rockmuzeum.ini.hu

 Menü
· Főoldal
· Archívum
· Enciklopédia
· Hard.Fplanet.hu
· Hosszabb írások
· Impresszum
· Kereső
· MHW dbSearch
· Rovatok
· Szavazógép

 Nap cikke
A legolvasottabb cikk ma:

Devil Electric - Devil Electric (2017)

 Látogatottság
Összesen
88297465
találatot kaptunk az oldal indítása óta: 2003. július

 Hang-Súly


 Vásárolj!
Bálint Csaba - Beatinterjúk I.

Majnik László - Barázdák között


 James Newton Howard @ 2017. november 05. - Budapest Sportaréna

Koncertmenü

A Micsoda nő!, Az éhezők viadala és további számos sikerfilm zeneszerzője, James Newton Howard Budapestre is ellátogat 2017-ben az első élő turnéjával. A Grammy-díjjal és Emmy-díjjal is jutalmazott, Oscar-díjra jelölt nemzetközileg elismert filmzeneszerző koncertjén Hollywood elmúlt három évtizedének filmzenéit ünnepli.

A 20 állomásos európai turné premierjére Londonban kerül sor 2017. november 03-án, a Royal Albert Hall-ban. James Newton Howard Magyarországra is ellátogat az első turnéjával, 2017. november 05-én, 19:30-tól a Papp László Budapest Sportarénában hallhatjuk és láthatjuk őt. A szervezők nemrég bejelentették azt is, hogy a hegedűművész James Ehnes is csatlakozik turnéhoz...

James Ehnes hegedűművész virtuozitásáról és kísérletező zenei tehetségéről ismert. Öt földrészen több, mint 35 országban koncertezett már, rendszeresen játszik a világ legnagyszerűbb koncerttermeiben, számos híres zenekarral és karmesterrel. A számos nemzetközi díjat, mások mellett Grammy-t és Gramophone-t is nyert James Ehnes három James Newton Howard-koncerten fel lép fel idén. London és Amszterdam mellett, Budapesten játszik majd.

James Newton Howard Hollywood egyik legismertebb zeneszerzője, mások mellett a Micsoda nő!, a Hullámok hercege, a A hatodik érzék, a King Kong, Az éhezők viadala és további számos sikerfilm zeneszerzőjeként. James Newton Howard zenéit több, mint 120 filmben hallhatták, szerzeményeit havonta több millióan töltik le az internetről. A The Hanging tree című dala, amit Az éhezők viadalában Jennifer Lawrence énekelt második helyezést ért el a Billboard Hot 100-as listában.

A Grammy-díjjal és Emmy-díjjal is jutalmazott, Oscar-díjra jelölt, nemzetközileg elismert művész turnéjával Hollywood elmúlt három évtizedét ünnepli majd, zenével, szavakkal és videóval. Több, mint száz előadó lesz segítségére a színpadon, a szimfonikus zenekar kórussal is kiegészül. A kivetítőkön jó néhány filmnél a legizgalmasabb részletekkel illusztrálják a koncertet, de fantasztikus fényshow is utazik a turnéval.

Jegyek itt vásárolhatók!
 
Kapcsolódó linkek
· Adatok: Koncertmenü
· Szerkesztette: szimpatic


A legolvasottabb cikk a következő kategóriában: Koncertmenü:
RAMMSTEIN koncert 2005. február 27-én!


Beállítások

 Nyomtatható változat Nyomtatható változat


Impresszum! E-mail: nekünk


A Rock Klub weboldalai PHP4 nyelven íródtak, PHP-Nuke szabadon felhasználható
Web portál rendszer segítségével, amely a GNU/GPL licence alatt áll.


PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Page Generation: 0.59 Seconds