat illetően, hamarosan erről is adunk bővebb információt. Annyit már elárulhatunk, hogy a nyár végén, illetve az ősz elején lesz a lemezbemutató nagykoncert, amire sok érdekességgel - élő vonósokkal és kórussal – készül a zenekar.

Addig is: www.gyongyver.hu > Gyöngyvér Management

III.Veréb FesztiválAz idén már harmadszor kerül megrendezésre a Veréb Fesztivál, immár szabadtéren. A fesztivál ezáltal teljesen átalakul. Idén lehetőség nyílik a sátorozásra is, mivel a csornai AQUA Termál-Kemping ad otthont a ska,punk,metal,metalcore,hardcore rajongóinak. Rengeteg koncert és egyéb szórakoztató program várja mindazokat,akik augusztus 1-jén és 2.-án Csornára látogatnak. Folyamatos infók: verebfeszt.extra.hu

Hungarica-hírek

Sziasztok! A Hungarica zenekar márciusban megjelent Demokratúra albumának lemezbemutató koncertje 2008. április 11-én, pénteken Budapesten a Wigwam-ban (XI. ker. Fehérvári út 202.) 22 –kor lesz. Vendég: Magna Hungaria, Elővételben 1200 Ft-ért jegyek kaphatók a következő helyeken: Fehérlófia, Turul márkabolt, Headbanger, Hammer zenebarlang, Ticketportal hálózat, vagy a www.ticketportal.hu oldalon. Mindenkit szeretettel várunk!

Falfirkálók

"Magyar földön nem lesz új Magyarország, gaz és szemét nem terem nemzetet
S a gyűlöletet nem mossa le semmi, csak az összetartó igaz szeretet!"
(Wass Albert)

Nagyszabású emlékkoncertre készül az Ismerős Arcok és a Szkítia zenekar, Wass Albert, erdélyi magyar író születésének 100. évfordulója alkalmából. Az emlékesten először a Szkitia zenekar lép színpadra, és az áprilisban megjelenő, Wass Albert emlékére készített zenealbumukról játsszák el új dalaikat. Az est második felében Simó József és az Ismerős Arcok egy megújított Wass Albert zenés-irodalmi estet mutat be. A szinpadi díszletek, jelmezek, a kiválóan koreografált versek és dalok közben az író valósággal megelevenedik, Simó József előadóművész személyében. A teátrális látványt a nagyszerű hangzás, a fények és a kivetítés izlésesen egészitik ki, ezáltal egy komplett audióvizuális élményt adva a nézőknek. Időpont, helyszin: 2008 április 26. 18 óra, MOM Művelődési Központ (XII. ker. Csörsz u. 18.) Jegyeket elővételben 2500ft-os árban interneten keresztül a momkoncert@kobaknet.hu illetve a jegyrendeles@mindzene.hu cimen lehet rendelni, valamint az alábbi helyeken megvásárolni: MOM jegypénztár minden nap 15-20 óráig; Mind-Zene Zeneáruház (V. ker. Vámház krt. 4.) minden nap 10-20 óráig; Szkitia könyvesbolt (XI. ker. Ménesi út 1/a.); Fehérlófia könyvesbolt (VIII. ker. József u. 2-4.); Turul márkabolt (XI. ker. Móricz Zsigmond körtér 16.)

Kakuk Fogó

HELLO MINDENKI! Lássunk neki az áprilisnak rockerek! Április 12.szombat: 20.00 órai kezdés: NADIR, KÁRHOZAT, STONEDIRT, valamint a volt Zharmaq, mint CORRODAL bemutatkozásával. Keressetek rá a neten és barátkozzatok a gondolattal, mert eszméletlen szétcsúszást garantálunk erre a napra! Akcióinkról bővebben a következő héten. Valamint egy fergeteges hírrel is szolgálhatunk, ugyanis hamarosan - itt a Kakukban - REPLIKA! Oltári parádé lesz, mindezek megemésztése után, pedig BLUES COMPANY! Igen, jól olvastad..., de azért mégegyszer olvasd el! GYERE. VÁRUNK, SZÁMÍTUNK RÁD!! Kakuk team

Radioaktív

Sziasztok! Most pénteken, április 4-én, Nagykanizsán a Medgyaszay házban (régi mozi) Tavaszköszöntő koncertet adunk! Várunk mindenkit sok-sok szeretettel s meglepetésekkel! kapunyitás: 19:30, kezdés: 20:00, belépő: 400 Ft (jegyek már kaphatók a helyszínen)

