rockmuzeum.ini.hu

 Menü
· Főoldal
· Archívum
· Enciklopédia
· Hard.Fplanet.hu
· Hosszabb írások
· Impresszum
· Kereső
· MHW dbSearch
· Rovatok
· Szavazógép

 Nap cikke
A legolvasottabb cikk ma:

Stargazer - Tui La (2017)

 Látogatottság
Összesen
88272586
találatot kaptunk az oldal indítása óta: 2003. július

 Hang-Súly


 Vásárolj!
Bálint Csaba - Beatinterjúk I.

Majnik László - Barázdák között


 Syrius: MANIC DEPRESSION 1972. IV. 3.

RockmúzeumA legendás Syrius minden magyar rockzenekarok legfényesebb csillaga. Ez a koncert egyike a legendás Bercsényi Kolis klubkoncerteknek. Kis helyen összezsúfolva többszáz ember a leterített tornatermi matracokon. Itt a zenekar már kiegészült az ekkor azért még egészen zöldfülü Tátrai Tibusszal, aki ekkor kapja nevét Orszáczky Jackie-től. A mesterek árnyékában azért elég nagy alázattal játszik, csak a Hey Joeban villant igazán, mikoris a főtéma 2 perce után 20 perc őrület következik. Játszanak saját számot is, a Nyitány és Indulót, mely szerintem a magyar rocktörténelem legdekadensebb darabja 16 percben.


1972. IV. 3.
Bercsényi Kollégium

Forrás: első generációs szalag (az anyaszalag már nem létezik)
Összjátékidő: 79:40

Feelin' Good
konf: "Köszönjük. Köszönjük, nagyon kedves. Köszönjük. Hölgyeim és Uraim a továbbiakban előadunk egy régi slágert...melyet mindenki nagyon jól ismerhet. A darab címe...Eperföldes mezők mindörökké."
Strawberry Fields
Devil's Mascarade
konf: "Igazán köszönjük. Hölgyeim és Uraim mindenkit kérünk arra, hogy a matracokon tűzveszélyes a dohányzás és épp ezért mellőzzük. Az hogy itt páran közülünk dohányoznak csak annak tudható be, hogy sört is iszunk és azt szintén nem szabad. dehát itt...itt ez nem annyira tűzveszélyes ez a front és...minekünk így ennyivel függetlenedünk egymástól, több lehetőségünk van arra, hogy vigyázzunk arra a szál cigarettára, mint nektek a matracokon, amelyek közismerten tűzveszélyesek és esetlegesen, ha egymást eltaposva próbálnánk kihatolni a teremből, akkor amikor a tűz nyelvei égnek csapnak. Köszönjük az előlegezett bizalmat és felkérem Tarzan urat, hogy (?). A következő darab, melyet előadunk egy Hedrix szám feldolgozásában került a köztudatba...a hosszabb hajúak között. A darab címe Hey Joe és egy régi countryblues. Több feldolgozást megért már, a legismertebb asziszem a Hendrix féle, amelynek alapján mi is...hozzányúltunk."
Hey Joe
Manic Depression
konf: "Köszönjük. Backin a few minute."
(vágás)
konf: "...aki időközben kórházba került, mert összetűzésbe keveredett a rokonságával és megemlékezünk róla, mert szemei...olyan igazságot tükröznek, melyet csak néhány szem tud tükrözni. A zajongó fiatalság berkei közepette. Had mondjam meg, hogy ez az ember nem más, mint Locksmith (?) a közismert avantgardista. Tehát a darab, mely felcsendül legyen neki...és egy hét múlva talán újból közöttünk lesz."
Nyitány és induló
I Don't Mind If You Leave MeFeelin' Good - Strawberry Fields Forever - Devil's Mascarade - Hey Joe - Manic Depression - Nyitány és induló - I Don't Mind If You Leave Me

Honlapja: orszaczky.com


Bálint Csaba
 
Kapcsolódó linkek
· Adatok: Rockmúzeum
· Szerkesztette: bcsaba


A legolvasottabb cikk a következő kategóriában: Rockmúzeum:
Edda művek: Ez nem herkentyű, ez Hammond!


Beállítások

 Nyomtatható változat Nyomtatható változat


Impresszum! E-mail: nekünk


A Rock Klub weboldalai PHP4 nyelven íródtak, PHP-Nuke szabadon felhasználható
Web portál rendszer segítségével, amely a GNU/GPL licence alatt áll.


PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Page Generation: 0.55 Seconds