rockmuzeum.ini.hu

 Menü
· Főoldal
· Archívum
· Enciklopédia
· Hard.Fplanet.hu
· Hosszabb írások
· Impresszum
· Kereső
· MHW dbSearch
· Rovatok
· Szavazógép

 Nap cikke
A legolvasottabb cikk ma:

Stabbed - interjú (2017)

 Látogatottság
Összesen
86666684
találatot kaptunk az oldal indítása óta: 2003. július

 Hang-Súly


 Vásárolj!
Bálint Csaba - Beatinterjúk I.

Majnik László - Barázdák között


 Musicworld 2000 hírek: Asia érdekességek! 

Rövid hírek

ASIA – Live At Pabst Theatre Milwaukee 2008 (2CD)

Rock, 2009. Dupla CD, a 2008-as Pabst Theater koncert teljes anyaga. Történelmi változatok a Yes, King Crimson és az ELP sikereivel, ahonnét a zenekar tagjai érkeztek. Felvételek: CD 1.: 1. Daylight, 2. Only Time Will Tell, 3. Wildest Dreams, 4. Never Again, 5. Roundabout, 6. Time Again, 7. Bolero, 8. Clap, 9. Voice of America, 10. The Smile Has Left Your Eyes (Acoustic), 11. Ride Easy (Acoustic), 12. Open Your Eyes. CD 2.: 1. Fanfare for the Common Man, 2. Without You, 3. An Extraordinary Life, 4. In The Court of the Crimson King, 5. Video Killed the Radio Star, 6. The Heat Goes On (drum solo), 7. Heat of the Moment, 8. Don't Cry, 9. Sole Survivor. Megjelenés: 2009. április 06.

ASIA – Live Sao Paulo 2007 (2CD)

Rock, a 2007 Március 23.-i koncert teljes anyaga. Dupla CD kiadvány, 2009. YES, King Crimson és ELP (korábbi együtteseik) és saját sikereinek feldolgozásaival. Felvételek: CD 1.: 1. Time Again, 2. Wildest Dreams, 3. One Step Closer, 4. Roundabout, 5. Without You, 6. Cutting It Fine / Bolero, 7. Clap, 8. Fanfare For The Common Man, 9. The Smile Has Left Your Eyes, 10. Don't Cry. CD 2.: 1. Court Of The Crimson King, 2. Here Comes the Feeling, 3. Video Killed The Radio Star, 4. The Heat Goes On, 5. Only Time Can Tell, 6. Sole Survivor, 7. Ride Easy, 8. Heat Of The Moment. Megjelenés: 2009. április 06.

Hazai forgalmazó: Musicworld 2000 Bt

Szerkesztette: pjuan
Tovább...

 Hand To Hand - Design The End Follow The Horizon (2009) 

Lemezismertetők

A floridai Orlandoban dolgozó Hand To Hand egy post-hardcore zenekar, sok emo és klasszikusabb rock/punk elemmel. 2004-ben mutatkoztak be egy saját kiadású EP-n, amit 2005-ben Lifeforce Records-os szerződés és a A Perfect Way To Say Goodbye című bemutatkozó anyag követett. Azóta csak 2008-ban a Breaking The Surface című EP-jük jelent meg, és most a második album Design The End Follow The Horizon címmel...


Szerkesztette: pjuan
Tovább...

 Conference Call, Kozma Orsi Quartet @ 090415 - Gödör Klub 

Koncertmenü

Kozma Orsi Quartet (Kozma Orsi, Cseke Gábor, Mohai András, Hárs Viktor), Conference Call (USA) @ 2009. április 15. (szerda) 21:30 - Gödör Klub

Conference Call Quartet: Gebhard Ullmanns (basszusklarinét, bass fuvola, alt és tenor szaxofon); Joe Fonda, (nagybőgő); Michael Jefry Stevens (zongora); George Schuller (dobok). - A zenekar 1998-ban alakult, első stúdióalbumuk 10 éves fennállásuk idején, 2008-ban jelent meg „Final answer” címmel.

Kozma Orsi Quartet: Az idei év különleges meglepetése a Kozma Orsi Quartet: Hide and Seek című exkluzív, 10 dalt tartalmazó, első önálló jazz albuma! A 2007-ben szólókarrierbe kezdő énekesnő ismét a jazz felé kacsingat, igaz, most már saját quartetjével. Ő erről így nyilatkozik: "Érdekes módon, miután tavaly önállósodtam, és elkészítettem második poplemezemet, az emberek részben még a jazzhez kötöttek,és felmerült az igény: egyre több felkérés érkezett jazzkoncert előadására. Így szinte magától alakult meg a Kozma Orsi Quartet, ami egy igazi örömzenélés. Kiadómtól kaptam egy olyan lehetőséget, amit nem lehetett visszautasítani, miszerint elkészíthetem első saját jazzlemezemet. Számomra ez egy nagy kihívás, nosztalgia és boldogság....." Az album anyagának gerincét Cseke Gábor és Hárs Viktor szerzeményei alkotják, de hallható Orsi 2007-es Az igazi szerep című lemezéről a Két lehetőség, kissé más formában. A lemezen két különleges duett is található: egy karácsonyi dal Szalóki Ági népdalénekessel és egy Harcsa Veronikával. A lemez elkészítésében olyan ismert zenészek vettek részt, mint Cseke Gábor, Hárs Viktor, Mohay András, Oláh Szabolcs. A Hide and Seek kellemes, igazi könnyed jazz album, amit a jazz műfaj kedvelői nem hagyhatnak ki gyűjteményükből. A koncerten az új album dalait hallhatjuk.


Szerkesztette: pjuan
Tovább...

 Hazai hírek - 090330 

Rövid hírek

Hollywood Rose saját album!

Örömmel értesítünk mindenkit, hogy a Hollywood Rose első, saját számokkal telepakolt nagylemeze elkészült és április 6-án megjelenik a Hammer/Nail Records gondozásában! A Minimal Design c. lemezen 11 dal lesz hallható. Nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy milyen fogadtatásban részesül ez a lemez, mivel mi szívünket-lelkünket beletettük, és akik ismerik a zenekart, vagy láttak már minket koncerteken, azok tudhatják, hogy ez pontosan mit jelent.

A Tattoo magazin márciusi számában olvasható egy interjú a zenekarral, ahol természetesen a tagokon látható "bőrdíszművekről" is szó esik. A cd már rendelhető a ezen a webcímen, illetve az áprilisi Rockinformban is olvasható egy kétoldalas interjú a zenekarral. Addig is a zenekar myspace-es oldalán bele tudtok hallgatni az új lemez számaiba, sőt a Jég c. számot teljes egészében is meghallgathatjátok! > Április 6. HR - Minimal Design!

Zenei tehetségkutató verseny a nyíregyházi Mustárházban

A nyíregyházi Mustárház Ifjúsági Információs és Tanácsadó Iroda 2009. május 16-án tehetségkutató versenyt rendez fiatalokból szerveződött zenekarok számára. A rendezvény a tehetségkutatás hagyományos formáját kívánja feleleveníteni, s nem a ma divatos, médiában elterjedt tehetségkutató műsorok mintáját követi.

Korhatár nincs, de előnyben részesülnek a 35 év alatti jelentkezők csakúgy, mint azok a zenekarok, akik saját dalokkal lépnek színpadra. A zenekarok bemutathatják tudásukat, értékes és hasznos nyereményekért versenghetnek: demó rögzítése, CD megjelentetése, fellépési lehetőségek. Jelentkezni a mustarhaz.hu oldalról letölthető (Programok menü -> Zenei tehetségkutató 2009) jelentkezési lapon lehet 2009. április 30-ig, a hanganyagokat és az esetleges kérdéseiteket az info@mustarhaz.hu címre továbbíthatjátok.

DISZTRAKTOR: Újra dübörög a szekér! Vagyis a traktor!

