Dionysosrising Blog

 Menü
· Főoldal
· Archívum
· Enciklopédia
· Hard.Fplanet.hu
· Hosszabb írások
· Impresszum
· Kereső
· MHW dbSearch
· Rovatok
· Szavazógép

 Nap cikke
A legolvasottabb cikk ma:

Candlemass - Nightfall (1987)

 Látogatottság
Összesen
87388170
találatot kaptunk az oldal indítása óta: 2003. július

 Hang-Súly


 Vásárolj!
Bálint Csaba - Beatinterjúk I.

Majnik László - Barázdák között


Passzio.hu[ Minden rovat! | Rovat választás! ]

 Mordeye, Cante Diem @ 2017. augusztus 09. - A38 Hajó 

Koncertmenü

Meditáció és pörgés! Ezen az augusztus 09-i estén a Mordeye hozza a merengősebb, pszichedelikusabb, súlyosabb világot, míg a Cante Diem a dallamos, felpörgetős brit rock-ot. Remek találkozás az A38 Hajó tetőteraszán!


Szerkesztette: szimpatic
Tovább...

 Hatebreed @ 2017. augusztus 15. - A38 Hajó 

Koncertmenü

Tíz év után, augusztus 15-én ismét az A38 Hajó fedélzetére tér vissza Jamey Jasta zenekara, a Connecticut-i Hatebreed!

Az ezredforduló egyik meghatározó metálos hardcore erőműve az utóbbi években többször is visszatérhetett Magyarországra, ám az aktuális nyári turnéjukat egy exkluzív klubkoncert erejéig félbeszakító ötös most egy kordonoktól mentes, önfeledt főzenekari buli erejéig látogat majd Budapestre az European Confessional Tour jegyében. Belépők korlátozott számban már kaphatók az A38 Hajó honlapján és jegypénztárában augusztus egyik, ha nem a legdurvább eseményére!


Szerkesztette: szimpatic
Tovább...

 Jambalaya @ 2017. július 25. - Kobuci Kert 

Koncertmenü

A Jambalaya hazánk első számú New Orleans-i zenét játszó zenekara. 2005-ös alakulásuk óta négy önálló lemezt jelentettek meg, külföldi turnéikkal bejárták Európát, munkájukat Gundel Művészeti Díjjal jutalmazták. A zenekar egy híres és változatosan elkészíthető New Orleans-i ételről kapta a nevét, mely jól szimbolizálja azt a sokszínűséget, ami a mai napig megújuló New Orleans-i zenére jellemző...

XXI. századi, modern felfogású zenéjük képviseletében több száz koncertet adtak a kezdetek óta. 2017-ben live session albumukat mutatják be Európa és országszerte. A Jambalaya zenekar műsora - például a Kobuci-ban adott július 25-i koncertje - igazi amerikai ihletésű show, mely az energikus élő koncertek alkalmával nyeri meg igazán a hallgatóit.


Szerkesztette: szimpatic
Tovább...

 The Generators, Kretens @ 2017. augusztus 06. - A38 tetőterasz 

Koncertmenü

A Los Angeles-i dallamos, kicsattanó energiájú, vidám street-punk legenda, a Generators fog nagyot zúzni - a Fekete Zaj Fesztivál keretében - augusztus 06-a este a Hajó tetőteraszán, ahol a kiváló honi Kretens lesz a felvezető zenekar. És nem feledni: aznap a hajó gyomra a sivatagi stoner legenda Brant Bjork-é lesz!


Szerkesztette: szimpatic
Tovább...

 Mystery Gang @ 2017. augusztus 02. - A38 tetőterasz 

Koncertmenü

Hatalmas Mystery Gang parti lesz augusztus 02-án az A38 Hajón, vidám charmes őrülettel, amit csak a rockabilly világa képes színpadra vinni! Az estet felévezeti Egri Péter 2017 nyarán alakult cover bandje, a Memphis Moon '55, ami az ötvenes évek autentikus és eredeti rockabilly dalait és előadóit népszerűsíti. Az első 50 elővételes jegy vásárló ingyen kapja-kapta meg a WIld 50's Nights EP-t, aminek a tavaly megjelent első része után, a második része nemrég jelent meg!


Szerkesztette: szimpatic
Tovább...

