passzio.hu

 Kortárs művészet: Baráth Miklós: AZ, AMI JELEN VAN: Képek egy városról

Megjelent: 2003. július 13. vasárnap 19:52:59
Szerző: pjuan
 Kultúra 
Szűken vett széncsomópont, Mecsek északi oldal, néhány akna, egy város. Múlt, jelen. Ilyen-olyan érdekek, politikai nézetek. Ipari szerkezet, hozzátartozó lakossággal, kiszolgáló intézményekkel. Árnyékban Pécstől, távolabb Budapesttől. Vasúti végállomás, saját erőmű. Dombok, szociális problémák. Halálesetek, általános gyász. Helyi ünnep, jólét. Progresszió és visszafogottság. Intenzív, baloldali beágyazódottság. Sokat viselt lakosság, menedékhely, ígéret földje. Lakáshoz juttatottság, minimalizált fizetés. Terv mentén egy élet, egy országos részarány.

Korábbi, kisebb bányalakások, telepek, barakkok. Lassú átépítkezés, arculatbontás, kulturális elemek, erősödő politikai szervezetek.. Van, és kész; mérték az ennyi és annyi csille, a kitermelt tonna szén. Kegyetlen férfimunka, átlagosnál magasabb fizetés, hűségjutalom, családalapítás. Mennek le ekkor és akkor; kisvonat húzza be őket a föld alá. Mindenki végzi a dolgát, megy az élet. Romlik az egészség, a kormány fizetőképessége. A térség átmenti magát. Folytonos prioritás, az élet nem lett könnyebb; nehezebb, kevésbé értékálló a bér. Erős, de lényegtelen szakszervezet. Gyönyörű bányásznapok, május elsejék. Év, év, év. Télen, nyáron, mindig. Város és bánya. Kettősség; egyik a másiknak lételeme. Helyi újság, tévé. Politikai bomladozottság; mindenben lassabban, mint az országos átlag. Temérdek italkimérő hely. A három középiskola nem viszi feljebb a szellemi életet; épp, hogy csak saját.
 Kortárs művészet: Baráth Miklós: Festészet

Megjelent: 2003. július 13. vasárnap 19:51:23
Szerző: pjuan
 Kultúra 

B A R Á T H M I K L Ó S: Festészet

Festészet
Sötét, pszichológiai városképhangulat. Zenefeltöltődés, tartalmi alátámasztás. Rengeteg hibafelvétel. Feldolgozhatatlanság. Ősizomizzadás, idegtúltelítődés. Társadalomkritikai szájüreg kávéízkészség. KITÖRÉSVÁGYÓDÁS! Deviálódás, helyi, illat-szag kényszerrel, intellektuális menekülési kísérlettel. Távdigitális segélyhívás. Késői szép-Lenin-nézés-gyakorlás. Kifelé-befelé hasadás, rémült szemlélődés. Ön-, külvilág konfliktusban. - ÉBRESSZÉTEK FEL ŐKET! *

Régi trükk


 Kortárs művészet: Baráth Miklós: Sikeres vagyok e világon. Egész életem folyamat

Megjelent: 2003. július 13. vasárnap 19:50:14
Szerző: pjuan
 Kultúra 

B A R Á T H M I K L Ó S: Sikeres vagyok e világon. Egész életem folyamatos kiútkeresés.

Sikeres vagyok e világon. Egész életem folyamatos kiútkeresés. *

Egyszerűen csak A puskakívánatos madár is abbahagyta a csiripelést. Süt Nap, jó klíma, így pulóveresen. A pékséges pékeknek RTG-s a szemük.

Hangosít. Stimulációs zene-nyugi. Néha meg-megérint a jókedv, valami ideges fíling, ingeréhség. *

Próba brutál
Tingli-tangli, kereskedelmi rádió, fülbemászó dallamok, hanghullámok. Ragyogó szar. - Már kezdek rájönni, káros is, ha emésztem magam a folyamatos negatív beállítottságom miatt. Ha a kifejezési közeg, az alap hangulati állapot rossz, az egész lehet semleges, ha nyilvánvaló, hogy nem is kellene másmilyennek lennie.