A 2003 óta közkedvelt és csodálatos DISZTRAKTOR, Magyarország legzseniálisabb és legkomolyabb poén rokkmetál zenekara, a szokatlanul hosszú csend után, must végre megtöri azt - vagy ezt! Az agrár metál császárai, vagyis Mink, üzenjük, hogy a 9.dik produkciónkként elkészült a 6.dik nagylemezünk "Trú Agrár Metál Forevör" címmel! Az alábbi zseniális agrár himnuszok lesznek hallahatóak rajta: Trú Agrár Metál Förevör, Acélparaszt, Lusta Némber, Ekkora Paraszt, Tyúkinduló, Fosroller, Atomhányás, Csöcsvihar. 8 újabb örök klasszikus, mintegy 25 percben, zseniális borítóval és vadiúj logóval! Meg vadiúj felállással! Vagyis Vas Tüdő helyett Isz Ákos lép a szólógettáros égő szerepébe, de Tüdő sem tűnt el, csak átalakult! Bővebben a heteken belül induló, szintén megújult hunlapunkon, ahonnan, a régiekkel egyetemben, az új album is lesz beszerezhető = letölthető ingyé!!! Az eseményről tájékoztatunk Tisztelt Tik, addig is kockuljatok a májszpész oldalunkon, és köszünjük mindenkinek a majd' 200ezres klipnézettséget! Trú Agrár Metál Forevör!

Wisdom hirek: 2009. november 14. Wigwam

Ez egy rendhagyó koncert lesz, sem eddig nem volt ilyen, sem később nem tervezünk hasonlót. A részletekkel kapcsolatban majd folyamatosan jelentkezünk, elöljáróban annyit, hogy 2,5-3 órás koncertre lehet számítani, azaz az eddigi leghosszabb Wisdom showra. > Wiseman Is Alive

Nossa - White Noise RMX

A zenekar legtöbbet játszott dalára Weisz Nándor készített remixet. A Nossa – Miénk elnevezésű tavaly év végén megjelent EP-jéről választott „Amit látni akarsz” című dal.

Miért pont Weisz Nándit kérte fel a szerzőpáros Zámbó Tamás és Hornai Zóra?
- Nándi nem csak tagja volt a zenekarnak a megalakulást követő fél évben, hanem például a decemberi lemezbemutató koncerten meghívott vendégként cajonon játszott, Markos Miklóssal és a zenekar dobosával, Varga Milánnal, koreográfiával tűzdelt szólót készítettek az egyik dalra. Ráadásul több nemzetközi remix versenyt is megnyert (Sweetwater remix comp., Devils Playgroud remix comp., Lionsgate-War Filmmusic remix comp.) így nem volt kérdés...
Miért az „Amit látni akarsz” dalra esett a választás?
- A decemberi felkészülés alatt hallotta Nándi először a lemezt, és neki tetszett meg ez a dal, szerencsés egybeesés, hogy a rádiók zenei szerkesztői is ezt választották a kislemezről.
Vajon Ő mit mond erről?
- A Nossa zenekart megalakulásuk óta jól ismerem, mivel a csapatnak egykor én is tagja voltam mint ütőhangszeres. Nagyon tetszik a nem mindennapi formáció (Ének, gitár, ütőhangszerek, cselló), és a zenei stílus is amit képviselnek. Ütőhangszeres lévén közel áll hozzám a latin pop zene világa, és mivel kb 6 éve zeneszerzéssel is foglalkozom, úgy gondoltam hogy az Amit látni akarsz című dalra készítek egy remixet.
- Azért ezt a dalt választottam, mert ez passzol bele legjobban az általam készített remixek zenei stílusába. Bár ha valaki azt kérdi milyen is ez a stílus, nem tudnék rá válaszolni, mert nagyon sok féle zenei impulzus ér, és szerintem ez a remixen is hallatszik.
- Remélem sokan fogják majd ezen a remixen keresztül megismerni és megszeretni a nagyszerű és egyedi Nossa zenekart... Üdv: White Noise (Nandor Weisz)

Nossa fórum Nyereményjáték

A zenekar hivatalos honlapján Április 20-án (hétfő) indul a fórum, nyereményjátékkal. Bárki részt vehet, mert azzal hogy hozzászól a témák bármelyikéhez, automatikusan bekerül a játékba. Minden 50-dik regisztrálónak a zenekar dedikált CD-t postáz ki, minden 100-dik hozzászóló pedig zenekaros baseball sapkát nyer. A játék addig tart, amíg az erre szánt ajándéktárgyak el nem fogynak. (Legkésőbb május 31-ig) (A játék pontos szabályairól április 20-án, a fórum indulásakor a hírekben tájékoztatunk mindenkit.)

„A brazil NOSSA szó jelentése magyarul: MIÉNK. A miénk ez a zenekar, akik benne vagyunk, akik szeretjük a zenéjét, akik a koncerteken ott vagyunk. Egy kis közösség vagyunk, akik jól érezzük magunkat, együtt, zenében, hangszerekkel. És MIÉNK ez az EP: a Nossa legelső lemeze Zámbó Tamás dalaival, melyek a zenekar énekesnője, Hornai Zóra szövegeivel szólalnak meg. És miénk az Amit Látni Akarsz - White Noise RMX.”


Szerkesztette: pjuan
Tovább...

 Nasty Idols - Boys Town (2009) 

Lemezismertetők

A svéd Nasty Idols 1987-ben alakult... gyakorlatilag változatlan formában nyomja most is a sleaze-glam rockot! 1993-2002 között nem léteztek... Azóta viszont nagyon aktívan dolgoznak! A most megjelenő Boys Town olyan, mintha a Twisted Sister-ben a RATT énekes Stephen Pearcy énekelne!


Szerkesztette: pjuan
Tovább...

 Kaiser Chiefs @ 090619 - Papp László Budapest Sportaréna 

Koncertmenü

Update 090523: A koncert elmarad!

Kaiser Chiefs - Off with their heads tour @ 2009 június 19., 20:00h - Papp László Budapest Sportaréna

A brit indie-rock banda, a Kaiser Chiefs ritkán látható fénytechnikával és látványelemekkel áll majd színpadra Budapesten. A fiúk bárhol is járnak hosszú évek óta, óriási sikert aratnak, nyugodtan elmondhatjuk, hogy a fesztiválok elsőszámú kedvencei, amellyel minden bizonnyal a tavalyi Sziget Fesztivál látogatói is egyetértenének. Az egyszerű pop-punk alapokon nyugvó ütemekkel, könnyen megjegyezhető és énekelhető refrénekkel széles réteg számára megnyerőek a srácok.

Az 1997-ben – akkor még Runston Parva néven – alakult együttes reneszánszát éli az utóbbi években, bár soha nem is kényszerültek parkoló pályára. Ennek az egyik csúcspontja az volt, amikor tavalyelőtt két teltházas koncertet adtak a londoni Earls Court-ben. Kirobbanó sikerüket az első, Employment című lemezük után leginkább második albumuknak, a Yours Truly Angry Mob-nak köszönhették, és a slágerlistákat hosszú hetekig vezető slágerüknek, a Ruby-nak, amellyel egy új fejezet indult el a Kaiser Chiefs történetében.


Szerkesztette: pjuan
Tovább...

 Depeche Mode - Sounds of the Universe (2009) 

Lemezismertetők

A 2005-ös Playing the Angel óta egyedül Dave Gahan 2007-es Hourglass lemezétől kaphatta fel az ember a fejét a szinti-pop királyainak neve kapcsán... Meg persze azért, mert képesek voltak 2006. márciusában elsőként a Sportarénát, majd júniusban a Puskás Ferenc Stadiont is megtölteni.

A Sounds of the Universe sok tekintetben régimódibb, DM-közhelyesebb zenét tartalmaz. Hogy ne mondjam, kétségbeesett, bűnbánó élet-összegzést hallhatunk rajta, 13 tételben... szerencsére június 23-án ismét jönnek hozzánk az ex-népstadionba...


Szerkesztette: szimpatic
Tovább...