Invader

Szervusztok! Kalapács - Invader koncert > Április 05. Wigwam Rock Klub (1118. Budapest, Fehérvári út 202., 18-as villamos végállomása!) Kezdés 21 óra

Agregator

Sziasztok! Most, hogy kisütött a nap, mi is egy kicsit jobban mozgolódunk. Ami aktualitás, hogy a honlapra kikerület pár kép a Zuhanás-ból, egyfaja étvágyfokozóként. Jövő hét közepe felé várható a végleges változat internetes publikációja (a honlapról is elérhető lesz majd), illetve hát idővel begyűrűzünk majd a rockzenei műsorokba. Addig is a közeljövőben a következő helyszíneken találkozhattok velünk: - 2008.04.04 - Esztergom, Molothow; - 2008.04.05 - Tata, Café Móló; - 2008.04.17 - Budapest, After Music Club; - 2008.04.30 - Komárom, Rangadó Söröző; - 2008.05.03 - Debrecen, Új Vígadó. Mindenkit várunk és kellemes tavaszt! Üdvözlettel, Tass

Amaranth

Sziasztok! NAGYON FONTOS a visszajelzésetek! Vendégül látjuk április 12-én az erdélyi Evidence zenekart, illetve a komáromi Vesztegzár zenekart. A koncertek Almásfüzitőn, a Wild Bull étterem pincéjében lesznek 20 órai kapunyitással. Mivel Füzitő gyalog elég messze van Komáromtól, ezért IGÉNY ESETÉN szervezünk KÜLÖNBUSZT, ami Komárom és a Wild Bull között közlekedne. Nem lenne ingyenes, valami jelképes összeget kellene fizetni (kb. 200 Ft) a fuvarért fejenként és fuvaronként, ami kb. egy sör ára és nem kell gyalogolni kifelé. Természetesen oda-vissza közlekedne a busz, bizonyos időközönként. DE EZ CSAK AKKOR JÖN ÖSSZE, HA LEGALÁBB 50 FELETT VAN AZOKNAK A SZÁMA, AKIK TUTIRA JÖNNEK ÉS IGÉNYBE VENNÉK A BUSZT! Ezért FONTOS lenne a visszajelzésetek. Most minden eddiginél fontosabb, a ti érdeketekben. Ha azt mondjátok, hogy jönnétek, és a különbusszal jönnétek, akkor szóljatok!!! Írjatok e-mailt, vagy a Fórumra, vagy a honlapon indítottunk egy szavazást, szavazzatok! Akik a honlapon szavaznak és megadják a nevüket, vagy az e-mail címüket, azok közül néhányan különleges Amaranth relikviákkal gazdagodhatnak. Szavazzatok, vagy írjatok a fórumra minél előbb. Egy perc az egész! amaranth.extra.hu

MÁS: Elstartolt a Tavaszi turnénk, a koncertekről a honlapon lehet tájékozódni. Megyünk Zalaegerszegre is a Khan Abyss meghívására. Biztossá vált már az is, hogy július 5-én ismét a Pokolgép előtt játszunk. Szóval beindult körülöttünk az élet, nem beszélve arról, hogy májusban stúdióba vonulunk és ki sem jövünk addig, amíg nem rögzítünk három új dalt. Minden info a honlapon, nézzétek és A BUSZRÓL PEDIG DÖNTSETEK! Üdv.: Amaranth

Backdoor

Időpont: 2008. április 4. péntek, Kezdés: 19:00; Helyszín: Klinika Egyetemi Klub, Debrecen; Jegyár: INGYENES!

Sziasztok! Egy fergeteges, nyilvános bulival várunk Mindenkit a debreceni Klinika Moziban a zártkörű TDK Konferencia záróestje után 19:00-tól! Találkozzunk pénteken! Üdv, Backdoor

Belmondo

Szombaton (04.05.) d.u. 6-kor Szabadszálláson (Kecskemét közeliek!) versenyt fut, majd koncertet ad a BELMONDO. Nyilván nevetségesek leszünk, de ez egy szórakoztató zenekar. MÉG AZNAP ÉJFÉLTŐL pedig, a FÉSZEKBEN játszunk, Bp-en!

Vasárnap de. 11-től a Millenáris Park Fogadójában civil szervezetek bocsátják árverésre azon szolgáltatásaikat, melyek által a cégek esélyegyenlőség iránti fogékonyságukat fejleszthetik. Az egyedülálló eseményt Hajós András és Winkler Nóra fogják vezetni. A kikiáltásra kerülő civil szervezetek szolgáltatásait többek között Oroszlán Szonja, Kecskés Karina, Für Anikó, Csányi Sándor, Czutor Zoltán és Szabó Győző fogják bemutatni.