 Kortárs művészet: Baráth Miklós: El kell terelnem a figyelmem a saját gonoszságo

Megjelent: 2003. július 13. vasárnap 19:49:02
Szerző: pjuan
 Kultúra 
B A R Á T H M I K L Ó S: Ül velem szemben, büdös alkoholszag árad belőle

.. Végzet
Ül velem szemben, büdös alkoholszag árad belőle, nem hagyja abba a szövegelést, és azon gondolkodom, mindenki negatívnak tart, de hiába, ezt az embert legszívesebben fejbelőném egy hatalmas, kétcsövű puskával. Fogva tart, nem köt le amiről beszél, inkább butít, és egyáltalán egy rohadt és unalmas, erőszakos állat. Nem értem, a sorsom miért küldi rám ezt a vadbarmot. * Kortárs művészet: Baráth Miklós: Önmozgása van a honlapomnak!

Megjelent: 2003. július 13. vasárnap 19:46:26
Szerző: pjuan
 Kultúra 
Önmozgása van a honlapomnak!... Elégedetten elfogyasztom a cappuccinomat. — Minden napra egy gyökér; mint egy igazi remete.

Kiégett aggyal — már nem csak a szem. Nagyon nehéz… de közben szórakoztató is. Viszek ajándékot az Anitának. Valami… szomjúság. Meg kell veszni, az emberek gyönyörűen hozzák a sokféleségüket; máskor meg azt hiszem, hogy túlzottan egyformák. — Esz a fene, mert bármely szögből fényképezem a sapkámat, a végeredményen nem látszik az eredeti szín: vagy sötétebb, vagy világosabb; nem tudom megörökíteni. Mindent a teljesítményre építettem fel! Végigjárom a barátaim; virtuális majális. Tökéletességre játszom.


 Kortárs művészet: Baráth Miklós: Mások gonoszságát (vagy butaságát)

Megjelent: 2003. július 13. vasárnap 19:45:14
Szerző: pjuan
 Kultúra 
Mások gonoszságát (vagy butaságát) a magam hasznára átfordítani — az a legnagyobb sikerélmény számomra! Verebeket fogtam. Amíg van lószar… Amit meg kell: felejtünk... Ma telefonbeszélgetést folytattam egy szellemi fogyatékossal, és az egyetem toleranciáját dicséri, hogy foglalkoztatja.


 Kortárs művészet: Baráth Miklós: h u s z o n k i l e n c e d i k s z á z a d

Megjelent: 2003. július 13. vasárnap 19:43:19
Szerző: pjuan
 Kultúra 
Baráth Miklós: h u s z o n k i l e n c e d i k s z á z a d

novellák (1998-1999)

Első novellám

Ház, fa, álom, akármi, szia.
Megoldás

A Szörny valahonnan megtudta, hol a lejárat. Egy hétig tartott, míg ment lefelé az irdatlan hosszú csigalépcsőn.

Ott ült a bolygó középpontjában lévő szűk vezérlőteremben. Egy darabig még merengett, aztán rácsapott a nagy piros gombra. - A felrobbant planéta négy napig túlragyogta a csillagokat.


 Yes koncert a Budapest Sportarénában

Megjelent: 2003. július 13. vasárnap 04:49:41
Szerző: pjuan
 Koncertbeszámolók 

A FULL CIRCLE TOUR keretében, 2003-06-18-án hazánkba érkezett a zenekar. Előzenekar nélkül érkeztek, és talán a legérdekesebb felállásban. (nekem csak Trevor Rabin hiányzott, aki az egyik nagy kedvenc gitárosom)

 WHITESNAKE - The Silver Anniversary Collect. (2CD)