 JUNGLE ROT - What Horrors Await (2009) 

Lemezismertetők

Elképzelni sem tudom, hogy az osztrák kiadó milyen üzletpolitikát követett szerződtetéskor vagy milyen fantáziát látott a wisconsini zenekarban… Na nem mintha értéktelen vacakról lenne szó, csupán az old school death metal eddig nem volt igazán jellemző a profiljukra. Márpedig az amerikai négyes ezt nyújtja immáron hatodik nagylemezén is, nem túl kiemelkedően, de megbízhatóan hozva a szintet.


Szerkesztette: palszabolcs
Tovább...

 Életműdíjas a Scorpions - André Matos is fellép a budapesti koncerten! 

Koncertmenü

Életműdíjat kapott a Scorpions – a brazil heavy metal csillaga is fellép Klaus Meine-ék előtt!

A brazíliai születésű, harmincas éveiben járó André Matos egy igazi megatorok, aki Dél-Amerikában legalább akkora népszerűségnek örvend, mint Rob Halford vagy Bruce Dickinson Európában. Sőt, Andrét nem sok választotta el attól, hogy az Iron Maiden élén épp Dickinson utódja legyen, hiszen a ’90-es évek elején egyike volt annak a több száz jelentkezőből kiválasztott triumvirátusnak, amelyből végül új énekes kikerült. James LaBrie, a Dream Theater énekese, és a későbbi győztes Blaze Bayley volt a másik két jelölt. André azóta is fáradhatatlanul építi karrierjét, melynek egy újabb csúcspontja, hogy egy igazi legenda, a februárban életműdíjjal kitüntetett Scorpions előtt léphet fel zenekarával: április 21-én Time To Be Free című lemezét mutatja be a SYMA Csarnokban az André Matos Band.


Szerkesztette: pjuan
Tovább...

 Loop Doctors, feat. Brandon Fields @ 090428 - Gödör Klub 

Koncertmenü

Loop Doctors feat. Brandon Fields (USA), Váczi Eszter Quartet @ 2009. április 28. (kedd) 21:00 - Gödör Klub

A Loop Doctors nevű formáció Romhányi Áron és Szendőfi Péter közös duó produkciója, amely még viszonylag kiskorú, 2006-ban alakult. Az együttes a mai modern és divatos zenei irányzatokat, mint a Drum'n'Bass, Jungle, Breakbeat, NuJazz, Rap ötvözi a jazz improvizatív elemeivel. Zenéjükben sok elektronikus effektet és samplereket használnak, de ugyanakkor az extra hangzásokat leginkább akusztikus hangszereik természetes hangjainak módosításával érik el. Törekednek arra, hogy produkciójuk minél előre mutatóbb, progresszívebb legyen. Kizárólag saját szerzeményeket játszanak, mely repertoár igen változatos és szélsőséges zenei stilisztikai skálán mozog. 2006 Augusztusában megjelent első lemezük címe: "High Voltage", melyet a több mint 25 éve a világ legjobbjai közt számon tartott, és a basszusgitározás igazi fenoménjának tartott Gary Willis-szel közösen vettek fel. Az album „Az Év Hazai Jazz Albuma” kategóriában FONOGRAM-díjat nyert 2008-ban. Ezt követően 2008 nyarán elkészítették második albumukat WhiteOrangeBlack címmel, melyen a fantasztikus tubavirtuóz Szentpáli Roland a meghívott vendég.

A Loop Doctors céljául tűzte ki, hogy alapvetően duó formáció lévén, mindig meghívnak valaki közreműködő szólistát a koncertekre, fokozván ezzel az improvizációk és az effekt-szerű zenei szövetek megszólalását. Ennek köszönhetően 2008 nyarán a világhírű Los Angeles-i szaxofonos Brandon Fields érkezett Budapestre, hogy közös koncertet adjanak a MűPa-ban a Loop Doctors-szal, és VG Tsiburival, aki a műsorra összevágott vizuális effekteket vetít interaktív módon a színpadon zajló improvizációval. A koncert fantasztikusan sikerült, rengetegen voltak kíváncsiak a bemutatóra, és a kritikusok is elismerően nyilatkoztak a médiában. Ezt követően 2009 Májusára a Loop Doctors egy hazai turnét szervezett, melyre ismét meghívták Brandon Fields-et és VG Tsiburit.

Váczi Eszter Quartet: A Quartet 2002-ben alakult azzal a céllal, hogy igényes jazzműsorral álljon a szórakozni vágyó közönség elé. A folyamatos fellépéseknek, meghívásoknak köszönhetően a csapat annyira összeszokott, hogy egyre inkább felmerült az önálló program létrehozásának a lehetősége. Így kezdtek el 2008-ban a saját anyagon dolgozni, melynek eredménye a 2009. február 14-én megjelenő "Vissza hozzád" című album. A lemezről bővebb információk itt.

A zenekar klasszikus felállású jazz-quartet: Váczi Eszter - ének; Gátos Iván - zongora, billentyűs hangszerek; Gátos Bálint - basszusgitár; Mike Zsolt - dobok. Akiknek esetleg ezek a nevek nem csengenek teljesen ismeretlenül, ne csodálkozzanak. Eszter 1999 óta a honi jazz, és könnyűzene kiemelkedő alakja, a többiek pedig szintén több formációban is feltűntek együtt, illetve külön-külön.


Szerkesztette: pjuan
Tovább...

 This Is a Standoff - Be Disappointed (2009) 

Lemezismertetők

A kanadai This Is a Standoff nevű punk-rock banda elkészítette második lemezét! A dolog annyira nem lenne fontos, ha 2009. április 21-én a Good Reason és a Nikson társaságában nem lépnének fel a budapesti Kék Yuk-ban... Nagyon nem akarom itt az elején részletezni, de Green Day ízű dallamos, fiatalos, jó kedvű modern punk-rock-ról van szó... amit ebben a formában, többnyire csak a tengeren túl szoktak tudni eljátszani!


Szerkesztette: pjuan
Tovább...

 Budapest Jazz Orchestra, Vendég: George Duke @ 090521 - MűPa 

Koncertmenü

JAZZTAVASZ 2009: Budapest Jazz Orchestra, Vendég: George Duke (USA) @ 2009. május 21. csütörtök 19:30-22:00 - Művészetek Palotája, Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem - Jegyárak: 1300.- 2800.- 3800.- 4800.- Ft

A Budapest Jazz Orchestra (BJO) valójában kétszer született. Első inkarnációja tíz éve, 1998-ban jött a világra, majd némileg változott a felállása, amikor 2005-ben az alapító művészeti vezető, Fekete-Kovács Kornél kivált belőle. Az azóta Elek István szaxofonos személyében új művészeti vezetővel működő együttes célkitűzése azonban változatlanul az maradt, hogy a szó minden értelmében profi big bandként működjön. Egyfelől a nagyzenekari jazz legjobb hagyományait kívánja őrizni, másfelől pedig új kihívásokat keres a zenei anyag stiláris változatossága és kiemelkedő – olykor világhírű – vendégszólistákkal közös produkciók által. E tekintetben a lista igencsak meggyőző. A BJO-val játszott már Dave Liebman, Bob Mintzer és Johnny Griffin szaxofonos, Peter Erskine dobos, Jasper van’t Hof zongorista és Kevin Mahogany énekes; s Liebmannel és Mahoganyvel közös lemezfelvétel is készült.


Szerkesztette: pjuan
Tovább...

 EVOCATION - Dead Calm Chaos (2008) 

Lemezismertetők

Némileg furcsa sztorit tudhat magáénak a svéd zenekar. Ugyanis még 1991-ben alakultak, a rákövetkező évben két demót is rögzítettek, koncerteztek olyan csapatokkal, mint a Ceremonial Oath, a Dismember, a Dark Tranquillity és a Liars In Wait, aztán 1993-ban beszüntették a tevékenységüket. A tetszhalott állapot egészen 2005-ig tartott, ekkor újra aktivizálódott a banda, majd 2007-ben jelent meg a bemutatkozó korong „Tales from the Tomb” címmel, ami kizárólag olyan anyagokkal említhető egy lapon, mint az Entombed és a Dismember korai kiadványai.