Re-G

Sziasztok! Szombat este, (2008, április 5-n, a pontosság kedvéért) Re-G koncert Budapesten, ezúttal a Benczúrban (Bp., VI., Benczúr u. 27, a Benczúr Ház pinceklubja, a Bajza utcai földalatti megállójától, és a Hősök terétől pár percre)! A Narco Polo zenekar társaságában nyomjuk ezúttal, gyertek táncolni! Kapunyitás: 20 óra, Koncertek kezdések kb.: Re-G: 21óra, Narco Polo: 23 óra. Várunk mindenkit szombaton! Maximum respect! Re-G zenekar

Solution

Sziasztok! Mint arról már korábban hírt adtunk, most szombaton (április 5-én) játszunk a Blue Hell-ben (korábbi nevén Kék Yuk)! Két, az underground rockéletben ismert-elismert zenekar közös (dupla) lemezbemutatójukhoz lesz szerencsénk hozzájárulni közönségmelegítés formájában. A 2 két zenekar nem más, mint a Velvet Stab és a Fallenintoashes. Vendégzenekar lesz még rajtunk kívül a Plastic Bitch, akik szintén hasonló formában járulnak hozzá a fergetegséges őrülethez! Belépő ügy: 21h-ig 800 Ft, utána 1000 Ft; Kezdés ügy: 20h, mi 21:45-kor lépünk színre.

további infok: SOLUTION (myspace); VELVET STAB (myspace); FALLENINTOASHES; PLASTIC BITCH

Teurgia

Következő koncertjeink: Tatabánya - Roxy Music Club - 2008.04.04., felépők: Astrodust, Teurgia; Veszprém - Padlás Music Pub - 2008.04.05., felépők: Almost Saint, Baskíria, Sudden Death, Teurgia. A Deicide felkerte a rajongokat, hogy a kovetkezo videoklippjuket ok keszitsek el. A nyertes a legtobbet nezett video lesz a youtube-on apr 18-ig. Az eddigi egyetlen magyar indulo az en videoklippem! Kerlek kattints ra, hogy szamolja a nezettseget, nem kell vegignezni. Ha szeretnel segiteni, akkor kerlek minel tobb helyre juttasd el a linket, hogy minel tobben lassak. Köszi: Laci

Tolerancia

Sziasztok! Az együttes 5. születésnapjára tekintettel, megjelent új albumunk; NE HAGYD! címmel. A megújult honlapunkon meghallgatható! Véleményeket a CD-ről és az új weboldalról várunk az együttes klubb üzenőfalára! Üdv mindenkinek és köszönet azoknak akik velünk ünnepelték meg Magyarkanizsán a születésnapunkat. Fasza buli volt!

Anti-Drog Fesztivál

Hello kedves Ismerősök! Ugye, senki nem felejtette el, hogy ÁPRILIS 5-ÉN, szombaton, 18 órai kezdettel JÓTÉKONYSÁGI ROCK-FESZTIVÁLT rendezünk a hatvani Liszt Ferenc Művelődési Házban, vagyis a DALIBAN?! (Mészáros Lázár u. 6-8.) Mindannyiótoknak ott a helye, a hatvani és Hatvan-környéki fiatalságnak legalábbis biztosan! Aki nem jön, attól később nem akarok panaszt hallani, hogy nincs semmi program a városban! He-he-he!

Biztosan jó buli lesz, hisz fellépnek tehetséges helyi bandák /ORPHEUS és PAJZS /, a lendületével mindenkit földbe döngölő jászberényi MAGOR, a szemtelenül fiatal tagokból álló budapesti INSCAPE, és az ex-P.Mobil, P.Box, Beatrice, Hobo Blues Band, Prognózis és XL-Sisters tagságból létrejött fantasztikus BULLDÓZER! Utóbbiak ráadásul ezen az estén kiegészülnek az Omega nagyszerű billentyűsével, BENKŐ LÁSZLÓVAL!

S ami a lényeg: a buli a Szent László Kórház által létrehozott "A Leukémiás Betegekért Alapítvány" javára kerül megrendezésre, s bár BELÉPŐ NINCS, azt szeretnénk, LEGYETEK KICSIT SZOLIDÁRISAK, és adományozzatok néhányszáz forintot a bejáratnál, hiszen az az összeg kerül átutalásra az alapítványnak, amit a helyszínen összegyűjtünk! Sok szeretettel várunk tehát mindenkit ÁPRILIS 5-én, 18 órára a Daliba! Infó még a segelykoncert.hu címen olvasható! Üdv: Szabolcs


Szerkesztette: pjuan
Tovább...

