×

Szükségünk van a Te segítségedre is! - Ha támogatni tudsz minket, akkor a MagyaRock Hírességek Csarnoka Egyesület bankszámlaszámára - K&H Bank 10403239-50526686-48521004 - tudsz utalni nekünk! Kérjük, hogy a közlemény rovatba ne feledd el beírni: passzio, hogy a támogatásod célba érjen! Ciki, vagy sem, de sajnos idáig jutottunk! E finita la commedia...

 11. Rhythm & Blues és Motoros Fesztivál @ 090612-0613 - Máriapócs 

Megjelent: 2009. május 31. vasárnap 18:05
Szerző: pjuan
    Koncertmenü 

XI. Nyírbátori Rhythm & Blues és Motoros Fesztivál @ 2009. június 12. - 2009. június 13. - Máriapócs, Rabócsi Ring

A hagyományteremtő céllal indult 1998-ban a Nyírbátori Rhythm & Blues Fesztivál és Motoros Találkozó. A két nap alatt amatőr, de főként profi zenekarok hozzák testközelbe ezt a mélyről induló, őszinte muzsikát. A fellépők között mindig ott vannak az ország legjobbjai, de külföldi kiválóságok is láthatók. Idén a Rabócsi Ringen a fesztivál vendége lesz Hubert Tubbs, aki nem kisebb együttesekkel dolgozott, mint a Santana vagy a Rolling Stones! Kiemelt program még Benkő László, az Omega billentyűse és a Bulldózer együttes, valamint a világszámnak tekinthető Herczeg Balázs "Mókus" motoros showja a villanyfényes Rabócsi Ringen. Belépő: 1800 Ft

Hubert Tubbs & Dirty Fred Blues Band (US-SK-HU): Minden,ami fekete zene! Valahogy így lehetne tömören jellemezni Hubert Tubbs zenéjét. A fekete soul és funky fenegyereke Hubert Tubbs, az immár 40 éve koncertező, legendás, többek között Sting, Elton John, Smokey Robinson, Rod Stewart és Dionne Warwick munkásságára is nagy hatást gyakorló Tower of Power egykori vezető énekese. Nem téved, akinek a Dirty Fred név ismerősen cseng, ez valóban utalás Rejtő Jenő közismert regényére. A vagabund életforma nem ál távol a blues művelőitől, könnyen tudnak azonosulni a rejtői hősökkel, a kőkemény tartást álcázó lazasággal és a feltétel nélküli barátság élményével. Üzenetük egy életre szóló pozitív világnézet, melyet a zene varázslatával közvetítenek a rajongók felé. Ez a jellegzetes hangulat érződik a Dirty Fred koncerteken, egy nehezen megfogalmazható zenei formában, mely kiteljesedik a nyers, füstös groove-okban. A Dirty Fred nemzetközi társulat, mely úgy képes formabontó és modern lenni, hogy közben megtartja a gyökerek iránti tiszteletét és rajongását is. A zenekar története 2008-ban kezdődött, alapítótagjainak életformája maga a zene. A zenekar nemzetközi szinten elismert énekes vendégművészek meghívásával, új projektjében Hubert Tubbs-val, lép színpadra.Ha támogatni tudsz minket, akkor a MagyaRock Hírességek Csarnoka Egyesület bankszámlaszámára - K&H Bank 10403239-50526686-48521004 - tudsz utalni, a közlemény rovatba kérjük ne feledd el beírni: passzio.

Kedves Barátaink! Oldalunk lelke, sorsa fordulóponthoz érkezett. Egy végtelenül anyagias, politikával átitatott világban, minket is lassan-lassan utolért a nagy kérdés, merre vezet tovább az utunk, vagyis őszintébben: "lesz-e a haszon őszire?" Sok éve már annak, hogy páran - merő lelkesedésből - úgy döntöttünk: létrehozunk egy független zenei oldalt, ahol szabadon leírhatjuk a véleményünket. Mindentől és mindenkitől függetlenül fogtunk bele ebbe a nagyon komoly feladatba, ami az elmúlt több, mint tíz évben sok ezernyi egyéni hangú, reményeink szerint mások számára inspiráló és vitaindító írásmű formájában valósult meg. Az aktuális divatoktól és trendektől függetlenül értékeltük a körülöttünk lévő zenei világot, csak a minőséget figyelembe véve, magunknak is a valóságot keresgélve.