 Summer Blast Fest @ 2017. július 27. - Dürer Kert 

Koncertmenü

A holland Korpse, az angol Scordatura és a hazai Kill With Hate rombolja július 27-én az agysejteket a Dürer Kert-ben! A balhé neve Summer Blast Fest! Addig felkészülni a zenéből itt, itt és itt lehet!


Szerkesztette: szimpatic
Tovább...

 Evergrey @ 2017. szeptember 17. - A38 Hajó 

Koncertmenü

A svéd dark metálos Evergrey-t a Concerto Musicnak köszönhetően láthatjuk majd szeptember 17-én az A38 Hajón. A legutóbbi Keep Wiseman Alive fesztivál után, a csapat a turnéval ismét a legutóbbi, The Storm Within című lemezét népszerűsíti. Felvezet a görög Need, akiknek a Hegaiamas: A Song For Freedom című idei lemezéről olvashattatok nálunk!


Szerkesztette: szimpatic
Tovább...

 Special Providence @ 2017. augusztus 03. - Barba Negra Track 

Koncertmenü

Az idei év egyetlen hazai Special Providence koncertje lesz augusztus 03-án a Barba Negra Track-ben, ünnepeljetek velük! A koncert vendége a White Walls lesz Romániából! A Special Providence amúgy friss lemez kiadására készül, ami Will címmel jelenik majd meg október 23-án!


Szerkesztette: szimpatic
Tovább...

 Beatrice - Volt egyszer Ifipark @ 2017. augusztus 06. - Várkert Bazár 

Koncertmenü

A Várkert Bazárban 1961 és 1984 között működött a Budai Ifjúsági Park, avagy az Ifipark, amely zenés-táncos szórakozóhelynek indult, később a magyar rock fontos fellegvárává vált. Augusztus 06-án újra Beatrice koncert az Ifipark régi-új színpadán... Az igazi nosztalgia jegyében, elfogadta a zenekar meghívását az 1978-'79-es "nagy felállás"-ból Gidófalvy Attila és Donászy Tibor, és díszvendégeként Miklóska Lajos is velük lesz!


Szerkesztette: szimpatic
Tovább...

 Fesztelen Éj a Bikinivel @ 2017. július 22. - Barba Negra Track 

Koncertmenü

Bikini és a Fesztelen Party! Mindenkinek az életébe kellenek néha az eleresztős pillanatok. Örömmel tudatjuk, hogy Barba Negra Track-ben a megoldás is megtalálható, és július 22-én el is árulják a titkot. De nézzük csak sorban, amit már most tudunk: egész estés őrültség, szabadtéren, koncertek és buli reggelig és 19 óráig a belépés ingyenes! Ezzel készülnek. Ha elég izgalmasnak hangzik, csatlakozzatok!


Szerkesztette: szimpatic
Tovább...

 Honeybeast @ 2017. augusztus 25. - Budapest Park 

Koncertmenü

Idén a Honeybeast szövegét is lehetett érettségi tételnek választani egy középiskolában. A sikeres vizsgákat, vagy egyszerűen a nyarat augusztus 25-én egy óriási Honeybeast koncerttel koronázhatjuk meg a Budapest Parkban!


Szerkesztette: szimpatic
Tovább...

 Rockmaraton Fesztivál - már biztos a folytatás 2018-ban! 

Koncertmenü

Vasárnap hajnalban elhallgattak a gitárok a 2017-es Rockmaraton Fesztiválon - idén először viszont már most biztosak lehetünk benne: jövőre lesz folytatás!

Öt plusz egy nulladik nappal, 2017. július 10-15. között 21 nemzetközi és több, mint 80 hazai zenekar lépett színpadra a dunaújvárosi Szalki-szigeten, ahol idén komolyabb nehézség nélkül, zavartalanul zajlott le a 27. Rockmaraton...


Szerkesztette: szimpatic
Tovább...

 3. Salföldi Dalföld @ 2017. július 28–30. - Salföld 

Koncertmenü

Immár harmadik alkalommal rendezi meg a Bíró-Gombos Alapítvány, a Fonó Budai Zeneház és a Philidor Intézet partnerségében a Salföldi Dalföld elnevezésű összművészeti hétvégét 2017. július 28. és 30. között, amelynek célja, hogy a művészetekre, a tájra és önmagára reflektáló közönséget szolgáljon és neveljen ki az évek során...