36755 Cikk (1471 oldal, 25 per oldal)
[ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | 129 | 130 | 131 | 132 | 133 | 134 | 135 | 136 | 137 | 138 | 139 | 140 | 141 | 142 | 143 | 144 | 145 | 146 | 147 | 148 | 149 | 150 | 151 | 152 | 153 | 154 | 155 | 156 | 157 | 158 | 159 | 160 | 161 | 162 | 163 | 164 | 165 | 166 | 167 | 168 | 169 | 170 | 171 | 172 | 173 | 174 | 175 | 176 | 177 | 178 | 179 | 180 | 181 | 182 | 183 | 184 | 185 | 186 | 187 | 188 | 189 | 190 | 191 | 192 | 193 | 194 | 195 | 196 | 197 | 198 | 199 | 200 | 201 | 202 | 203 | 204 | 205 | 206 | 207 | 208 | 209 | 210 | 211 | 212 | 213 | 214 | 215 | 216 | 217 | 218 | 219 | 220 | 221 | 222 | 223 | 224 | 225 | 226 | 227 | 228 | 229 | 230 | 231 | 232 | 233 | 234 | 235 | 236 | 237 | 238 | 239 | 240 | 241 | 242 | 243 | 244 | 245 | 246 | 247 | 248 | 249 | 250 | 251 | 252 | 253 | 254 | 255 | 256 | 257 | 258 | 259 | 260 | 261 | 262 | 263 | 264 | 265 | 266 | 267 | 268 | 269 | 270 | 271 | 272 | 273 | 274 | 275 | 276 | 277 | 278 | 279 | 280 | 281 | 282 | 283 | 284 | 285 | 286 | 287 | 288 | 289 | 290 | 291 | 292 | 293 | 294 | 295 | 296 | 297 | 298 | 299 | 300 | 301 | 302 | 303 | 304 | 305 | 306 | 307 | 308 | 309 | 310 | 311 | 312 | 313 | 314 | 315 | 316 | 317 | 318 | 319 | 320 | 321 | 322 | 323 | 324 | 325 | 326 | 327 | 328 | 329 | 330 | 331 | 332 | 333 | 334 | 335 | 336 | 337 | 338 | 339 | 340 | 341 | 342 | 343 | 344 | 345 | 346 | 347 | 348 | 349 | 350 | 351 | 352 | 353 | 354 | 355 | 356 | 357 | 358 | 359 | 360 | 361 | 362 | 363 | 364 | 365 | 366 | 367 | 368 | 369 | 370 | 371 | 372 | 373 | 374 | 375 | 376 | 377 | 378 | 379 | 380 | 381 | 382 | 383 | 384 | 385 | 386 | 387 | 388 | 389 | 390 | 391 | 392 | 393 | 394 | 395 | 396 | 397 | 398 | 399 | 400 | 401 | 402 | 403 | 404 | 405 | 406 | 407 | 408 | 409 | 410 | 411 | 412 | 413 | 414 | 415 | 416 | 417 | 418 | 419 | 420 | 421 | 422 | 423 | 424 | 425 | 426 | 427 | 428 | 429 | 430 | 431 | 432 | 433 | 434 | 435 | 436 | 437 | 438 | 439 | 440 | 441 | 442 | 443 | 444 | 445 | 446 | 447 | 448 | 449 | 450 | 451 | 452 | 453 | 454 | 455 | 456 | 457 | 458 | 459 | 460 | 461 | 462 | 463 | 464 | 465 | 466 | 467 | 468 | 469 | 470 | 471 | 472 | 473 | 474 | 475 | 476 | 477 | 478 | 479 | 480 | 481 | 482 | 483 | 484 | 485 | 486 | 487 | 488 | 489 | 490 | 491 | 492 | 493 | 494 | 495 | 496 | 497 | 498 | 499 | 500 | 501 | 502 | 503 | 504 | 505 | 506 | 507 | 508 | 509 | 510 | 511 | 512 | 513 | 514 | 515 | 516 | 517 | 518 | 519 | 520 | 521 | 522 | 523 | 524 | 525 | 526 | 527 | 528 | 529 | 530 | 531 | 532 | 533 | 534 | 535 | 536 | 537 | 538 | 539 | 540 | 541 | 542 | 543 | 544 | 545 | 546 | 547 | 548 | 549 | 550 | 551 | 552 | 553 | 554 | 555 | 556 | 557 | 558 | 559 | 560 | 561 | 562 | 563 | 564 | 565 | 566 | 567 | 568 | 569 | 570 | 571 | 572 | 573 | 574 | 575 | 576 | 577 | 578 | 579 | 580 | 581 | 582 | 583 | 584 | 585 | 586 | 587 | 588 | 589 | 590 | 591 | 592 | 593 | 594 | 595 | 596 | 597 | 598 | 599 | 600 | 601 | 602 | 603 | 604 | 605 | 606 | 607 | 608 | 609 | 610 | 611 | 612 | 613 | 614 | 615 | 616 | 617 | 618 | 619 | 620 | 621 | 622 | 623 | 624 | 625 | 626 | 627 | 628 | 629 | 630 | 631 | 632 | 633 | 634 | 635 | 636 | 637 | 638 | 639 | 640 | 641 | 642 | 643 | 644 | 645 | 646 | 647 | 648 | 649 | 650 | 651 | 652 | 653 | 654 | 655 | 656 | 657 | 658 | 659 | 660 | 661 | 662 | 663 | 664 | 665 | 666 | 667 | 668 | 669 | 670 | 671 | 672 | 673 | 674 | 675 | 676 | 677 | 678 | 679 | 680 | 681 | 682 | 683 | 684 | 685 | 686 | 687 | 688 | 689 | 690 | 691 | 692 | 693 | 694 | 695 | 696 | 697 | 698 | 699 | 700 | 701 | 702 | 703 | 704 | 705 | 706 | 707 | 708 | 709 | 710 | 711 | 712 | 713 | 714 | 715 | 716 | 717 | 718 | 719 | 720 | 721 | 722 | 723 | 724 | 725 | 726 | 727 | 728 | 729 | 730 | 731 | 732 | 733 | 734 | 735 | 736 | 737 | 738 | 739 | 740 | 741 | 742 | 743 | 744 | 745 | 746 | 747 | 748 | 749 | 750 | 751 | 752 | 753 | 754 | 755 | 756 | 757 | 758 | 759 | 760 | 761 | 762 | 763 | 764 | 765 | 766 | 767 | 768 | 769 | 770 | 771 | 772 | 773 | 774 | 775 | 776 | 777 | 778 | 779 | 780 | 781 | 782 | 783 | 784 | 785 | 786 | 787 | 788 | 789 | 790 | 791 | 792 | 793 | 794 | 795 | 796 | 797 | 798 | 799 | 800 | 801 | 802 | 803 | 804 | 805 | 806 | 807 | 808 | 809 | 810 | 811 | 812 | 813 | 814 | 815 | 816 | 817 | 818 | 819 | 820 | 821 | 822 | 823 | 824 | 825 | 826 | 827 | 828 | 829 | 830 | 831 | 832 | 833 | 834 | 835 | 836 | 837 | 838 | 839 | 840 | 841 | 842 | 843 | 844 | 845 | 846 | 847 | 848 | 849 | 850 | 851 | 852 | 853 | 854 | 855 | 856 | 857 | 858 | 859 | 860 | 861 | 862 | 863 | 864 | 865 | 866 | 867 | 868 | 869 | 870 | 871 | 872 | 873 | 874 | 875 | 876 | 877 | 878 | 879 | 880 | 881 | 882 | 883 | 884 | 885 | 886 | 887 | 888 | 889 | 890 | 891 | 892 | 893 | 894 | 895 | 896 | 897 | 898 | 899 | 900 | 901 | 902 | 903 | 904 | 905 | 906 | 907 | 908 | 909 | 910 | 911 | 912 | 913 | 914 | 915 | 916 | 917 | 918 | 919 | 920 | 921 | 922 | 923 | 924 | 925 | 926 | 927 | 928 | 929 | 930 | 931 | 932 | 933 | 934 | 935 | 936 | 937 | 938 | 939 | 940 | 941 | 942 | 943 | 944 | 945 | 946 | 947 | 948 | 949 | 950 | 951 | 952 | 953 | 954 | 955 | 956 | 957 | 958 | 959 | 960 | 961 | 962 | 963 | 964 | 965 | 966 | 967 | 968 | 969 | 970 | 971 | 972 | 973 | 974 | 975 | 976 | 977 | 978 | 979 | 980 | 981 | 982 | 983 | 984 | 985 | 986 | 987 | 988 | 989 | 990 | 991 | 992 | 993 | 994 | 995 | 996 | 997 | 998 | 999 | 1000 | 1001 | 1002 | 1003 | 1004 | 1005 | 1006 | 1007 | 1008 | 1009 | 1010 | 1011 | 1012 | 1013 | 1014 | 1015 | 1016 | 1017 | 1018 | 1019 | 1020 | 1021 | 1022 | 1023 | 1024 | 1025 | 1026 | 1027 | 1028 | 1029 | 1030 | 1031 | 1032 | 1033 | 1034 | 1035 | 1036 | 1037 | 1038 | 1039 | 1040 | 1041 | 1042 | 1043 | 1044 | 1045 | 1046 | 1047 | 1048 | 1049 | 1050 | 1051 | 1052 | 1053 | 1054 | 1055 | 1056 | 1057 | 1058 | 1059 | 1060 | 1061 | 1062 | 1063 | 1064 | 1065 | 1066 | 1067 | 1068 | 1069 | 1070 | 1071 | 1072 | 1073 | 1074 | 1075 | 1076 | 1077 | 1078 | 1079 | 1080 | 1081 | 1082 | 1083 | 1084 | 1085 | 1086 | 1087 | 1088 | 1089 | 1090 | 1091 | 1092 | 1093 | 1094 | 1095 | 1096 | 1097 | 1098 | 1099 | 1100 | 1101 | 1102 | 1103 | 1104 | 1105 | 1106 | 1107 | 1108 | 1109 | 1110 | 1111 | 1112 | 1113 | 1114 | 1115 | 1116 | 1117 | 1118 | 1119 | 1120 | 1121 | 1122 | 1123 | 1124 | 1125 | 1126 | 1127 | 1128 | 1129 | 1130 | 1131 | 1132 | 1133 | 1134 | 1135 | 1136 | 1137 | 1138 | 1139 | 1140 | 1141 | 1142 | 1143 | 1144 | 1145 | 1146 | 1147 | 1148 | 1149 | 1150 | 1151 | 1152 | 1153 | 1154 | 1155 | 1156 | 1157 | 1158 | 1159 | 1160 | 1161 | 1162 | 1163 | 1164 | 1165 | 1166 | 1167 | 1168 | 1169 | 1170 | 1171 | 1172 | 1173 | 1174 | 1175 | 1176 | 1177 | 1178 | 1179 | 1180 | 1181 | 1182 | 1183 | 1184 | 1185 | 1186 | 1187 | 1188 | 1189 | 1190 | 1191 | 1192 | 1193 | 1194 | 1195 | 1196 | 1197 | 1198 | 1199 | 1200 | 1201 | 1202 | 1203 | 1204 | 1205 | 1206 | 1207 | 1208 | 1209 | 1210 | 1211 | 1212 | 1213 | 1214 | 1215 | 1216 | 1217 | 1218 | 1219 | 1220 | 1221 | 1222 | 1223 | 1224 | 1225 | 1226 | 1227 | 1228 | 1229 | 1230 | 1231 | 1232 | 1233 | 1234 | 1235 | 1236 | 1237 | 1238 | 1239 | 1240 | 1241 | 1242 | 1243 | 1244 | 1245 | 1246 | 1247 | 1248 | 1249 | 1250 | 1251 | 1252 | 1253 | 1254 | 1255 | 1256 | 1257 | 1258 | 1259 | 1260 | 1261 | 1262 | 1263 | 1264 | 1265 | 1266 | 1267 | 1268 | 1269 | 1270 | 1271 | 1272 | 1273 | 1274 | 1275 | 1276 | 1277 | 1278 | 1279 | 1280 | 1281 | 1282 | 1283 | 1284 | 1285 | 1286 | 1287 | 1288 | 1289 | 1290 | 1291 | 1292 | 1293 | 1294 | 1295 | 1296 | 1297 | 1298 | 1299 | 1300 | 1301 | 1302 | 1303 | 1304 | 1305 | 1306 | 1307 | 1308 | 1309 | 1310 | 1311 | 1312 | 1313 | 1314 | 1315 | 1316 | 1317 | 1318 | 1319 | 1320 | 1321 | 1322 | 1323 | 1324 | 1325 | 1326 | 1327 | 1328 | 1329 | 1330 | 1331 | 1332 | 1333 | 1334 | 1335 | 1336 | 1337 | 1338 | 1339 | 1340 | 1341 | 1342 | 1343 | 1344 | 1345 | 1346 | 1347 | 1348 | 1349 | 1350 | 1351 | 1352 | 1353 | 1354 | 1355 | 1356 | 1357 | 1358 | 1359 | 1360 | 1361 | 1362 | 1363 | 1364 | 1365 | 1366 | 1367 | 1368 | 1369 | 1370 | 1371 | 1372 | 1373 | 1374 | 1375 | 1376 | 1377 | 1378 | 1379 | 1380 | 1381 | 1382 | 1383 | 1384 | 1385 | 1386 | 1387 | 1388 | 1389 | 1390 | 1391 | 1392 | 1393 | 1394 | 1395 | 1396 | 1397 | 1398 | 1399 | 1400 | 1401 | 1402 | 1403 | 1404 | 1405 | 1406 | 1407 | 1408 | 1409 | 1410 | 1411 | 1412 | 1413 | 1414 | 1415 | 1416 | 1417 | 1418 | 1419 | 1420 | 1421 | 1422 | 1423 | 1424 | 1425 | 1426 | 1427 | 1428 | 1429 | 1430 | 1431 | 1432 | 1433 | 1434 | 1435 | 1436 | 1437 | 1438 | 1439 | 1440 | 1441 | 1442 | 1443 | 1444 | 1445 | 1446 | 1447 | 1448 | 1449 | 1450 | 1451 | 1452 | 1453 | 1454 | 1455 | 1456 | 1457 | 1458 | 1459 | 1460 | 1461 | 1462 | 1463 | 1464 | 1465 | 1466 | 1467 | 1468 | 1469 | 1470 | 1471 ]