Megjelent: 2003. július 13. vasárnap 04:45:09
Szerző: pjuan
 Lemezismertetők 

Ez a hiper hosszú, dupla fehérkígyó dolog tulajdonképpen nem is whitesnake, és nem is a zenekar akarta kiadni, hanem a kiadóval való szakítás feltétele volt. Ennek ellenére, és ennek tudatában leírhatom, hogy a zenekar pályafutásának 25 évét megfelelően prezentálja. Csakhát a zenekar énekes „tulajdonosa”, David Coverdale-nek elege lett abból, hogy neki, mint művésznek azzal kell foglalkoznia, hogy az előző lemezei mennyire fogynak, vagy nemfogynak. Valahol igaza is van, és valahol totálisan mutatja ez a dolog a világ jelenlegi állását. Mindenhol profit orientáltság és profit centrum képzés van. Meg ilyen, és ehhez hasonló pénzügyi és elszámolási fogalmak vették át a zenészek mindennapjait, ha nagykiadó gondozza. Természetesen ennek megvannak az előnyei is, mert ha jól megy a szekér, és veszik az emberek a zenekar lemezeit, akkor még pénzt is kaphatnak. De a fehérkígyó főnöke ezen már túl van, inkább egy kiskiadós zenekart akar a jövőben csinálni, kevesebb pénzüggyel és több önállósággal. Úgyhogy jelenleg turnézik egy szuper csapattal, aminek ehhez a cucchoz és az elmúlt 25 évhez semmi közé, mégis whitesnake-nek hívják. Ezt a cd-t kiadta búcsúzóul a nagykiadó, aminek a létrehozásában, és promóciós munkáiban Coverdale még közreműködik, és nem engedte a dalait (aminek a tulajdonosa természetesen a kiadó) megcsorbítani. És amiért nem teljesen whitesnake annak az oka az, hogy néhány dal felkerült rá a coverdale/page lemezről, tehát igazándiból ez a lemez David 25 évét hivatott bemutatni. Ami szintúgy nem baj, hiszen egy remek énekesről van szó, és remek dalokat írtak a Zeppelin legendás gitárosával.


 Whitesnake - Starkers In Tokyo – DVD

Megjelent: 2003. július 13. vasárnap 04:42:58
Szerző: pjuan
 DVD ajánló 
a dalok:
01. Sailing Ships
02. Too Many Tears
03. The Deeper The Love
04. Can't Go On
05. Is This Love
06. Give Me All Your Love
07. Here I Go Again
08. Soldier Of Fortune
09. Love Ain't No Stranger
10. Don't Fade Away


 E-Mail interjú Vörös Gáborral!

Megjelent: 2003. július 13. vasárnap 04:41:33
Szerző: pjuan
 Interjúk 

OSSIAN után Fahrenheit. Egy ideje lelassult az élet, vagy szünetel a zenekar?
* A zenekar gyakorlatilag nem dolgozik semmin, de létezik.

Lesz még Fahrenheit lemez?


 Voivod - Voivod (2003)

Megjelent: 2003. július 13. vasárnap 04:39:42
Szerző: pjuan
 Lemezismertetők 

Alternatív underground metál körökben a VOIVOD a nyolcvanas években magasra juttatta magát a hozzáállásával, és a lemezeinek minőségi muzsikájával. Legalább 3 nagyobb korszaka volt a zenekarnak, és amikor nemrég az újjáalakulást kezdték szervezni sikerült a legsikeresebb, és egyben leginkább önmagukhoz visszanyargalni. Sikerült a 80-as évek egy másik nagy underground bandájából, az azóta giga-mega sztárrá váló metallicának az ex-basszerét, aki éppen eléggé nem tudta mit is akar valójában csinálni, becserkészni...