Szerkesztette: jazz
Tovább...

 Roy és Ádám Trió @ 2017. július 29. - EllátóHáz 

Koncertmenü

2017. július 29-én a Roy és Ádám Trió találja meg a Szerelmi állapotot az EllátóHázban! Felvezetnek a Köpönyegforgatók, akik biztos magukkal viszik majd a Bőségszarujukat is...


Szerkesztette: szimpatic
Tovább...

 The Mekons @ 2017. július 22. - Art Quarter Budapest 

Koncertmenü

A rock'n'roll történetének egyik forradalmi bandája, a The Mekons július 22-én az Art Quarter Budapestben adja első magyarországi koncertjét. Akusztikus fellépésük igazi zenetörténeti esemény, hiszen a zenekar eddig még nem lépett fel Bécstől keletre...


Szerkesztette: szimpatic
Tovább...

 Alter Bridge @ 2017. október 22. - Budapest SportAréna 

Koncertmenü

A hősök megpróbálnak minket jobbá tenni. Az akaratuk, a bátorságuk és az áldozatuk hozhatja ki a legjobbat a körülöttük lévő világból. A 2004-ben alakult, floridai székhelyű Alter Bridge öt albumot adott ki azóta, hogy a korábbi Creed tagok, Scott Phillips, Brian Marshall és Mark Tremonti úgy döntöttek, hogy alapítanak egy saját bandát. Hamarosan már négyen voltak Myles Kennedy énekessel, és azóta az Alter Bridge minden évben csak tovább erősödött.

Utolsó, ötödik albumuk, a The Last Hero a kvartett személyes küldetésévé vált. "Minden alkalommal, amikor lemezt készítünk, az egyetlen célom az, hogy az emberek úgy gondolják, jobb, mint az előző..." - állítja Mark. "Utoljára nagyon keményen hajtottuk magunkat, és tudtuk, hogy most még annál is keményebben kell dolgoznunk. Amikor felvettük az anyagot, már éreztük, hogy sikerült."


Szerkesztette: szimpatic
Tovább...

 Campus Fesztivál 2017 - Óriáskerék Debrecen fölött! 

Koncertmenü

Gőzerővel épül a fesztiválváros a debreceni Nagyerdőn, szerdán nyit a jubileumot ünneplő Campus Fesztivál. Hazánk egyik legfontosabb nyári eseményére idén is rengeteg sztárfellépő érkezik - itt lesz a Prodigy, a Bingo Players, Alle Farben, Lukas Graham, a hazai fesztivál kedvencek közül pedig a Tankcsapda, a Wellhello, Rúzsa Magdi, a Halott Pénz, Majka & Curtis, a Brains és a Quimby is színpadra áll majd. Népszerű hazai és külföldi előadók, rengeteg színes program négy napon át, július 19-től Debrecenben, ahová vonattal akár fél áron is eljuthatnak az érdeklődők!


Szerkesztette: szimpatic
Tovább...

 Halász-Rock Fesztivál @ 2017. augusztus 19. - Halásztelek 

Koncertmenü

Első alkalommal kerül megrendezésre a Halász-Rock Fesztivál. Tavasszal, a SkalaZoo Víz névre keresztelt turnén az ország több városában bulizhattak a rajongók az Akela és az Alcohol zenekarok koncertjére, augusztus 19-én pedig Halásztelken, egy ingyenes fesztivál keretein belül nézhetitek és hallgathatjátok meg a két bandát, és vendégeiket.

A két csapat koncertjét felvezeti majd a Horizont, a helyi Fisherman Winters, a budapesti Summertime, ők épp az első nagylemezükön dolgoznak és nemrégiben a Petőfi TV-ben is vendégeskedtek, a szintén budapesti Lazy Twins, a gödöllői Helo Zep!, akiknek a lemezét a júniusi HammerWorld magazin extra CD mellékleteként is megtalálhattátok, és a Patriots Rock Band, akik már második éve rendszeres vendégei az Alcohol koncerteknek. A fesztivál helyszíne, a halásztelki Németh Ferenc Sportcentrum, az Ősz utca 2. szám alatt.


Szerkesztette: szimpatic
Tovább...