 Keresés Ki olvas minket?
Jelenleg, 242 vendég és 0 regisztrált felhasználó olvas bennünket.


 Korábbi cikkek
Augusztus 16, szerda
· Amon Amarth, Sear Bliss @ 2017. augusztus 23. - Barba Negra Track
· Exit Eden - Rhapsodies In Black (2017)
· Ünnepi örömzene délutántól a tűzijátékig @ 2017. augusztus 20. - Müpa
Augusztus 15, kedd
· Sipos Peti 5X @ 2017. augusztus 17. - Barba Negra Track
· Josh Smith @ 2017. november 09. - Muzikum Klub
· Schwarcz András interjú - 2. rész (2017)
· Boban Markovic Orkestar @ 2017. szeptember 30. - Kobuci Kert
· Hinder - The Reign (2017)
· Hiperkarma @ 2017. szeptember 09. - Kobuci Kert
Augusztus 14, hétfő
· Marco Mendoza @ 2017. október 13. - BackStage Pub
· P. Mobil - Csoda történt (2017, info)
· Schwarcz András interjú - 1. rész (2017)
· Simon McBride @ 2017. október 05. - Muzikum Klub
· Queens of the Stone Age - Villains (2017)
· Ian Siegal Band @ 2017. szeptember 02. - Kobuci Kert
Augusztus 13, vasárnap
· Dan Patlansky, Amberjack @ 2017. szeptember 08. - A38 Hajó
· Korai Öröm @ 2017. augusztus 27. - Kobuci Kert
· Shadowside - Shades Of Humanity (2017)
· Mezerg @ 2017. augusztus 17. - Szimpla Kert
· Marty Friedman - Wall of Sound (2017)
· Stanley Jordan @ 2017. szeptember 30. - Fertőrákosi Barlangszínház
Augusztus 12, szombat
· Halper - Hendrix Experiment @ 2017. október 29. - MOM Sport
· Sarah Brightman @ 2017. december 20. - Budapest Sportaréna
· Yes - Big Generator (1987)
· Owls Are Watching - 4 Szellem EP (2017, info)
· Robbie Williams - pár nap múlva, 2017. augusztus 23-án Budapesten!
· Quiet Riot - Road Rage (2017)
· Audionerve - Burn Your System (2017, info)
Augusztus 11, péntek
· Sons Of Apollo - Psychotic Symphony (2017, info)
· BJO - Queen Real Jazz @ 2017. augusztus 12. - Balatonboglár
· Brain Drain - Két emelet között (2017, dal)
· World Trade - Unify (2017)
· Republic @ 2017. szeptember 01. - Barban Negra Track
· Paradise Lost - Medusa (2017)
· Pennhurst, Lifehack @ 2017. augusztus 18. - Dürer Kert
Augusztus 10, csütörtök
· OrgonaPont @ 2017. augusztus 08-29.
· End of Paradise - A kiválasztott (2017, info)
· Pulzus 34 - 1983 április - Ellenfél nélkül 2/2
· Moto-Rock Weekend @ 2017. augusztus 24-27. - Hajdúnánás
· Dead Cross - Dead Cross (2017)
· 25 éves az Angyalfolki Utcabál (2017)
Augusztus 09, szerda
· Bőköz Fesztivál @ 2017. augusztus 25-27. - Ormánság
· Visioned Frailty - The Maddened King EP (2017, info)
· Kryptonite - Kryptonite (2017)
· Poison Alley @ 2017. szeptember 22. - Dürer Kert
· Santana and The Isley Brothers - Power Of Peace (2017)
· IX. Full Of Anger @ 2017. augusztus 19. - Kaptár Klub
Augusztus 08, kedd
· Accept - The Rise of Chaos (2017, Dionysosrising)
· Revival - Bárcsak hallanád (2017, klip)
· The Winery Dogs - Dog Years: Live In Santiago & Beyond 2013-2016 (2017)
· Whitney - Queen of the Night @ 2017. november 20-22. - MomKult
