rockmuzeum.ini.hu

 Menü
· Főoldal
· Archívum
· Enciklopédia
· Hard.Fplanet.hu
· Hosszabb írások
· Impresszum
· Kereső
· MHW dbSearch
· Rovatok
· Szavazógép

 Nap cikke
A legolvasottabb cikk ma:

P. Mobil - Csoda Történt (2017, Dionysosrising)

 Látogatottság
Összesen
88326408
találatot kaptunk az oldal indítása óta: 2003. július

 Hang-Súly


 Vásárolj!
Bálint Csaba - Beatinterjúk I.

Majnik László - Barázdák között


 Keleti Front - Beatrice koncert

Koncertbeszámolók KF írta. "2005.02.18-án Kisvárdán a Várszínház és Művészetek Házában teltházas Keleti Front és Beatrice koncert volt..

Kisvárda, 2005.02.18. Kisvárda, 2005.02.18.
Várszínház és Művészetek Háza.
Keleti Front - Beatrice koncertbeszámoló :

Jópár évvel ezelőtt olvastam egy újságcikket, amelyben Kisvárdát, Szabolcs Szatmár Bereg megye rock-fővárosának nevezte a szerző. Úgy érzem, joggal. Nemcsak azért, mert három helyszínen - nyáron a szabadtéri Várszínpadon, ősztől tavaszig a Városi Tornacsarnokban és a Művelődési Házban - egymást érik a rock-koncertek, hanem mert egyre több fiatal zenekar alakul és választja ezt a stílust. Három hónappal ezelőtt a Keleti Front előzenekaraként mutatkozott be, egy tehetséges, kisvárdai középiskolásokból álló fiatal csapat, az Athenaeum és máris itt az újabb, szintén kisvárdai középiskolás formáció a Downers. Nekik jutott a feladat, hogy bemelegítsék a közönséget ezen a koncerten, aminek becsülettel eleget is tettek. A közönség ütemes tapssal és 'szép volt fiúk' kórussal jutalmazta a produkciót.

Húsz óra körül léptünk színpadra. A hagyományos intro után egymás után nyomtuk a számokat. A műsor gerincét ezen az estén a második, most készülő albumunk anyaga adta. Hogy mikor tudjuk kiadni, az egyelőre rejtély. Minden azon múlik, mikor lesz potenciális támogatónk. A magam részéről jobban szeretem az ülő, mint a csápoló közönséget. Ezen az estén ez nagyon bejött. Az egy hullámhossz, az együtt rezdülés, az egy ütemre lélegzés és az a kontaktus néző és előadó között, amiért érdemes csinálni.

Szívbemarkoló volt érezni a közönség szeretetét, szimpátiáját, ami dübörgő tapsban nyílvánult meg, amikor jobbulást kívántunk a színpadról Cserháti Istvánnak az élő rock-legendának, ki súlyos betegen kórházban fekszik.

Pityike gyógyulj meg, tarts ki, veled vagyunk, szükség van Rád !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Az este harmadik szereplője a régi/új tagokkal ( Vedres Joe és Magasvári Viktor ) megújult Beatrice volt. Nagy Feró régi motoros a szakmában. A hangulatra eddig sem lehetett panasz, de ezt Ő még a plafonig fokozta. A nézőtér együtt énekelt és táncolt a zenészekkel. Mindenki remekül érezte magát. Bíráló megjegyzést csak egyet hallottam : Hogy lehet az, hogy este tízkor, már semmilyen ital sincs a büfében ?

Gál 'Cila' László zkrvez. Keleti Front. " 
Kapcsolódó linkek
· Adatok: Koncertbeszámolók
· Szerkesztette: pjuan


A legolvasottabb cikk a következő kategóriában: Koncertbeszámolók:
2004.04.23 Wigvam Rock Klub - KARTHAGO


Beállítások

 Nyomtatható változat Nyomtatható változat


Impresszum! E-mail: nekünk


A Rock Klub weboldalai PHP4 nyelven íródtak, PHP-Nuke szabadon felhasználható
Web portál rendszer segítségével, amely a GNU/GPL licence alatt áll.


PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Page Generation: 0.46 Seconds