Dionysosrising Blog

 Menü
· Főoldal
· Archívum
· Enciklopédia
· Hard.Fplanet.hu
· Hosszabb írások
· Impresszum
· Kereső
· MHW dbSearch
· Rovatok
· Szavazógép

 Nap cikke
A legolvasottabb cikk ma:

P. Mobil - Csoda Történt (2017, Dionysosrising)

 Látogatottság
Összesen
88326359
találatot kaptunk az oldal indítása óta: 2003. július

 Hang-Súly


 Vásárolj!
Bálint Csaba - Beatinterjúk I.

Majnik László - Barázdák között


 Mobilmánia - Fénypokol (info, 2014)

Rövid hírek

2014. október 27-n jelenik meg 15 dallal az új felállású Mobilmánia legfrissebb, egyben harmadik stúdióalbuma Fénypokol címmel, melyet azonban már az október 23-án, a Barba Negrában megrendezésre kerülő, nagy szabású lemezbemutató koncerten is be lehet szerezni...

2008-ban a P. Mobil tagokból alakult, mára sikeres és népszerű zenekarrá vált Mobilmánia alapos vérfrissítésen esett át az elmúlt hónapokban. A Fonogram-díjas hard rock bandába két új gitáros, Kispál Balázs és Csintalan Márk, valamint egy mágikus hangú frontember, Molnár "Stula" Péter érkezett, akik remekül egészíti ki régi tagokat, a magyar rockzene élő legendáit, Donászy Tibort, Kékesi Lászlót és Zeffer Andrást. A csapat legutóbb különleges koncertanyaggal jelentkezett, hiszen a Vagyunk és maradunk még című lemez az első hivatalos 3D-s koncert bluray a világon.

Az új felállás első stúdióalbuma, a Fénypokol október 27-n jelenik meg, azonban már az október 23-i lemezbemutató koncerten is megvásárolható lesz a Barba Negra Music Clubban, illetve ajándék Mobilmánia poszterrel és Hammerworld magazinnal, továbbá exkluzív pólóval is előrendelhető a zenekar honlapján, további részletek a mobilmania.rockband.hu oldalon. A koncert után a Mobilmánia tagjai a helyszínen dedikálják az új anyagot.

A Fénypokol a Mobilmánia eddigi legjobb hangzással rendelkező lemeze, köszönhetően a SuperSize Stúdió profi munkájának. Az új albummal kapcsolatban Zeffer András így fogalmazott: "Sok-sok napot, estét, éjszakát és hajnalt töltöttünk az ország legjobb stúdiójában, a törökbálinti SuperSizeban. Külön köszönet Nóniusz Gábor vezető hangmérnöknek, aki mind szakmailag, mind emberileg rengeteget tett hozzá, hogy egy igazi hard rock albummal örvendeztessünk meg titeket! Amikor elkészült az első dal – majdnem – végleges keverése... ugráltunk örömünkben! Az már biztos, hogy a Fénypokol az eddigi legdögösebb lemezünk!"

Az album szövegeit a legkeresettebb és legnépszerűbb magyar szövegíró, a magyar rockzene költésze, Horváth Attila jegyzi, aki többek között olyan bandákkal dolgozott együtt, mint a Piramis, a Korál és az Omen... A lemezbemutató koncert különleges vendége Vikidál Gyula, aki Az ördög itt belebukott című friss nótában is énekel, a koncerten több dalban közreműködik majd. A korong előzetesének is tekinthető a nyitótételhez, a Nem vagyok szikla című szerzeményhez készült szöveges videó, melyet ezen a linken találtok!
Track lista:

01. Nem vagyok szikla
02. Fénypokol
03. Tegnapi dal
04. Szeba Timba
05. Vihardal
06. Amikor zene szól
07. Az ördög itt belebukott (km.: Vikidál Gyula)
08. Utak filmje
09. Magdi utolsó dala
10. Kőbe zárva
11. Kocsmasellő rock
12. Meztelenül
13. Bár az én fiam lennél
14. Itt hagyok mindent
15. Bárhová magaddal viszel

Közreműködő zenészek:

Molnár Péter - ének
Csintalan Márk - gitár
Kispál Balázs - gitár
Zeffer András – billentyűs hangszerek
Kékesi László - basszusgitár
Donászy Tibor - dob

Honlap:
mobilmania.rockband.hu
facebook.com/mobilmaniaofficial
facebook.com/hammerconcerts 
Kapcsolódó linkek
· Adatok: Rövid hírek
· Szerkesztette: pjuan


A legolvasottabb cikk a következő kategóriában: Rövid hírek:
A PIRAMIS zenekarnak már kicsi a Sportaréna (2006)


Beállítások

 Nyomtatható változat Nyomtatható változat


Impresszum! E-mail: nekünk


A Rock Klub weboldalai PHP4 nyelven íródtak, PHP-Nuke szabadon felhasználható
Web portál rendszer segítségével, amely a GNU/GPL licence alatt áll.


PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Page Generation: 0.50 Seconds