· Steven Wilson - To The Bone (2017)
· Our Last Night @ 2017. október 08. - Dürer Kert
Augusztus 07, hétfő
· Pat Metheny @ 2017. november 04. - MOMSport
· Bródy János @ 2017. október 21-22. - Kongresszusi Központ
· Billy Idol - Rebel Yell (1983)
· Csángó Fesztivál @ 2017. augusztus 08-13. - Jászberény
· Rex Brown - Smoke On This (2017)
· Dead By April @ 2017. szeptember 08. - Dürer Kert
Augusztus 06, vasárnap
· Accept - The Rise of Chaos (2017, Stargazer)
· Dave Holland Trio @ 2017. december 04. - MOMkult
· Shaman's Harvest - Red Hands Black Deeds (2017)
· 6. Djembe tábor @ 2017. augusztus 10-13. - Kőhegyi Menedékház
· Prong - Zero Days (2017)
· Like a Rolling Stone @ 2017. október 02. - MomKult
Augusztus 05, szombat
· Djabe & Steve Hackett @ 2017. október 04. - MOMkult
· Jacob Collier @ 2017. október 17. - MüPa
· Soul Secret - Babel (2017)
· Boney M. @ 2017. augusztus 16. - Siófok
· Accept - The Rise Of Chaos (2017)
· Endzweck, No Omega, Satelles @ 2017. augusztus 08. - Robot
Augusztus 04, péntek
· Europe - The Final Countdown - 30th Anniversary (2017, Stargazer)
· David Gilmour - Rattle That Lock (2017, élő klip)
· Glenn Hughes a Rockmúzeumban @ 2017. augusztus 03.
· Kryptonite - Kryptonite (2017, Stargazer)
· Isildurs Bane & Steve Hogarth - Colours Not Found In Nature (2017)
· 20. Zsidó Kulturális Fesztivál @ 2017. szeptember 03-14.
Augusztus 03, csütörtök
· Mike Portnoy - bemutatta a Sons Of Apollo nevű új csapatát!
· Fabrizio Leo - Coming Home (2017, Dionysosrising)
· Pulzus 33 - 1983 április - Ellenfél nélkül 1/2
· Accept @ 2018. január 21. - Barba Negra
· Rage - Seasons of the Black (2017)
· Ossian - Az Igazi Szabadság! - dupla platina (2017)
Augusztus 02, szerda
· Masterplan - PumpKings (2017, Dionysosrising)
· Leecher - szimfonikus metál ezentúl magyarul és akusztikusan (2017)
· God Dethroned - The World Ablaze (2017)
· Shining @ 2017. szeptember 14. - Dürer Kert
· Noturnall - 9 (2017)
· Jótékonysági Fuck Cancer @ 2017. szeptember 28. - Dürer Kert
Augusztus 01, kedd
· Zártosztály @ 2017. július 13. - Miskolc, július 15. - Barba Negra
· Slowmesh - Spinning Around (2017, klip)
· Kalmus József - interjú (2017)
· DeathCrew Fesztivál @ 2017. augusztus 10-12. - Nyírbátor
· Masterplan - PumpKings (2017)
· 10. Zorall Sörolimpia - Masters of Rock (2017)
Július 31, hétfő
· Caro Emerald @ 2018. február 26. - Budapest Aréna
· Seether @ 2017. október 01. - Dürer Kert
· Candlemass - Doomed for Live - Reunion 2002 (2003)
· Random Szerda @ 2017. augusztus 02. - Kobuci Kert
· Kenny Wayne Shepherd - Lay It On Down (2017)

Régebbi cikkek

 Koncertek


 Hirdetés

Impresszum! E-mail: nekünk


A Rock Klub weboldalai PHP4 nyelven íródtak, PHP-Nuke szabadon felhasználható
Web portál rendszer segítségével, amely a GNU/GPL licence alatt áll.


PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Page Generation: 1.57 Seconds