 Anti Flag @ 2017. augusztus 22. - Dürer Kert 

Koncertmenü

A New Beat és a Dürer Kert bemutatja: Az Anti Flag a No Gods, No Masters európai turné keretében látogat hazánkba augusztus 22-én!

Régen várjuk már, de eljön a napja, hogy az Anti-Flag klubkoncertet adjon Budapesten, a Dürer Kertben! Addig is itt érdemes felkészülni az őrült punk-rock bulira!


Szerkesztette: szimpatic
Tovább...

 Lóci játszik @ 2017. augusztus 04. - EllátóHáz 

Koncertmenü

2017. augusztus 04-én a Lóci játszik koncertje lesz az EllátóHázban! 2017-ben ők nyerték a Nagy-Szín-Pad versenyt, a győzelmüket ideje velük ünnepelni mindenkinek!


Szerkesztette: szimpatic
Tovább...

 August Burns Red @ 2017. augusztus 16. - Dürer Kert 

Koncertmenü

A ShortScore és a New Beat bemutatja: Az nem is kérdés, hogy az August Burns Red imádja hazánkat, és a legvadabb bulikat éli meg velünk. De az, hogy a banda a különleges Messengers 10th Anniversary Tour során a maroknyi európai város között Budapestet is megtiszteli azzal, hogy teljes egészében lejátssza legendás lemezét - valljuk be, nem semmi!

A régi dalok mellett, természetesen elő fog kerülni még jó pár olyan szám is, amit a zenekar azóta készített és igazán szeret, no és úgy érzi, illik a Messengers-ünnepéhez. Sok kérdés már nem lehet; találkozzunk a Dürer Kertben augusztus 16-án! Ráadásnak pedig ott lesz az angol Oceans Ate Alaska is!


Szerkesztette: szimpatic
Tovább...

 Kodalin @ 2017. november 23. - Akvárium Klub 

Koncertmenü

Első magyarországi klubkoncertjére készül a Kodaline! A dublini indie-rock formáció már szinte megalakulása óta a figyelem középpontjában áll. A BBC Sound of 2013 listáján is szerepeltek, első albumuk hazájukban kétszeres platina-, Nagy-Britanniában pedig aranylemez lett. Ezt még egy hatalmas sikerű nagylemez követte, most pedig nagyon úgy tűnik, a harmadikra készülnek, legalábbis erről árulkodik nemrégiben megjelent Brother című kislemezük. A kvartett fesztiválon már bizonyított, november 23-án az Akvárium Klubban végre klubkoncerten mutatják meg, mi az, amitől a szakma és a közönség egyaránt elájult!


Szerkesztette: szimpatic
Tovább...

 Leftöver Crack, All Torn Up @ 2017. július 26. - Dürer Kert 

Koncertmenü

A Dürer Kert, az Emptiness Booking és az El Bastardo Booking bemutatja: az amerikai Leftover Crack és All Torn Up előtt a hazai Diskobra lép fel 2017. július 26-án a Dürer Kert Room 041-es termében. Belépő elővételben 2500 ft., normál jegy: 3000 ft.


Szerkesztette: szimpatic
Tovább...

 Birds in Row @ 2017. július 25. - Dürer Kert 

Koncertmenü

Az Emptiness Booking bemutatja: Újra látogatást tesz hazánkba a francia melodic-hardcore-os Birds In Row, ráadásul nagyobb külföldi kísérettel, az amerikai Mercy Ties, a svéd Gust, az angol Pijn és a szlovák Shallov társaságában teszi ezt. Hazánkat a Gyilkos és a nemecsek képviseli majd 2017. július 25.-én a Dürer Kert Room 041-ben... A támogatás: 2000 ft.


Szerkesztette: szimpatic
Tovább...

 Takáts Tamás Blues Band @ 2017. július 26. - EllátóHáz 

Koncertmenü

Optimizmus, búfelejtés, rock & roll. A Takáts Tamás Blues Band ismét az EllátóHázba vár mindenkit július 26-án, szerdán, búfelejtés céljából. Mindenki hozzon magával két embert! Elővételes jegy itt!

A zenekar névadó főnökének, a Karthago-ban és East-ben is érdekelt Takáts Tamásnak ez úton - és utólag is - boldog 60. születésnapot kívánunk!