Szerkesztette: palszabolcs
Tovább...

 Impending Doom - The Serpent Servant (2009) 

Lemezismertetők

Két Impending Doom nevű metál bandáról lehet tudni. Az egyik egy kilencvenes években létező német sátánista death-black horda, ami már nem létezik, szóval annyira nem is lényeges. Ez az Impending Doom 2005-ben, a kaliforniai Riverside/Corona környékén tűnt fel, keresztény deathcore zenét játszik, és annyira nem is rossz! Ők egy The Sin And Doom Of Godless Men című EP után 2007-ben mutatkoztak be a Nailed. Dead. Risen. című közepesre sikeredett albummal. Két eredeti tag maradt mára a csapatban, amit nem igazán hallani ezen az új produkción...


Szerkesztette: pjuan
Tovább...

 Jessie Galante @ 090401 - Wigwam Rock Club 

Koncertmenü

Kedves Barátunk! Örömmel értesítünk arról, hogy JESSIE GALANTE amerikai énekesnő, akit egyes kritikákban csak úgy emlegetnek, mint „egy Tina Turner hangjával megáldott szőke bombázó”, új lemezének (SPITFIRE) világpremierjére Magyarországon kerül sor! Helyszín: Wigwam Rock Club (Budapest, XI. Fehérvári út 202.) Időpont: 2009. április 01., 22.00 óra. A High Road Easy című dal klipjét itt lehet megtekinteni!

Április elseje ugyan a Bolondok Napja, de egyáltalán nem áprilisi tréfa az, hogy a belépődíj az eseményre mindössze 300 (háromszáz) Ft!

Jessie Galante magyar zenésztársai segítségével, hatalmas színpadi show keretében fogja bemutatni az új lemez anyagát, az est jelentőségét pedig mi sem bizonyítja jobban annál, hogy a koncert díszvendége a hatszoros Grammy-díjas sztárproducer, Mick Guzauski lesz, aki Jessie Galante SPITFIRE lemezét hangmérnökként felügyelte.


Szerkesztette: pjuan
Tovább...

 Clapton szülinapja @ 090404 - József Attila Művelődési Ház 

Koncertmenü

marothy.hu: Éppenséggel nem esik április negyedikére, mégis újra ünnepnapnak tekinthetjük a dátumot, ugyanis ekkor emlékezik meg Eric Clapton 64. születésnapjáról magyarországi cover bandája, a Claptones zenekar, a József Attila Művelődési Házban.

"Slowhand" 1945. március 30-án született, az azóta eltelt hatvannégy év alatt kiérdemelte a világ egyik legnagyobb hatású gitárosa címet. Magyarországon is bőven akad követője, sokan hasznosítják játékukban, dalaikban a tőle tanultakat. Mindegyikük nem állhat színpadra a Claptones zenekarral, valószínűleg a művház nézőtere is kicsi lenne számukra, a legnagyobb nevek azonban természetesen rögtön ráálltak a közös muzsikálásra. Április negyedikén este nyolctól az angyalföldi József Attila Művelődési Házban Eric Clapton dalainak bemutatásában többek között Tátrai Tibor, Závodi János, Tóth János Rudolf és Pribil György segédkezik.


Szerkesztette: pjuan
Tovább...

 RUINA - Ukruina (2008) 

Lemezismertetők

Elsőre semmit sem mondott a némileg gyermeteg borítóba csomagolt lemezt megjelentető ukrán csapat neve, de egy kis böngészés után kiderült, hogy a Kroda (akik koncertlemezéről nemrég írtunk) egyik oszlopos tagja, Viterzgir hozta össze ezt a formációt. Ezúttal viszont nem a folkos témák a mérvadók, hanem egy sokkal zsigeribb, death és black metal hatásokat egyaránt mutató durvulatról van szó.


Szerkesztette: palszabolcs
Tovább...

 Ingyen Deathwish / Malfunction Records MMIX Spring Sampler CD! 

Aktuális

A Deathwish/Malfunction a Six Feet Under Records-al közösen letölthetővé tette a MMIX címre keresztelt bemutató anyagát. Az MMIX 19 zenekar egy-egy dalát (amiből 15 eddig kiadatlan volt), plusz két rövid "így készült" háttér információkat tartalmazó videót tartalmaz. A hardcore/punk/metal zenék szerelmesei egy órányi friss anyagot kaphatnak, ha IDE kattintanak!

A következő zenekarok dalai szerepelnek a MMIX letöltésében: The Hope Conspiracy, Narrows, Lewd Acts, Coliseum, Victims, Reign Supreme, Trap Them, Nails, Rot In Hell, Mother Of Mercy, Carpathian, 108, Ressurection, End of a Year, Doomriders, Pulling Teeth, Integrity, Supermachiner, J. Bannon, Rise And Fall


Szerkesztette: pjuan
Tovább...

 Marilyn Manson: ingyen letölthető We're From America 

Aktuális

Bár a régóta várt hetedik Manson-csapás The High End of Low címmel csak május 26-án kerül a lemezboltokba, a sötétség fejedelmének rajongói már március 27-étől kapnak egy kis ízelítőt az új lemezre épülő színpadias kegyetlenségeiből. A péntektől a marilynmanson.com oldalra kiszögezett We're From America az első olyan rontás, melyet a Marilyn Manson nyájból 2002-ben elcsatangolt bárányka, a basszeros Twiggy Ramirez tavalyi visszatérése után közösen készített a 2009-es VOLT Fesztivál legsötétebb csillagaival.

"Sokan gondolják majd, hogy az új szám csak politikai üzeneteket hordoz, pedig nem: a We're From America rólam is szól, hogy miként tudom megragadni azt a sok szart, amin most megyek keresztül a magánéletemben. Valaki megkérdezte tőlem, hogy miért vagyok ennyire elb***va? Azt válaszoltam azért, mert amerikai vagyok. Felfordul a gyomrom, ha arra gondolok, mennyi ember b***ta szét ezt az országot vagy ha eszembe jut , hogy mennyi embernek hagytam, hogy tönkretegye a magánéletemet. Együtt érzek Amerikával, de ettől még nem változom át egy fákat ölelgető patrióta rockerré" – szól Marilyn igéje az új rock-apokalipszis első felvonásáról, a péntektől marilynmanson.com oldalról ingyen letölthető We're From America-ról, melyet április 13-án az Arma-God Damn-MotherFucking-geddon rádió-premierje követ.

Vitathatatlan, hogy a megannyi Mansonhoz köthető külsőség és belsőség – amelyekkel riogatni szokás a koncertjeire igyekvő ifjakat és szüleiket – telis-tele van hollywoodi túlzásokkal és egy jó adag paródiával, amelyek csak arra jók, hogy felbosszantsák a jóérzésű nyárspolgárokat. MM legújabb megnyilatkozása azonban láthatóan szívből jön, és kiérződik belőle a személyes lelki vívódások valódisága.

Forrás: sziget.hu/volt


Szerkesztette: pjuan
Tovább...

 Ingyen NIN|JA 2009 Tour Sampler CD 

Aktuális

Talán már mindenki tudja, hogy Trent Reznor búcsúturnénak mondva koncertezteti a Nine Inch Nails-t. Két vendég bandát hívott az amerika szerte május-júniusban tartott NIN|JA turnéra. (Amúgy a Nine Inch Nails európába is át fog látogatni, többek között június 19-én az ausztriai Nickelsdorfban tartott Nova Rock fesztiválon is fellépnek!)