 Uriah Heep - gypsy - DVD

Megjelent: 2003. július 13. vasárnap 04:35
Szerző: pjuan
 DVD ajánló 

a dalok:
Sell Your Soul
Stealin'
The Other Side Of Midnight
Too Scared To Run
Rockarama
Angel
The Wizard
Bad Blood
Gypsy
Easy Livin'
That's The Way That Is
Look At Yourself

extrák:
Track-by-Track Audio
Review from rock journalist Dave Ling


hossza: 60 perc,
képernyőfelbontás: 4:3
Hang: Dolby Digital 5.1 Surround
NTSC, no regional restrictions


 Unruly Child - UC III (2003)

Megjelent: 2003. július 13. vasárnap 04:33:18
Szerző: pjuan
 Lemezismertetők 

A Melodikus Hard Rock műfajban mozognak megalakulásuk óta. A nagyobb- szélesebb publikum számára a totális ismeretlenségben. Pedig a zenéjükben semmi kivetni való nincs, és amikor ez a műfaj még MTV barátnak számított is elkerülte őket a szerencse. A gitáros (basszusgitár, dob) Bruce Gowdy (Stone Fury, World Trade, Glenn Hughes), billentyűs (basszusgitár, dob) Guy Allison (Lodgic, World Trade, Moody Blues, Air Supply) és az énekes Mark Free (Signal, King Kobra) zenekara csak a szakmának tetszik, pedig most is és eddig is kellemes dallamok születtek a tollukból, és ez most is így van. Az egyetlen, és talán legnagyobb bajuk, hogy totálisan jellegtelenek a dalok, ha a dallamot elfelejtjük. Mert azt azért nem szabad elfelejteni, hogy dallamban NAGYON jók! Mégis, romantikus, szentimentális sokszólamú vokáljaik, és ragaszkodásuk a műfaj kereteihez csak dicséretre érdemes.Összesen 102.411.739 találatot kaptunk az oldal 2003 júliusi indítása óta! Unpainted - A Tribute to KISS

Megjelent: 2003. július 13. vasárnap 04:31:30
Szerző: pjuan
 Lemezismertetők 

Zenekarok és a KISS dalok:
Dear Victims "Master & Slave"
America to Mars "Tears are Falling"
Pale Blue Dot "Dance All Over Your Face"
Kiss Cover Show "Forever"
Oregon Dream Child "Crazy, Crazy Nights"
Star 2K "Who Wants to be Lonely?"
Unmasked "Thrills in the Night"
Kisskonfusion "Lick it Up"
Cyrcle IX "Heaven's on Fire"
Kiss Forever Band "Thief in the Night"
Killaroo "Unholy"
The Pornographs "Let's Put the X in Sex"


 Uli Jon Roth - Transcendental Sky Guitar 2CD (2000)

Megjelent: 2003. július 13. vasárnap 04:20:46
Szerző: pjuan
 Lemezismertetők 

Mostanában kevés olyan zene van ami igazán tetszik. Ez valami olyat tartalmaz. Olyan megszállottsággal előadott darabokat, amire az ember csak azt gondolja, hogy ez az ember feltette az életét valami nemes célra. Ez a nemes cél a komolyzene és a gitárzene összekapcsolása. Ha nem lenne az ember mögött annyi év munka, most azt mondanám, hogy a NEO klasszikus metál zene követője. De ő annál öregebb, hogy ilyesmivel megvádoljam. Nem is teszem. Inkább megpróbálok egy kis biográfiát összeállítani róla, amiben leírom, hogy ki is ez a nagyszerű gitáros.


 TOTO - Greatest Hits Live... and more (DVD)

Megjelent: 2003. július 13. vasárnap 04:17:24
Szerző: pjuan
 DVD ajánló 

rétes hicc!

ez egy nagyon kellemes kiadványa a holland sony-nak, egy régi koncert felvétele van középpontban, amely koncerten eldanolják az akkori repertoár összes nagyágyú dalát. folyamatosan jönnek a jobbnál is jobb dalok, dallamok, szólóvá avanzsált, elképesztő jó hangú háttérénekesnők (vagy fiúk, van egy, akiről nem tudom eldönteni). A 90es évek TOTO-ja, musicalszerű dallamok és harmóniákból állt össze, enyhe, régi progresszív zenekari behatásokkal.