Szerkesztette: szimpatic
Tovább...

10889 Cikk (436 oldal, 25 per oldal)
[ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | 129 | 130 | 131 | 132 | 133 | 134 | 135 | 136 | 137 | 138 | 139 | 140 | 141 | 142 | 143 | 144 | 145 | 146 | 147 | 148 | 149 | 150 | 151 | 152 | 153 | 154 | 155 | 156 | 157 | 158 | 159 | 160 | 161 | 162 | 163 | 164 | 165 | 166 | 167 | 168 | 169 | 170 | 171 | 172 | 173 | 174 | 175 | 176 | 177 | 178 | 179 | 180 | 181 | 182 | 183 | 184 | 185 | 186 | 187 | 188 | 189 | 190 | 191 | 192 | 193 | 194 | 195 | 196 | 197 | 198 | 199 | 200 | 201 | 202 | 203 | 204 | 205 | 206 | 207 | 208 | 209 | 210 | 211 | 212 | 213 | 214 | 215 | 216 | 217 | 218 | 219 | 220 | 221 | 222 | 223 | 224 | 225 | 226 | 227 | 228 | 229 | 230 | 231 | 232 | 233 | 234 | 235 | 236 | 237 | 238 | 239 | 240 | 241 | 242 | 243 | 244 | 245 | 246 | 247 | 248 | 249 | 250 | 251 | 252 | 253 | 254 | 255 | 256 | 257 | 258 | 259 | 260 | 261 | 262 | 263 | 264 | 265 | 266 | 267 | 268 | 269 | 270 | 271 | 272 | 273 | 274 | 275 | 276 | 277 | 278 | 279 | 280 | 281 | 282 | 283 | 284 | 285 | 286 | 287 | 288 | 289 | 290 | 291 | 292 | 293 | 294 | 295 | 296 | 297 | 298 | 299 | 300 | 301 | 302 | 303 | 304 | 305 | 306 | 307 | 308 | 309 | 310 | 311 | 312 | 313 | 314 | 315 | 316 | 317 | 318 | 319 | 320 | 321 | 322 | 323 | 324 | 325 | 326 | 327 | 328 | 329 | 330 | 331 | 332 | 333 | 334 | 335 | 336 | 337 | 338 | 339 | 340 | 341 | 342 | 343 | 344 | 345 | 346 | 347 | 348 | 349 | 350 | 351 | 352 | 353 | 354 | 355 | 356 | 357 | 358 | 359 | 360 | 361 | 362 | 363 | 364 | 365 | 366 | 367 | 368 | 369 | 370 | 371 | 372 | 373 | 374 | 375 | 376 | 377 | 378 | 379 | 380 | 381 | 382 | 383 | 384 | 385 | 386 | 387 | 388 | 389 | 390 | 391 | 392 | 393 | 394 | 395 | 396 | 397 | 398 | 399 | 400 | 401 | 402 | 403 | 404 | 405 | 406 | 407 | 408 | 409 | 410 | 411 | 412 | 413 | 414 | 415 | 416 | 417 | 418 | 419 | 420 | 421 | 422 | 423 | 424 | 425 | 426 | 427 | 428 | 429 | 430 | 431 | 432 | 433 | 434 | 435 | 436 ]

 Keresés Ki olvas minket?
Jelenleg, 200 vendég és 0 regisztrált felhasználó olvas bennünket.