Függetlenségünk időközben ezernyi értéket teremtett. Olyan emberekkel készíthettünk interjúkat, akikkel mások nem beszélgettek, ma már ismeretlennek számító régi hősöktől kérdeztük meg a múltjuk titkait - és ők a függetlenségünk miatt, őszintén mesélték el az életüket. Az évek alatt sok száz cikksorozatot írtunk, mélységében felderítve és elmesélve hazai és külföldi zenekarok életművét, sorsát. Közben olyan véleményeket is megfogalmazhattunk, amiket mások nem szoktak. Mindezzel többek, mások lettünk, mint Tisztelt - és szintén alulfinanszírozott - sorstársaink. A nagy kérdés pedig a cikkek számával és oldalunk értékeivel egyre csak növekedett: "lesz-e a haszon őszire?" És a válasz is egyre nevetségesebbnek tűnt: "semmi, nulla, zéró, mindenkinek ez a hobbija, akinek nem inge, az nem veszi föl!"

Most a sorsunk újra fontos kérdéssé kezd válni! A létező út is világosnak tűnik. Feladjuk az oly régen és féltve őrzött függetlenségünket, vagy sem? Az árát mindenképpen megfizetjük a döntésünknek, hiszen a lelkesedésünk a pénzünkkel együtt fogy. Ezért a szokásos kérdést kell feltennünk: hajlandó vagy-e anyagilag támogatni az általunk végzett munkát? Örülnénk, ha támogatnál minket, cserébe mi - a szokásos kötelező: hirdetésed megjelenítése mellett - a folytatást tudjuk felajánlani! És sajnos jelzésként kell értékelnünk, ha ezen felhívásunk után nem érdekel a sorsunk. A végső döntésünket majd a pénztárcánk alakulása alapján hozzuk meg... és akkor még a kötelező, mégis egyre halasztott fejlesztéseinkről nem is beszéltünk...

Ha megteheted, támogass minket, a függetlenségünket, akkor is, ha nem értesz egyet a véleményünkkel! Mert mit kezdesz majd azzal, ha mindenki csak veled bólogat... és senki sem mond neked más nézőpontot? Mert, ha nem tudod, hogy létezik Epres Túrótorta, akkor azt sem tudod eldönteni, hogy izlik-e, vagy nem!?

Ezer forint is segít, de egymillió többet, tízmillióért pedig személyes köszönőlevelet is írunk, ha akarod! Köszönjük!Benkő László (Omega) a Bulldózer Együttessel (Bp.): Az Omega fennállását 1962. szeptember 23-ától számítják. Az együttes első évtizedében Benkő szerepköre többször változott: kezdetben zongorán játszott, majd orgonán. 1968-tól Presser Gábor személyében másik billentyűse lett az együttesnek, ekkor Benkő többféle hangszeren játszott: furulyán (Kiabálj, énekelj, Ha én szél lehetnék), trombitán (Trombitás Frédi, Régi csibészek), citerán (Kállai kettős), időnként zongorázott is az orgonán játszó Presser mellett. A kezdeti években, amikor nyugati slágereket dolgoztak fel, még sokszor énekelt, később az Omega saját szerzeményű dalai közül a Rózsafák és a Vasárnap című számokat. Presser távozása óta viszont kizárólag billentyűs hangszereken játszik, beleértve a szintetizátort, amit 1973-ban az Omega használt először Magyarországon. Az Omega 6 - Nem tudom a neved nagylemez és az 1976-tól 1979-ig tartó space-rock korszak hangzásának meghatározó elemét jelentették a kidolgozott szintetizátorszólók. Első szerzeménye a XX. századi városlakó volt. A későbbi időkből nehéz biztosan megállapítani, mik tekinthetők az ő alkotásainak, mert az 1976-1987 közötti dalokat kollektíven jegyezték, de legvalószínűbb, hogy Benkő kevés dalt írt az Omegában, de azok általában a legjobbak közt vannak.

Az Omega jelenlegi tagjai közül ő alkotott és játszott legtöbbet önállóan, illetve más produkciókban. 1980-ban mutatták be a Planetáriumban az Űroperát, aminek a zenéjét írta, 1982-ben pedig megjelent első szólóalbuma (Lexikon). 2002-ben alapította meg az instrumentális szintetizátorzenét játszó B-Project együttest. Napjainkban rendszeres vendégszereplője a Bulldózer együttes koncertjeinek.

A Bulldózer zenekar 1993-ben alakult az XL.Sisters feloszlása után. Két lemezt készítenek fennállásuk ideje alatt, de csak az első jelenik meg, Véresen komoly címmel. Működésük öt éve alatt a Demjén turnén mint háttérzenekar vesznek részt, végigjárják Rózsival az ország szabadtéri színpadait. Négy videóklip és számos TV felvétel őrzi munkájuk nyomát.