 TOTO - Through the Looking Glass (2002)

Megjelent: 2003. július 13. vasárnap 04:15:55
Szerző: pjuan
 Lemezismertetők 

25 millió eladott lemez után, többszörös Grammy díjas rock bandaként a TOTO még mindíg tud adni valami friss alkotást a rajongóinak. Ez a 15. nagylemezük, és most a kedvenceikre emlékeznek. 25 éves zenei karrierjük kemény munkája után úgy döntöttek készítenek maguknak egy örömzenéket tartalmazó korongot, megőrizve az eredeti korongokból áradó "életet". Sikerült! ez a lemez nemcsak a rock rajongóknak mond sokat, hanem a régebb óta zenét hallgatóknak is:) de ha most hallasz róla előszőr, akkor is érdemes megtudni mi tetszhet a szüleidnek! Szóval a lemezt a Barátoknak és Kedvenceknek az "emlékére" készítették, nekünk! megérdemeltük, KÖSZÖNJÜK!


 Tomahawk - Mit Gas (2003)

Megjelent: 2003. július 13. vasárnap 04:09:59
Szerző: pjuan
 Lemezismertetők 

Mike Patton egy zseni. 2000-ben megjelent az első Tomahawk lemez, ami totális káosz és elmebaj volt. A Faith No More után nehezen áll össze újra Mike agya, hogy valami emészthetőhöz hasonlszőrűt próbáljon produkálni. 2000 óta 3 év telt el. Sikerült egy nagyon jó csapatot összetrombitálnia, akik képesek a zajon kívül valami emészthető féleséget is produkálni. A csapat közepesen nagy nevek, és zenekarok tagjaiból áll: Duane Denison a The Jesus Lizard-ból, John Stanier a Helmet-ből, Kevin Rutmanis a The Melvins-ből. Nem rossz kis elmebeteg brigád.


 To-Die-For - Jaded (2003)

Megjelent: 2003. július 13. vasárnap 04:08:37
Szerző: pjuan
 Lemezismertetők 

A Finn zenekar legújabb lemezére a Hammer hívta fel a figyelmemet. Cselő cikke miatt néztem bele az albumukba. Kedvelem a gothic zenéket, de a zenekar eddigi munkássága nem keltett bennem gyanút. Most, hogy neki futottam a lemeznek tulajdonképpen a cikkében leírtak többségével egyetértek, kivéve talán azzal, hogy nem tudok szabadulni a meghallgatástól. Ez egy nagyon jó lemez, egyetlen (de jó nagy) hibájaként azt tudom felhozni, hogy az énekhang nem elég karakteres, és a dalok is lehetnének egyénibbek a stíluson belül sok hasonlatos készült már. A lemezt a nagykiadónak számító Nuclear Blast-nál adták ki.Sorstársunk
rockmuzeum.ini.hu


 Today Is the Day - Sadness Will Prevail (2002)

Megjelent: 2003. július 13. vasárnap 04:06:49
Szerző: pjuan
 Lemezismertetők 

Üvegbe zárt méhzümmögések! A borító egyszerű, ám művészi mivolta mellett a zene műveltsége eltörpül. Aki még nem hallotta, megpróbálom szavakba foglalni a élményt: dalról-dalra változik a zenei kép, egészében, mint egy montázs áll mégis össze.... Vannak egyszerű, ám lassított, death-szerű dalok, és vannak polgárpukkasztóra sikeredett punk-sikításokkal tarkított megoldások...


 Ted Nugent - Craveman (2002)

Megjelent: 2003. július 13. vasárnap 04:04:29
Szerző: pjuan
 Lemezismertetők 

Nugent nem egy mai kakas (48/12/13), és halálosan AMERIKAi, ez szinte minden lépésén, pózán, mióta csak ismerem látszik. Sugárzik róla az Önbizalom, ezt igazán eltanulhatnánk a tengerentúliaktól.