 Korábbi cikkek
Július 15, szombat
· Rnr666 Nemzetközi Béke és Barátság Est @ 2017. augusztus 12. - Gólya
· 22. Hellness hétvége @ 2017. augusztus 18-19. - Arló
· Fonográf @ 2018. február 16. - Budapest Sportaréna
Július 14, péntek
· Skálmöld, Omnium Gatherum @ 2017. november 14. - Barba Negra
· Brant Bjork - 2017. augusztus 06-án az A38-on játszik a stoner legenda!
Július 13, csütörtök
· Rómeó Vérzik @ 2017. július 19. - Barba Negra Track
· Bikini, Skorpió, B52 @ 2017. július 29. - Agárdi Popstrand
Július 12, szerda
· Matthew Mitchell Quadraphilia @ 2017. július 26. - Opus Jazz Club
· Cigarettes After Sex @ 2017. július 19. - A38 Hajó
· Zorall Sörolimpia 2017 - bérlet július 15-ig akciósan!
Július 11, kedd
· Mandoki Soulmates @ 2017. augusztus 08. - Budapest Park
· Tankcsapda @ 2017. július 14. - Gombaszögi Nyári Tábor
Július 10, hétfő
· Harjinder Pal Singh @ 2017. szeptember 23. - Trafó
· Edda Művek @ 2017. július 15. - Agárdi Popstrand
· Péterfy Bori Love Band @ 2017. július 13. - Budapest Park
Július 09, vasárnap
· Margaret Island @ 2017. szeptember 07. - Budapest Park
Július 08, szombat
· XIII. Roxiget @ 2017. szeptember 02. - Szigetszentmiklós
· Budapest Voices - medencében fürdőzőknek ad koncertet (2017)
Július 07, péntek
· Zorall Sörolimpia Warm Up @ 2017. augusztus 12. - Barba Negra Track
· Summertime - 2017 nyári program!
Július 06, csütörtök
· Alba Regia Feszt @ 2017. augusztus 07-09. - Székesfehérvár
· IV. Rock On! Fest @ 2017. szeptember 02. - Barba Negra Track
Július 05, szerda
· Aurora, Action @ 2017. július 27. - Barba Negra Track
· Sitkei Rockfesztivál @ 2017. augusztus 26. - Sitke
Július 04, kedd
· Ismerős Arcok @ 2017. július 14. - Barba Negra Track
· Total War Fest 5. @ 2017. július 28-29. - Körmend
Július 03, hétfő
· VAKlárma jótékonysági koncert @ 2017. július 07. - ShowBarlang
· Fritz emlékest @ 2017. július 06. - ShowBarlang
· Madeleine Peyroux @ 2017. július 04. - MOMKult
Július 02, vasárnap
· IIII. Fekete Zaj Osztálykirándulás (2017)
· Lord @ 2017. július 07. - Barba Negra Track
· Rockmaraton Fesztivál (2017)
Július 01, szombat
· Wolves In The Throne Room, Cough @ 2017. augusztus 17. - A38 Hajó
· Ister napok Szentendrén @ 2017. július 22-23. - Duna-korzó
· Barokk Randevú @ 2017. július 01-02. - Festetics-kastély, Keszthely
Június 29, csütörtök
· Brant Bjork @ 2017. augusztus 06. - A38 Hajó
· Dust 'n Bones @ 2017. július 21. - Dürer Kert
Június 28, szerda
· Leprous @ 2017. november 19. - A38 Hajó
· Nine Treasures @ 2017. július 07. - Dürer Kert
· 26. Zempléni Fesztivál @ 2017. augusztus 11-19.
Június 27, kedd
· Our Hollow, Our Home @ 2017. július 17. - A38 Hajó
· Laár András Grotex Band @ 2017. július 14. - A38 Tetőterasz
Június 26, hétfő
· Depeche Mode @ 2018. február 02. - Budapest Aréna
Június 25, vasárnap
· 25. Nemzetközi Gastroblues Fesztivál @ 2017. július 03-09. - Paks
· Leander Kills @ 2017. július 21. - Barba Negra Track
· Zorall Sörolimpia @ 2017. augusztus 23-26. - Alsóörs
Június 24, szombat
· Alpárfeszt @ 2017. június 29. - július 01. - Tiszaalpár
Június 23, péntek
· Barba Negra - Az Igazi Klub (2017)
Június 22, csütörtök
· Vambo, Cry Free @ 2017. június 24. - Gozsdu Manó Klub
Június 21, szerda
· 26. Vajdahunyadvári Nyári Zenei Fesztivál (2017)
Június 20, kedd
· Wintersun @ 2017. szeptember 22. - Barba Negra
Június 19, hétfő
· Ukk & Roll Rock Hétvége - rockfesztivál majmok nélkül rockereknek (2017)
