rockmuzeum.ini.hu

 Menü
· Főoldal
· Archívum
· Enciklopédia
· Hard.Fplanet.hu
· Hosszabb írások
· Impresszum
· Kereső
· MHW dbSearch
· Rovatok
· Szavazógép

 Nap cikke
A legolvasottabb cikk ma:

Stargazer - Tui La (2017)

 Látogatottság
Összesen
88272584
találatot kaptunk az oldal indítása óta: 2003. július

 Hang-Súly


 Vásárolj!
Bálint Csaba - Beatinterjúk I.

Majnik László - Barázdák között


 Syrius REUNION 2001. IX. 6. Paks, Café Bongo

Rockmúzeum2001-ben újra összeállt 27 év után a Syrius. A főkoncert, amit bereklámoztak a Margitszigeten volt 7-én, de előtte tartottak egy szűk körben propagált belövőbulit Pakson. 3 hét próba volt a produkcióban, a legenda szerint mikor összejöttek Veszelinov a dobos emlékezett a legjobban a zenére, még a dallamokat is ő mondogatta a többi zenésznek. Sajnos Baronits Zsolt nem lehetett itt ezen a koncerten, nem érhette meg. Viszont a régi tagság: Orszáczky, Pataki, veszelinov, Ráduly, Tátrai a "NAGY" Syrius felállást produkálta. Volt néhány érdekes pillanat, amikor nem értettük mi van. Mikor Veszelinov abbahagyta a dobolást, de a dob tovább szólt Pataky szintijéböl. Pedig ott volt a Hammond a színpadon, de nem használta. Ez a koncert egyébként véleményem szerint jobb volt mint a másnapi a Margitszigeten. Talán a klubjelleg miatt.

2001. IX. 6.
Paks, Café Bongo

Összjátékidő: 63:37
forrás: anyaszalag

konf: "Ja. Kösz. Hööj. Mehet? I've Been Down This Before. Tessék. Egy, két, há."
I've Been Down This Before
konf: "(?) Köszönjük szépen Hölgyeim és Uraim, azt hiszem, hogy meg kell hogy jegyezzem itt, hogy ez nem az első számnak készült, ez mán a második szám volt, mer az elsőt ma kihagytuk, de. Így van egy kis darab, ööö, amit annak az emlékére fogunk eljátszani, hogy ö...hogy essze ez eltűnt ez a darab, úgyhogy valószínűleg senki sem emlékszik erre. Biztos? Ez egy olyan darab, amit annak idején úgy el kellett, hogy felejtsünk, mer annak egy része. Igen."
I've Grown Tired
konf: "És most Hölgyeim és Uraim...Veszelinov András. A dobok. Jaj. Feelin Good. Jó."
Feelin' Good
konf: "Khm. Hamlet. (?) Hamlet. (?) Egy, két, há."
Hamlet a sólyom
konf: "Nyomjuk. Köszönjük szépen Miklós...Miklós Tibor szövege. Miklós Tibor. Na. Miklós Tibor emlékére. Most viszont...ámde...a fal adja a másikat. (?) Mehet? Egy, két, há."
Strawberry Fields
Devil's Mascarade
konf: "Köszönjük szépen a Syrius együttest hallották. Nem hajolunk meg, nem hajolunk meg. Köszönjük szépen. Bill. Köszönjük szépen. Viszlát. Pataki László az orgonánál. Veszelinov András dobol. Ráduly Mihály gitározik. Á, Ráduly Mihály hegedül bocsánat. Tátrai Tibor gitározik. És kiváló fúvóskórusunkat had hozzuk föl. Zseme úr és Ákos bácsi. És Teddy bácsi. Na. Könnyed beszámolás következik. Alapos beszámolás. Amíg összefogják az erőket. Ááááááá! Egy. Két. Há. Négy."
Manic Depression
konf: "Mániákus depresszió. Mániákus depresszió. Mániákus. Mániákus. Olyan depresszióm van, hogy (?). Nagyon szépen köszönjük Hölgyeim és Uraim. Nagyon szépen köszönjük. Khm. Köszönjük szépen. Most olyan terveink volt, hogy...valami olyasmit vegyünk elő, amivel megemlékezünk egy két régi barátra, egy két kollégára. Egy két ööö családtagra és így tovább. Mivel az idő múlik ugye mostmár...mi mostmár harmincnyolc év, huszonnyolc évig legalább megin nem játszunk. Úgyhogy...ez egy alkalom, egy olyanfajta alkalom megemlékezés...azokra akik már nem lehetnek itt ma per pillanat velünk, de valahol még itt vannak. Valahol így ööö spirituális...anyagban meg a...a cseresznyepálinkában mindig ott vannak spirituálisan. Mert tudjuk, mert szeretjük őket. Most erre a számra föl szeretnék kérni Tina Harrodot. Tina, kedves barátnőm. Jöjjön és énekeljen el egy kis dalt, amit Pataki László szerzett különösképpen erre az alkalomra. Pataki László az orgonánál."
God Is The Only One
lekonf: "Jó éjszakát kívánunk. Köszönjük szépen. Köszike. (?) Hölgyeim és Uraim. Épp most kaptam jelentést a rendőrfőnöktől, a helyi rendőrfőnöktől, mostmár csöndbe kell maradni, de holnap este van egy előadásunk Budapesten, úgyhogy ha valakinek kedve szottya fölugrani Budapestre, ott leszünk. Mindenkinek a legjobbakat kívánjuk, köszönjük, hogy eljöttetek."

Bálint Csaba
 
Kapcsolódó linkek
· Adatok: Rockmúzeum
· Szerkesztette: bcsaba


A legolvasottabb cikk a következő kategóriában: Rockmúzeum:
Edda művek: Ez nem herkentyű, ez Hammond!


Beállítások

 Nyomtatható változat Nyomtatható változat


Impresszum! E-mail: nekünk


A Rock Klub weboldalai PHP4 nyelven íródtak, PHP-Nuke szabadon felhasználható
Web portál rendszer segítségével, amely a GNU/GPL licence alatt áll.


PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Page Generation: 0.37 Seconds