A NIN|JA turné egyik vendége a kult-legenda Jane's Addiction, akikről jó ideje nem volt hallható semmi... és akik nevének kezdő betűi kiadják a turné nevének mozaik szavában az utolsó két betűt. Nos, Perry Farrell énekes, Dave Navarro gitáros, Eric Avery basszer és Stephen Perkins dobos még 2008-ban döntötte el, hogy folytatja... így kerültek a Nine Inch Nails mellé. A másik vendég a Rage Against the Machine, Audioslave gitáros Tom Morello új bandája. A Street Sweeper-t Boots Riley hip hop énekessel rakta össze. Zenéjüket leginkább egy jobban sikerült Rage Against the Machine-klónnak lehetne mondani.

A NIN|JA turné örömére a ninja2009.com segítségével ingyenesen letölthetővé tették a NIN|JA 2009 Tour Sampler névre keresztelt, 6 dalos válogatás EP-t, amin 2-2-2 dallal szerepelnek a közreműködő zenekarok. A Nine Inch Nails rockosabb arcát mutatja két eddig kiadatlan dalában. A részben Trent Reznor által producerelt Jane's Addiction két újra felvett dalt tett fel, amiből az első egy elszállás, törzsi dobokkal, a második a bandától megszokott minőségű rockos darab. A Street Sweeper két dala hip-hop énekes rock, a Rage Against the Machine-hoz képest legyengített, de még így is nagyon politikus darab. Trent Reznor-tól megszokhattuk, hogy nem aprózza el a dolgot, úgyhogy további érdekességekért érdemes a remix.nin.com oldalra látogatni!

Irány a ninja2009.com, mert egy e-mail megadása után mindenki igyen meghallgathatja a 6 friss stúdió dalt!


Szerkesztette: pjuan
Tovább...

 Mesélek, ha érdekel... 14. rész, folytatás: most már kérem a jegyeket is... 

Cikkek

Minden előző koncert és jegyszedő tevékenység folytatása következik. Eddigre már Majorfalvy barátommal rekordot is döntöttünk, amikor a Népstadion 26-os szektorában kettőnkről készült egy fotó, amikor a Magyarország-Luxemburg válogatott mérkőzés összes ott ülő néző-rendező-székfoglaló személyek mi voltunk - ketten - és ez meg is jelent valami lapban. Így vonultam be a magyar sajtófotó történelembe. A sajnálatos, hogy az üres szektor fotózásának távlata miatt nem nagyon vagyok felismerhető: két pasi ül dideregve a lépcső melletti székeken... én az unokáimnak is mutatni fogom, hogy az a pontszerű felismerhetetlen ábra - ő a nagyapád...

Labdarúgó folytatás: 1984. szeptemberében lépett fel a „legendás sportarénában” – a Czabán Samu téri Volán pályán - az ott játszó csapathoz viszonyítottan majdnem annyira ismert, de nézőszámban „Fradi” méretű tábort megmozgató zenekar: a Motörhead


Szerkesztette: georg
Tovább...

 Candlemass - Death Magic Doom (2009) 

Lemezismertetők

A Candlemass történetében, a Messiah Marcolin nélküli résznek nagyon jót tett 2007-ben a King of the Grey Islands (-2- -3- -4-). Azt hiszem, hogy a zenekar és rajongói számára egyaránt mérföldkő volt Robert Lowe érkezése! Az elvárások azóta csak fokozódtak, a tavalyi Lucifer Rising EP-vel csak raktak a tűzre egy lapáttal... ezek után nagyon jónak kell lennie a Death Magic Doom-nak, hogy ne essenek le a magasból...


Szerkesztette: pjuan
Tovább...

 Duende, Jamie Winchester @ 090414 - Gödör Klub 

Koncertmenü

Duende lemezbemutató koncert, Jamie Winchester @ 2009. április 14. (kedd) 21:30 - Gödör Klub

Duende: Ezen a koncerten hallhatjátok először, a közeli jövőben megjelenő „Országos Orgazmus" című új nagylemezt! Persze az új dalok mellett hallhattok néhány régi kedves ismerőst és esetleg The Doors számokat is... A 16 éves Doors Emlékzenekar saját dalait DUENDE zenekar néven ismerheted meg, persze a beavatottak tudhatják, hogy az emlékzenekar zenészei működnek közre. Igény jelentkezett – és voltak is ötletek – a saját dalokra. 2008-ban Menszátor Héresz Attila énekes-dalszerzővel egyesítettük a Duendét és a Doors Emlékzenekart. A két zenekar továbbra is külön működik azonban már azonos tagokkal. A nyári fesztiválokon „teszteltük" a saját dalokat, és nagyon jók voltak a visszajelzések... Szeretettel várunk minden Doors Emlékzenekar és Duende „rajongót”!

Jamie Winchester: - Nagyon jól érzem magam a bőrömben, és ebben a csapatban - úgy tűnik, a többiek is -, és reménykedek benne, hogy "valami olyan új, jó dolog kezdődik, ami sok-sok éven keresztül meghatározó lesz mind Nektek, mind nekünk." - részlet a zenekar honlapjáról.


Szerkesztette: pjuan
Tovább...

 SzemFüles Fesztivál @ 090410 - Dürer-Kert 

Koncertmenü

A fővárosi művészeti élet számos területén találkozhatunk új, figyelemre méltó alkotásokkal, tehetségekkel, művészeti csoportokkal. A bemutatkozási lehetőségek azonban szűkösek, így gyakran igen szemfülesnek kell lennünk, hogy valóban rátaláljunk arra, amit igazán szeretünk, ami igazán érdekel bennünket. A SzemFüles Fesztivál ebben segít mind a közönségnek, mind az alkotóknak. Olyan művészek szélesebb körben való bemutatását tűzte ki céljául, akik egyéniségüknek, zenei tehetségüknek és művészeti értéküknek köszönhetően képesek valami újat, valami maradandót alkotni, mutatni számunkra.

A tavaszi időszakban a Fesztiválon fellépő együttesek közül többnek új lemeze is jelenik meg. Elsősorban 8 feltörekvő zenekart (Anselmo Crew, Cabaret Medrano, eat me!, Ez a Divat!, Fókatelep, Óperentzia, Pop Ivan, Rutkai Bori és a Specko Jedno) kívánunk megismertetni számukra eddig még ismeretlen közönséggel, amelyhez két közkedvelt, komoly érdeklődésre számot tartó zenekar (Kistehén Tánczenekar, Egy Kiss Erzsi Zene) biztos közönségbázisát hívjuk segítségül. Este 8-tól hajnali fél 2-ig 10 formáció játszik két színpadon, egymást váltva 30 perces etapokban, a fesztiválra készített vetítésekkel kísérve.

A koncertek közben a kertben a Színház- és Filmművészeti Egyetem hallgatóinak rövidfilmjeit vetítik. A fiatal, filmes alkotók számára szintén jó lehetőség, hogy a Fesztiválon bemutathatják eddig még ismeretlen, forgalmazásba nem került munkáikat, vizsga- és diplomafilmjeiket. A fellépő művészek közül néhányan több művészeti ágban is tevékenykednek. A folyosókon és a kistermekben az ő munkáikból állítottak össze egy kisebb kiállítást festményekkel, grafikákkal, installációkkal. > durerkert.com


Szerkesztette: pjuan
Tovább...

 Titanic Nemzetközi Filmfesztivál Budapest 2009: Zene mindegykinek 

Kultúra

Azt még nem látom, hogy egy 16 éves fesztivál mikortól tekinthető nagykorúnak, de azt tudom, hogy idén is mindent elkövettünk, hogy csábítóan gazdag legyen a program: a japán animétől az északi horrorig, a thrillertől az áldokumetumfilmig országok és műfajok széles palettájáról válogathatunk. Hazánk legnagyobb nemzetközi filmes eseményén idén 26 ország 56 alkotása szerepel, amelyek 8 különböző szekcióban kerülnek bemutatásra. A korábbi évekből ismert blokkok mellett idén újdonság az Északi fények szekció, ahol a legjobb finn, dán és izlandi alkotások lesznek láthatók, köztük a tavalyi nyertes és idei zsűrielnök, Baltasar Kormákur új filmje, a Fehér nászéjszaka. Izgalmasnak ígérkezik A jelölt című dán politikai thriller is, amelynek főszerepében a tavalyi közönségkedvenc Csak egy szerelmesfilm sötét múltú kalandorát, Nikolaj Lie Kasst láthatjuk viszont.