Most újra a régi Önmagához tért vissza, trió zenét csinál, remek rock'n roll alapokkal, gitárfütyültetéssel, és a régi ritmusozással, elfelejtve picit az AOR szerű vokálokat.


 csapda koncert a pecsában

Megjelent: 2003. július 13. vasárnap 04:03
Szerző: pjuan
 Koncertbeszámolók 
Király volt, aki nem volt a pecsában az sokat vesztett. És még kis tűzijáték is volt, igaz valahol máshol, de jól látszott, ha valaki a háta mögött hordta a szemét. Sok sikert mindenkinek, aki ezt az élmény okozta nekünk!


 Talisman - Cats And Dogs (2003)

Megjelent: 2003. július 13. vasárnap 03:54:03
Szerző: pjuan
 Lemezismertetők 

A Malmsteen-i felfedezett énekes, és basszer barátjának zenekara régóta van a második vonalban. Valahol a Van Halen által fémjelzett utat járja, és nem annyira sikerül neki betölteni a jelenleg üres királyi karosszéket. Pedig ez a lemez sem rossz, csak senki sem ismeri, akinek kellene. Pedig a svéd-amerikai banda dalai tartalmaznak annyi egyéni dallamot, a zenészek képességei is magasan kvalifikáltak. Valahogy mégsem sikerül. Lehetséges, hogy ezért csak a promóció mentesség és a management anti munkája a felelős, de az is lehet, hogy annyira nem is jók, hogy megérdemeljék. Ki tudja. Mindenesetre ez a lemez is van olyan jó, mint bármelyik eddigi munkájuk. Lehet fejlődést keresni a dalokban, de én nem fedeztem fel túl sok változást. Az is lehet, hogy csak felületesen voltam rá kíváncsi. II. Metal karácsony - Debrecen, Klinika Mozi, december 21.

Megjelent: 2003. július 13. vasárnap 03:51:14
Szerző: pjuan
 Koncertbeszámolók 


Idén már második alkalommal rendeztek metal karácsonyt a Klinika moziban. A tavalyihoz hasonlóan idén is több kisebb zenekar játszott, bízom benne, hogy a hasonló rendezvények év végi hagyománnyá fognak válni.

Tavaly az Iron Maidnem volt a főbanda, idén pedig a Fekete Sereg. A programot a nyiregyházi Fortress nyitotta. Dallamos heavy metalt játszottak, a műsort a Stratovarius Hunting High and Low című száma nyitotta, de elhangzott a Hammerfall Renegade-je is. Saját számaik is ezen műfajban íródtak, bár dallamviláguk némileg egyszerűbbnek, fülbemászóbbnak mondható a szokásosnál. Számcímeik alapján a műfajban szokásos témákat boncolgatják. A stílus véleményem szerint több színpadi mozgást, markánsabb megjelenést kíván, az énekes/gitároson kívül - akinek egyébként hangja is egész jónak mondható - a többiek eléggé egy helyben állva adták elő a számokat.


 SZEG - nail in your head

Megjelent: 2003. július 13. vasárnap 03:49:22
Szerző: pjuan
 Lemezismertetők 
fed up
gezbee nights
down hill
pump it!
caroline
smoky marriage
from dusk till dawn
devil’s needle
big pig joy
silly laws
maniac
fight for your right (to party)
that’s all

jozso - basszus, ének / karesz – gitár / zsolti – ének / peti – ének / pisti – dob


 System of a Down - Steal This Album! (2002)

Megjelent: 2003. július 13. vasárnap 03:48:25
Szerző: pjuan
 Lemezismertetők 

Hej! Ezek a fiúk zseniálisak! Feltalálták azt, hogyan lehet aktualizálni és felújítani a punk műfajt, és egyben a metált is. Erről a lemezről valahogy az árad, hogy: ha ennyire akartátok, akkor: tessék, vaze! Itt van!