Június 18, vasárnap
· Anthrax - 2017. június 21-én szabadtéren játszik a thrash brigád!
· Nemzetközi jazzköltészeti est @ 2017 június 30. - Gödör klub
Június 17, szombat
· James Newton Howard @ 2017. november 05. - Budapest Sportaréna
Június 16, péntek
· Best of Gozsdu Talent @ 2017. június 20. - Gozsdu C Udvar
· Szarka Tamás @ 2017. június 18. - Marriott Hotel
Június 15, csütörtök
· Blahalouisiana @ 2017. június 17. - Kobuci Kert
Június 14, szerda
· Madarak @ 2017. június 16. - Legenda Sörfőzde
Június 13, kedd
· Itt a negyedik Visegrock fesztivál (2017)
Június 12, hétfő
· Testament, Death Angel, Annihilator @ 2017. november 18. - Barba Negra
· Amon Amarth @ 2017. augusztus 23. - Barba Negra Track
Június 11, vasárnap
· Ukk & Roll Rock Hétvége 2017
· Good Charlotte @ 2017. június 17. - Budapest Park
Június 10, szombat
· Stoned Jesus, Beastmaker @ 2017. október 19. - Showbarlang
Június 09, péntek
· Chris Cornell emlékest 2017 - újabb neves fellépők!
Június 08, csütörtök
· The Cult @ 2017. július 01. - Volt Fesztivál
· ex-Panta Rhei koncert @ 2017. július 20. - Rockmúzeum
Június 07, szerda
· Fishing on Orfű 2017 - állati lesz a nagyszínpad a jubileumi fesztiválon!
Június 06, kedd
· Sum 41 @ 2017. június 14. - Budapest Park
· Historica @ 2017. június 10. - Crazy Mama
· Mother Punker Night @ 2017. július 28. - Showbarlang
Június 05, hétfő
· Paradise Lost @ 2017. október 15. - Dürer Kert
· Alestorm @ 2017. október 01. - Barba Negra
Június 04, vasárnap
· Gloryhammer, Civil War @ 2018. január 08. - Barba Negra
· Gárdonyi Piknik - koncertek, közösségi falatozás és workshopok (2017)
Június 03, szombat
· Mastodon - az Ørdøg lép fel előttük 2017. június 14-én!
· Sting @ 2017. október 13. - Budapest Aréna
Június 02, péntek
· Napoleon @ 2017. augusztus 02. - Dürer Kert
Június 01, csütörtök
· Havizaj #104 @ 2017. június 07. - Zeg Zug
· Asphalt Horsemen akusztikus @ 2017. június 08. - MalTeR
Május 31, szerda
· Gojira koncert @ 2017. július 05. - Barba Negra Track
· Death vs. Black Metal @ 2017. június 03. - Cool Club, Szeged
· Malevolence @ 2017. június 07. - Dürer Kert
Május 30, kedd
· Nomad, Phrenia @ 2017. június 03. - KKMH Rockház
· Chris Cornell emlékest @ 2017. június 23. - A38 Hajó
Május 28, vasárnap
· Hey, June! - Európa Kiadó, Szeder, Qualitons, Jónás Vera, Kft (2017)
· Tiffany's Lips - BUSszantás, Budapest (2017)
Május 26, péntek
· Bikini, Face Bang @ 2017. június 02. - Barba Negra Track
Május 25, csütörtök
· Nomad - Vissza a végál.om..ra (2017)
· A Night Beyond Doom @ 2017. május 26. - ShowBarlang
Május 24, szerda
· Yawning Man @ 2017. június 13. - Auróra
· I Am Morbid, Necrophagia @ 2017. május 31. - Dürer Kert
Május 23, kedd
· Asphalt Horsemen, Helo Zep! @ 2017. június 10. - A38 Tetőterasz
· The Somersault Boy, Bankrupt @ 2017. május 31. - A38 terasz
Május 22, hétfő
· Garázsband Fesztivál @ 2017. május 26. - Müpa Mélygarázs
Május 21, vasárnap
· Ross The Boss Band - Manowar programmal érkezik a zenekar (2017)
· Rock Fesztivál Budapest 2017
· Operators @ 2017. június 07. - Dürer Kert
Május 20, szombat
· Gozsdu Talent - Utca! Zenélj! (2017)

Régebbi cikkek

 Koncertek


 Hirdetés

Impresszum! E-mail: nekünk


A Rock Klub weboldalai PHP4 nyelven íródtak, PHP-Nuke szabadon felhasználható
Web portál rendszer segítségével, amely a GNU/GPL licence alatt áll.


PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Page Generation: 0.66 Seconds