Szintén újdonság, hogy a Hullámtörők-díjért versenybe szálló 8 film idén először önálló szekciót alkot, és esténként az Urániában azonos időpontban vetítjük. A fesztiválprogramból azonban nem hiányozhatnak a megszokott elemek sem. A tradíció továbbélését biztosítja többek között a távol-keleti filmek évről évre meghatározó jelenléte. A Mocsok című hongkongi akcióthriller a triádok bűnös világát a műfajtól szokatlan felfogásban, realisztikus akciójelenetekben bővelkedve tárja a néző elé. A földrajzilag is széles spektrumot átölelő Titanic fesztiválon Ausztráliát idén többek között a számos díjjal jutalmazott Célegyenes képviseli, amely sötét humorú politikai filmként az országba özönlő illegális bevándorlók kérdésével foglalkozik. A tavalyi fesztiválhoz hasonlóan most is számos dokumentumfilm szerepel a programban, ezeknek közel a fele zenei témájú, köztük a Gogol Bordello Non-Stop, amely a nemzetközi hírű gypsy punk zenekar életébe enged bepillantást. (A szerk.: Részletes információ a továbbra kattintva látható.)

A fesztivál nyitófilmje Matteo Garrone sokszoros díjnyertes alkotása, a Gomorra lesz, azon kevés filmek egyike, amelyek később hazai moziforgalmazásba kerülnek. A Titanic fesztiválon bemutatott kuriózumok többsége azonban csak ebben a 11 napban látható, úgyhogy érdemes résen lenni. - Horváth György, fesztiválkapitány


Szerkesztette: o-porat
Tovább...