 Strapping Young LAD - SYL

Megjelent: 2003. július 13. vasárnap 03:46:15
Szerző: pjuan
 Lemezismertetők 
a dalok: Dire, Consequence, Relentless, Aftermath, Rape Song, Last Minute, Devour, Dirt Pride, Force Fed, Bring on the Young

 SupaRed - SupaRed (2003)

Megjelent: 2003. július 13. vasárnap 03:41:53
Szerző: pjuan
 Lemezismertetők 

Őszintén szólva mindig is bírtam Kiske hangját. Valahogy azt gondoltam, hogy ezzel a hanggal nem lehet rossz egy dal, vagy unalmas egy énekdallam. Most bevallom tévedtem. És még a Helloween-ben eltöltött ideje sem jutott az eszembe egy másodpercre sem. A lemez előjelei pedig hihetetlenül jók voltak. Ahogy kiderült, hogy Kiske ismét aktivizálta magát, zenekart csinál, és nem szólólemezekkel próbálkozik, és elkezdett vendégszerepelni. Most utoljára a MasterPlan lemezén énekelt a régi társak kíséretében, és bizonyította, hogy a hangja a régi Helloween alapú zenéhez tökéletesebb, mint bármely remek hang. Szerintem a MasterPlan sokkal sikeresebb lehetne, mint bármely új Helloween, ha Kiske hangon szólalna meg. És ezt úgy írom, hogy Jorn hangjába szerelmes vagyok. De maradhatott volna az ARK-ban, és csinálhatta volna a jobbnál jobb lemezeket, amire szükségem is lenne a lelki egyensúlyom visszaszerzéséhez. De másként lett. Kiske egyedül akart bandát csinálni, és ebben nincs túl nagy köszönet. Ez a lemez hibás döntések halmaza, szerintem.


 SUM41 - Does This Look Infected? (2002)

Megjelent: 2003. július 13. vasárnap 03:39:14
Szerző: pjuan
 Lemezismertetők 

A gigasikerű "Killer Filler" lemez, valahová a Mötley Crüe és a Beastie Boys magasságába röpítette őket. a kanadai quartet ifjoncok ihletet merítve az Iron Maiden és Def Leppard zenéjéből (ezt én nem nagyon találom, de a hivatalos siteon ezt írták, elég vicces), belekorcsolyázták a PUNK zene nyughatatlanságát, és elkészítették ezt a művet.


          

Ajánló

Nemzeti Kultúrális Alap és a Hangfoglaló Program támogatásával.


Ez is érdekelhet

Zorall - Presszó Metál (2018, info)
Három év után jelentkezett új lemezzel a Zorall! A Presszó Metál címre keresztelt album október 19-én jelenik meg, elsőként pedig a lemezbemutató bulin lehet majd beszerezni a

Tovább...
Joe Bonamassa - Redemption (2018)
A 41 éves, New Hartford-i születésű blues-rock gitáros-énekes, Joe Bonamassa 2016-ban adott ki utoljára szólóban stúdiólemezt Blues of Desperation címmel, amiről

Tovább...
Cikipédia 9. - 03. rész - Most kell érts!
A Cikipédiában mindig terítékre kerül valami, mindig van frissen ropogós téma, legyen az bárkire nézve is jó, vagy rossz. A mai napon a passzio.hu kerül a vágóhídra

Tovább...
Christian Epidemic - interjú Széles L. Zsolttal (2018)
Örömmel köszöntelek újra a passzio.hu-n! Utoljára a 2011-es visszatérésetekkor beszélgettünk, szóval akad témánk jócskán, de

Tovább...
Soilwork - Verkligheten (2019)
A svédországi Helsingborg-ban, '96-ban alakult Soilwork a korai időszak finomkodástól mentes melo-death metáljából mára sokkal melodikusabb és groove-sabb irányba fordult. Legutóbbi

Tovább...