rockmuzeum.ini.hu

 Menü
· Főoldal
· Archívum
· Enciklopédia
· Hard.Fplanet.hu
· Hosszabb írások
· Impresszum
· Kereső
· MHW dbSearch
· Rovatok
· Szavazógép

 Nap cikke
A legolvasottabb cikk ma:

The Nights - The Nights (2017)

 Látogatottság
Összesen
88167748
találatot kaptunk az oldal indítása óta: 2003. július

 Hang-Súly


 Vásárolj!
Bálint Csaba - Beatinterjúk I.

Majnik László - Barázdák között


 Central Europe Tour Festival @ 2017. április 29. - Backstage Pub

Koncertmenü

Pozsony, Budapest, Nürnberg, Berlin városait érinti a Central European Tour 2017, melyhez 8 zenekar, köztük 3 magyar csapat csatlakozott.

A rock 'n' roll train egyik állomása a budapesti Backstage Pub lesz, április 29-én este, ahol a The Royal Freakout, The Trousers, Continoom, Wasabi Circus, MyArms, Basin City Orchestra hatos lép színpadra...


A Trousers háza tájáról friss info, hogy a Cs. Szabó Zoltánt, Gulyás Antal, Samu váltotta a doboknál. A csapat már új nagylemezén dolgozik, de a 2015-ben megjelent Mother Of Illusion nagy sikere még ma is kitart, számos országban - és persze itthon is - kiválónak értékelte a szakma a lemezt, aminek köszönhetően koncertek sora nyílt meg a zenekar előtt. A hazai klubok és fesztiválok mellett játszottak-játszanak Európa számos városában, Koppenhágától, Berlinen át Prágáig, kísérték a Tankcsapda vagy a Supernem mellett a Black Stone Cherryt, az Atomic Bitchwax-ot, a Peter Hook & the Lights-ot, a The Blue Van-t, a Peter Pan Speedrock-ot, a Barb Wire Dolls-t és a Honky-t is. Kőváry Zoliék április 27-én Nyitrán melegítenek a pozsonyi és budapesti koncertekre.Segítségükre lesz ebben a The Royal Freakout is, akik energikus, feszes rockzenéje elektronikus hatásokkal keveredik. A srácok az eddigi két EP után, 2017-ben új nagylemezt is terveznek. A hazai csapatok táborát erősíti a második szülinapját ünneplő Continoom is. A zenekar különböző zenei stílusokat kever olyan újszerűen, hogy abból egy igazán érdekes, fúziós zene keveredik, amiben mindig találsz valami új elemet, valamit, amire még nem számítottál.

A három hazai csapat mellé három külföldi is koncertezik Budapesten. A német honból érkező MyArms és a Basin City Orchestra mellett, a szlovák Wasabi Circus-t is láthatja majd a Backstage Pub közönsége.
 
Kapcsolódó linkek
· Adatok: Koncertmenü
· Szerkesztette: szimpatic


A legolvasottabb cikk a következő kategóriában: Koncertmenü:
RAMMSTEIN koncert 2005. február 27-én!


Beállítások

 Nyomtatható változat Nyomtatható változat


Impresszum! E-mail: nekünk


A Rock Klub weboldalai PHP4 nyelven íródtak, PHP-Nuke szabadon felhasználható
Web portál rendszer segítségével, amely a GNU/GPL licence alatt áll.


PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Page Generation: 0.41 Seconds