36434 Cikk (1458 oldal, 25 per oldal)
[ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | 129 | 130 | 131 | 132 | 133 | 134 | 135 | 136 | 137 | 138 | 139 | 140 | 141 | 142 | 143 | 144 | 145 | 146 | 147 | 148 | 149 | 150 | 151 | 152 | 153 | 154 | 155 | 156 | 157 | 158 | 159 | 160 | 161 | 162 | 163 | 164 | 165 | 166 | 167 | 168 | 169 | 170 | 171 | 172 | 173 | 174 | 175 | 176 | 177 | 178 | 179 | 180 | 181 | 182 | 183 | 184 | 185 | 186 | 187 | 188 | 189 | 190 | 191 | 192 | 193 | 194 | 195 | 196 | 197 | 198 | 199 | 200 | 201 | 202 | 203 | 204 | 205 | 206 | 207 | 208 | 209 | 210 | 211 | 212 | 213 | 214 | 215 | 216 | 217 | 218 | 219 | 220 | 221 | 222 | 223 | 224 | 225 | 226 | 227 | 228 | 229 | 230 | 231 | 232 | 233 | 234 | 235 | 236 | 237 | 238 | 239 | 240 | 241 | 242 | 243 | 244 | 245 | 246 | 247 | 248 | 249 | 250 | 251 | 252 | 253 | 254 | 255 | 256 | 257 | 258 | 259 | 260 | 261 | 262 | 263 | 264 | 265 | 266 | 267 | 268 | 269 | 270 | 271 | 272 | 273 | 274 | 275 | 276 | 277 | 278 | 279 | 280 | 281 | 282 | 283 | 284 | 285 | 286 | 287 | 288 | 289 | 290 | 291 | 292 | 293 | 294 | 295 | 296 | 297 | 298 | 299 | 300 | 301 | 302 | 303 | 304 | 305 | 306 | 307 | 308 | 309 | 310 | 311 | 312 | 313 | 314 | 315 | 316 | 317 | 318 | 319 | 320 | 321 | 322 | 323 | 324 | 325 | 326 | 327 | 328 | 329 | 330 | 331 | 332 | 333 | 334 | 335 | 336 | 337 | 338 | 339 | 340 | 341 | 342 | 343 | 344 | 345 | 346 | 347 | 348 | 349 | 350 | 351 | 352 | 353 | 354 | 355 | 356 | 357 | 358 | 359 | 360 | 361 | 362 | 363 | 364 | 365 | 366 | 367 | 368 | 369 | 370 | 371 | 372 | 373 | 374 | 375 | 376 | 377 | 378 | 379 | 380 | 381 | 382 | 383 | 384 | 385 | 386 | 387 | 388 | 389 | 390 | 391 | 392 | 393 | 394 | 395 | 396 | 397 | 398 | 399 | 400 | 401 | 402 | 403 | 404 | 405 | 406 | 407 | 408 | 409 | 410 | 411 | 412 | 413 | 414 | 415 | 416 | 417 | 418 | 419 | 420 | 421 | 422 | 423 | 424 | 425 | 426 | 427 | 428 | 429 | 430 | 431 | 432 | 433 | 434 | 435 | 436 | 437 | 438 | 439 | 440 | 441 | 442 | 443 | 444 | 445 | 446 | 447 | 448 | 449 | 450 | 451 | 452 | 453 | 454 | 455 | 456 | 457 | 458 | 459 | 460 | 461 | 462 | 463 | 464 | 465 | 466 | 467 | 468 | 469 | 470 | 471 | 472 | 473 | 474 | 475 | 476 | 477 | 478 | 479 | 480 | 481 | 482 | 483 | 484 | 485 | 486 | 487 | 488 | 489 | 490 | 491 | 492 | 493 | 494 | 495 | 496 | 497 | 498 | 499 | 500 | 501 | 502 | 503 | 504 | 505 | 506 | 507 | 508 | 509 | 510 | 511 | 512 | 513 | 514 | 515 | 516 | 517 | 518 | 519 | 520 | 521 | 522 | 523 | 524 | 525 | 526 | 527 | 528 | 529 | 530 | 531 | 532 | 533 | 534 | 535 | 536 | 537 | 538 | 539 | 540 | 541 | 542 | 543 | 544 | 545 | 546 | 547 | 548 | 549 | 550 | 551 | 552 | 553 | 554 | 555 | 556 | 557 | 558 | 559 | 560 | 561 | 562 | 563 | 564 | 565 | 566 | 567 | 568 | 569 | 570 | 571 | 572 | 573 | 574 | 575 | 576 | 577 | 578 | 579 | 580 | 581 | 582 | 583 | 584 | 585 | 586 | 587 | 588 | 589 | 590 | 591 | 592 | 593 | 594 | 595 | 596 | 597 | 598 | 599 | 600 | 601 | 602 | 603 | 604 | 605 | 606 | 607 | 608 | 609 | 610 | 611 | 612 | 613 | 614 | 615 | 616 | 617 | 618 | 619 | 620 | 621 | 622 | 623 | 624 | 625 | 626 | 627 | 628 | 629 | 630 | 631 | 632 | 633 | 634 | 635 | 636 | 637 | 638 | 639 | 640 | 641 | 642 | 643 | 644 | 645 | 646 | 647 | 648 | 649 | 650 | 651 | 652 | 653 | 654 | 655 | 656 | 657 | 658 | 659 | 660 | 661 | 662 | 663 | 664 | 665 | 666 | 667 | 668 | 669 | 670 | 671 | 672 | 673 | 674 | 675 | 676 | 677 | 678 | 679 | 680 | 681 | 682 | 683 | 684 | 685 | 686 | 687 | 688 | 689 | 690 | 691 | 692 | 693 | 694 | 695 | 696 | 697 | 698 | 699 | 700 | 701 | 702 | 703 | 704 | 705 | 706 | 707 | 708 | 709 | 710 | 711 | 712 | 713 | 714 | 715 | 716 | 717 | 718 | 719 | 720 | 721 | 722 | 723 | 724 | 725 | 726 | 727 | 728 | 729 | 730 | 731 | 732 | 733 | 734 | 735 | 736 | 737 | 738 | 739 | 740 | 741 | 742 | 743 | 744 | 745 | 746 | 747 | 748 | 749 | 750 | 751 | 752 | 753 | 754 | 755 | 756 | 757 | 758 | 759 | 760 | 761 | 762 | 763 | 764 | 765 | 766 | 767 | 768 | 769 | 770 | 771 | 772 | 773 | 774 | 775 | 776 | 777 | 778 | 779 | 780 | 781 | 782 | 783 | 784 | 785 | 786 | 787 | 788 | 789 | 790 | 791 | 792 | 793 | 794 | 795 | 796 | 797 | 798 | 799 | 800 | 801 | 802 | 803 | 804 | 805 | 806 | 807 | 808 | 809 | 810 | 811 | 812 | 813 | 814 | 815 | 816 | 817 | 818 | 819 | 820 | 821 | 822 | 823 | 824 | 825 | 826 | 827 | 828 | 829 | 830 | 831 | 832 | 833 | 834 | 835 | 836 | 837 | 838 | 839 | 840 | 841 | 842 | 843 | 844 | 845 | 846 | 847 | 848 | 849 | 850 | 851 | 852 | 853 | 854 | 855 | 856 | 857 | 858 | 859 | 860 | 861 | 862 | 863 | 864 | 865 | 866 | 867 | 868 | 869 | 870 | 871 | 872 | 873 | 874 | 875 | 876 | 877 | 878 | 879 | 880 | 881 | 882 | 883 | 884 | 885 | 886 | 887 | 888 | 889 | 890 | 891 | 892 | 893 | 894 | 895 | 896 | 897 | 898 | 899 | 900 | 901 | 902 | 903 | 904 | 905 | 906 | 907 | 908 | 909 | 910 | 911 | 912 | 913 | 914 | 915 | 916 | 917 | 918 | 919 | 920 | 921 | 922 | 923 | 924 | 925 | 926 | 927 | 928 | 929 | 930 | 931 | 932 | 933 | 934 | 935 | 936 | 937 | 938 | 939 | 940 | 941 | 942 | 943 | 944 | 945 | 946 | 947 | 948 | 949 | 950 | 951 | 952 | 953 | 954 | 955 | 956 | 957 | 958 | 959 | 960 | 961 | 962 | 963 | 964 | 965 | 966 | 967 | 968 | 969 | 970 | 971 | 972 | 973 | 974 | 975 | 976 | 977 | 978 | 979 | 980 | 981 | 982 | 983 | 984 | 985 | 986 | 987 | 988 | 989 | 990 | 991 | 992 | 993 | 994 | 995 | 996 | 997 | 998 | 999 | 1000 | 1001 | 1002 | 1003 | 1004 | 1005 | 1006 | 1007 | 1008 | 1009 | 1010 | 1011 | 1012 | 1013 | 1014 | 1015 | 1016 | 1017 | 1018 | 1019 | 1020 | 1021 | 1022 | 1023 | 1024 | 1025 | 1026 | 1027 | 1028 | 1029 | 1030 | 1031 | 1032 | 1033 | 1034 | 1035 | 1036 | 1037 | 1038 | 1039 | 1040 | 1041 | 1042 | 1043 | 1044 | 1045 | 1046 | 1047 | 1048 | 1049 | 1050 | 1051 | 1052 | 1053 | 1054 | 1055 | 1056 | 1057 | 1058 | 1059 | 1060 | 1061 | 1062 | 1063 | 1064 | 1065 | 1066 | 1067 | 1068 | 1069 | 1070 | 1071 | 1072 | 1073 | 1074 | 1075 | 1076 | 1077 | 1078 | 1079 | 1080 | 1081 | 1082 | 1083 | 1084 | 1085 | 1086 | 1087 | 1088 | 1089 | 1090 | 1091 | 1092 | 1093 | 1094 | 1095 | 1096 | 1097 | 1098 | 1099 | 1100 | 1101 | 1102 | 1103 | 1104 | 1105 | 1106 | 1107 | 1108 | 1109 | 1110 | 1111 | 1112 | 1113 | 1114 | 1115 | 1116 | 1117 | 1118 | 1119 | 1120 | 1121 | 1122 | 1123 | 1124 | 1125 | 1126 | 1127 | 1128 | 1129 | 1130 | 1131 | 1132 | 1133 | 1134 | 1135 | 1136 | 1137 | 1138 | 1139 | 1140 | 1141 | 1142 | 1143 | 1144 | 1145 | 1146 | 1147 | 1148 | 1149 | 1150 | 1151 | 1152 | 1153 | 1154 | 1155 | 1156 | 1157 | 1158 | 1159 | 1160 | 1161 | 1162 | 1163 | 1164 | 1165 | 1166 | 1167 | 1168 | 1169 | 1170 | 1171 | 1172 | 1173 | 1174 | 1175 | 1176 | 1177 | 1178 | 1179 | 1180 | 1181 | 1182 | 1183 | 1184 | 1185 | 1186 | 1187 | 1188 | 1189 | 1190 | 1191 | 1192 | 1193 | 1194 | 1195 | 1196 | 1197 | 1198 | 1199 | 1200 | 1201 | 1202 | 1203 | 1204 | 1205 | 1206 | 1207 | 1208 | 1209 | 1210 | 1211 | 1212 | 1213 | 1214 | 1215 | 1216 | 1217 | 1218 | 1219 | 1220 | 1221 | 1222 | 1223 | 1224 | 1225 | 1226 | 1227 | 1228 | 1229 | 1230 | 1231 | 1232 | 1233 | 1234 | 1235 | 1236 | 1237 | 1238 | 1239 | 1240 | 1241 | 1242 | 1243 | 1244 | 1245 | 1246 | 1247 | 1248 | 1249 | 1250 | 1251 | 1252 | 1253 | 1254 | 1255 | 1256 | 1257 | 1258 | 1259 | 1260 | 1261 | 1262 | 1263 | 1264 | 1265 | 1266 | 1267 | 1268 | 1269 | 1270 | 1271 | 1272 | 1273 | 1274 | 1275 | 1276 | 1277 | 1278 | 1279 | 1280 | 1281 | 1282 | 1283 | 1284 | 1285 | 1286 | 1287 | 1288 | 1289 | 1290 | 1291 | 1292 | 1293 | 1294 | 1295 | 1296 | 1297 | 1298 | 1299 | 1300 | 1301 | 1302 | 1303 | 1304 | 1305 | 1306 | 1307 | 1308 | 1309 | 1310 | 1311 | 1312 | 1313 | 1314 | 1315 | 1316 | 1317 | 1318 | 1319 | 1320 | 1321 | 1322 | 1323 | 1324 | 1325 | 1326 | 1327 | 1328 | 1329 | 1330 | 1331 | 1332 | 1333 | 1334 | 1335 | 1336 | 1337 | 1338 | 1339 | 1340 | 1341 | 1342 | 1343 | 1344 | 1345 | 1346 | 1347 | 1348 | 1349 | 1350 | 1351 | 1352 | 1353 | 1354 | 1355 | 1356 | 1357 | 1358 | 1359 | 1360 | 1361 | 1362 | 1363 | 1364 | 1365 | 1366 | 1367 | 1368 | 1369 | 1370 | 1371 | 1372 | 1373 | 1374 | 1375 | 1376 | 1377 | 1378 | 1379 | 1380 | 1381 | 1382 | 1383 | 1384 | 1385 | 1386 | 1387 | 1388 | 1389 | 1390 | 1391 | 1392 | 1393 | 1394 | 1395 | 1396 | 1397 | 1398 | 1399 | 1400 | 1401 | 1402 | 1403 | 1404 | 1405 | 1406 | 1407 | 1408 | 1409 | 1410 | 1411 | 1412 | 1413 | 1414 | 1415 | 1416 | 1417 | 1418 | 1419 | 1420 | 1421 | 1422 | 1423 | 1424 | 1425 | 1426 | 1427 | 1428 | 1429 | 1430 | 1431 | 1432 | 1433 | 1434 | 1435 | 1436 | 1437 | 1438 | 1439 | 1440 | 1441 | 1442 | 1443 | 1444 | 1445 | 1446 | 1447 | 1448 | 1449 | 1450 | 1451 | 1452 | 1453 | 1454 | 1455 | 1456 | 1457 | 1458 ]

 Keresés Ki olvas minket?
Jelenleg, 259 vendég és 0 regisztrált felhasználó olvas bennünket.


 Korábbi cikkek
Június 24, szombat
· Alpárfeszt @ 2017. június 29. - július 01. - Tiszaalpár
· Pink Floyd - TEY 20 - 1972 Obfusc/ation - konklúzió (2017)
· Gozsdu Talent 2017 - a 7 Seconds In The Future nyert!
Június 23, péntek
· Chrome Rt - A világnak szívében @ 2017. június 17. - Séthajó
· Barba Negra - Az Igazi Klub (2017)
· Pink Floyd - TEY 19 - 1972 Obfusc/ation - video (2017)
· Foo Fighters - Beton és arany - szeptemberben jön az új album (2017)
· Royal Blood - How Did We Get So Dark? (2017)
· Rómeó Vérzik - Nyár van végre! (2017, klip)
Június 22, csütörtök
· Vescera - Beyond The Flight (2017, Dionysosrising)
· Pulzus 27 - 1982 október - Pataky és a Kék sugár!
· Bella Sándor interjú - Az akta nincs még lezárva - 4. rész (2017)
· Vambo, Cry Free @ 2017. június 24. - Gozsdu Manó Klub
· Pink Floyd - TEY 18 - 1972 Obfusc/ation - audio (2017)
· Aida - felállva ünnepelt a közönség a barlangszínházban (2017)
Június 21, szerda
· Chaosbay - Of Cutting Cords EP (2017, Dionysosrising)
· 26. Vajdahunyadvári Nyári Zenei Fesztivál (2017)
· Bella Sándor interjú - A kenguruk földjén - 3. rész (2017)
· VálaszÚt - Bátorság, bátorság! – zenés darab Szent Lászlóról (2017)
· Szkítia - Rajzolt világ (2017)
· Asphalt Horsemen - Wasting Time (2017, klip)
Június 20, kedd
· Sipos Péter - Baby Don't Cry (1983, kislemez)
· Styx - The Mission (2017, Dionysosrising)
· Bella Sándor interjú - Human Telexre váltva - 2. rész (2017)
· Pantaleon - Virus (2017, Dionysosrising)
· Vescera - Beyond The Flight (2017)
· Wintersun @ 2017. szeptember 22. - Barba Negra
Június 19, hétfő
· Bella Sándor interjú - Indul a rock and roll - 1. rész (2017)
· Quimby - Üzenet nincs (2017, klip)
· Juventus - kislemezek 21.
· Ukk & Roll Rock Hétvége - rockfesztivál majmok nélkül rockereknek (2017)
· Styx - The Mission (2017)
· Samsara Boulevard - Világhírű hegedűművész is zenél a lemezen (2017)
Június 18, vasárnap
· Juventus - kislemezek 20.
· Anthrax - 2017. június 21-én szabadtéren játszik a thrash brigád!
· Queensryche - Rage for Order (1986)
· Alcohol - hivatalosan is bejelentették a gitárost (2017)
· Generál történetek - 10/10 - Horváth Charlie interjú - 02. rész (2017)
· Nemzetközi jazzköltészeti est @ 2017 június 30. - Gödör klub
Június 17, szombat
· Juventus - kislemezek 19.
· Anthriel - Transcendence (2017, Dionysosrising)
· Nickelback - Feed the Machine (2017)
· James Newton Howard @ 2017. november 05. - Budapest Sportaréna
· Generál történetek - 09/10 - Horváth Charlie interjú - 01. rész (2017)
· Köpönyegforgatók - Bőségszaru (2017, klip)
Június 16, péntek
· Juventus - kislemezek 18.
· Eluveitie - Epona (2017, dal)
· White Skull - Will of the Strong (2017)
· Best of Gozsdu Talent @ 2017. június 20. - Gozsdu C Udvar
· Generál történetek - 08/10 - Karácsony János interjú - 02. rész (2017)
· Szarka Tamás @ 2017. június 18. - Marriott Hotel
Június 15, csütörtök
· Juventus - kislemezek 17.
· Divided - Wormhole (2017, klip)
· Iced Earth - Incorruptible (2017)
· Pulzus 26 - 1982 szeptember - A Dinamit utóirata!
· Generál történetek - 07/10 - Karácsony János interjú - 01. rész (2017)
· Blahalouisiana @ 2017. június 17. - Kobuci Kert
Június 14, szerda
· Slaughter - Stick It To Ya (1990)
· Madarak @ 2017. június 16. - Legenda Sörfőzde
· Juventus - kislemezek 16.
· Vanden Plas - The Seraphic Live Works (2017, Dionysosrising)
· Generál történetek - 06/10 - Novai Gábor interjú - 02. rész (2017)
· Angertea - Sinking In Strain (2017, klip)
Június 13, kedd
· Generál történetek - 05/10 - Novai Gábor interjú - 01. rész (2017)
· Juventus - kislemezek 15.
· Elhunyt Szénich János (1952-2017)
· Dure - interjú (2017)
· Dream Evil - Six (2017, Dionysosrising)
· Gov't Mule - Revolution Come... Revolution Go (2017)
· Itt a negyedik Visegrock fesztivál (2017)
Június 12, hétfő
· EZoo - Feeding The Beast (2017, Dionysosrising)
· Testament, Death Angel, Annihilator @ 2017. november 18. - Barba Negra
· Generál történetek - 04/10 - Póta András interjú - 02. rész (2017)
· Juventus - kislemezek 14.
· Sikth - The Future In Whose Eyes? (2017)
· Amon Amarth @ 2017. augusztus 23. - Barba Negra Track
Június 11, vasárnap
· Secret Sphere - The Nature of Time (2017, Dionysosrising)
· Ukk & Roll Rock Hétvége 2017
· Generál történetek - 03/10 - Póta András interjú - 01. rész (2017)
· Juventus - kislemezek 13.
· DGM - Passing Stages: Live in Milan and Atlanta (2017)
· Good Charlotte @ 2017. június 17. - Budapest Park
Június 10, szombat
· Generál történetek - 02/10 - Várkonyi Mátyás interjú - 02. rész (2017)
· Stoned Jesus, Beastmaker @ 2017. október 19. - Showbarlang
· Juventus - kislemezek 12.
· Gitármánia Tábor - koncertdömping és kiváló zenetanárok (2017)
· Secret Sphere - The Nature of Time (2017)
· Foo Fighters - Run (2017, klip)
Június 09, péntek
· Generál történetek - 01/10 - Várkonyi Mátyás interjú - 01. rész (2017)
· Nocrul - Khorne merch (2017, info)
· Juventus - kislemezek 11.
· Chris Cornell emlékest 2017 - újabb neves fellépők!
· Nitrogods - Roadkill BBQ (2017)
· Paddy And The Rats - Aerolites (2017, klip)
Június 08, csütörtök
· Roger Waters - Is This The Life We Really Want? (2017, Dionysosrising)
· Pulzus 25 - 1982 június – Néma kőszobor!
· Juventus - kislemezek 10.
· The Cult @ 2017. július 01. - Volt Fesztivál
· EZoo - Feeding The Beast (2017)
· ex-Panta Rhei koncert @ 2017. július 20. - Rockmúzeum

Régebbi cikkek

 Koncertek


 Hirdetés

Impresszum! E-mail: nekünk


A Rock Klub weboldalai PHP4 nyelven íródtak, PHP-Nuke szabadon felhasználható
Web portál rendszer segítségével, amely a GNU/GPL licence alatt áll.


PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Page Generation: 1.35 Seconds