1998-ig rockklubok, motorostalálkozók rendezvényeinek állandó résztvevői. Ekkortájt a rockzene iránti érdeklődés erősen megcsappan, aminek a következménye, hogy az akkorra elkészített második album a fiókban marad. A zenekar leáll és más formációkban folytatják munkájukat. 2005-ben Gyuri az Omega turnén találkozik Jankai Bélával (akivel együtt kezdték a pályát), felidéződnek a régi Ifipark-beli koncertek, közös emlékek. Ekkor körvonalazódik egy új zenekar lehetősége. Az év végére az események felgyorsulnak. Szabó Attila az Omega stagemanagere veszi kézbe a zenekar ügyeinek irányítását. 2005 december 30.-án a Nyugati téren rendezendő évvégi koncertre nevet kell adni az új formációnak. Attila javaslatára a Bulldózer név mellett döntenek, lévén a műsor nagy hányadát Gyuri szerzeményei teszik ki. December 28-án a Városligeti fasor 44-ben, a Művész Bázison tartanak egy főpróbát, ahova barátaikat hívják meg. A kb ötven fős közönség remekül szórakozik és itt készülnek az első fotók.

Igéretes felállás! Gyakorlatilag három próbával áll fel a zenekar s bár az időjárás viszontagságai nem segítik a bemutatkozó koncertet, a buli lemegy és a jelenlevő mint egy száz ember remekül szórakozik! 2007 februárjától a zenekar állandó klubot kap a Ferencvárosi Művelődési Központban, emellett sikerrel koncertezik országszerte. A műfaj továbbra sem változott, egy igényesen hangszerelt dallamos hard rock, melyben a szövegek mondanivalója maradandó tartalmat képvisel! Ebbe a műsorba illeszkedik bele Benkő Lászó, a egismertebb Omega feldolgozásokkal.

Demeter György (ének, gitár); Demeter Tamás (ének); Jankai Béla (billentyűs hangszerek, vokál); Jülek Tamás (gitár, vokál); Szabó Jusztin (basszusgitár, vokál); Pálmai Zoltán (dobok)

Hétfő Este Blues Band (Nyíregyháza): A Hétfő Este Blues Band 1985-ben alakult Nyíregyházán. Olyan fiatalok alapították, akik hétfő esténként – mivel akkor nem volt adás a TV-ben, ugye – valami tartalmas dologgal akarták elütni az időt. Az ötlet bevált, a zenekar azóta is megszakítás nélkül működik. Jelenlegi felállása 15 éve változatlan. A megalakulás időszakában (és ez tartott kb a 90-es évek közepéig) még igen kiterjedt blues élet folyt kis hazánkban, sorra alakultak a blues kocsmák, elég nagy tábora volt a műfajnak. A zenekar viszonylag hamar bekerült ebbe a véráramba, az ország területén és határon túl is (szocialista kulturális turné keretében) nagy koncertszámmal dolgoztunk. Elmondható, hogy a magyarországi blues életben a zenekar ikonnak számít, Nemes Nagy Péter (Magyar Blues Szövetség) szerint a Hétfő Este Blues Band Kelet-Magyarország legjobb Rhytm and Blues zenekara. A blues körökön kívüli ismertségünk gátjává vált, hogy egészen tavalyig nem jelent meg hanghordozónk. 2005-ben csináltunk egy nagy sikerű 20 éves jubileumi koncertet. A koncert után határoztuk el, hogy az elmúlt 20 év legkedveltebb „slágereiből” készítünk egy jubileumi lemezt. Nem volt egyszerű feladat, mert az idők során elég sok dalt írtunk és számos zenei korszakot éltünk meg. A lemezen található 17 dalt mitegy 50 szerzeményből válogattuk ki. Sokat gondolkodtunk azon, hogy ezt a viszonylag hosszú időszakot hogyan tudjuk egységes zenei arculatba önteni. A lemez meghallgatása után kiderül számotokra is, hogy ez az elképzelésünk sikerült-e. A felvételek során a teljesebb hangzás érdekében vendégzenészeket is bevontunk. A decemberben nagy sikerrel megtartott lemezbemutató koncertünkön 12 tagú zenekarral dolgoztunk. Dalainkkal a blues műfaján belül mindig is viszonylag egyedi hangzásvilágot képviseltünk. A tradicionálisabb hangzás helyett inkább dalokban gondolkodtunk. Ezért is lett a lemez alcíme: Dalok az életről és a szerelemről. Egyébként ez a törekvésünk egyre inkább „divatossá válik”, nem kevés blues zenekar gondolkodik ma már inkább kevésbé műfajkötött hangszerelésű dalokban, mint a klasszikus blues hangzásvilágban.

Vörös István és a Prognózis (Bp.): 1981 elején alakult meg az együttes, Vörös István vezetésével, aki előzőleg mint gitáros játszott Radics Béla helyett a Nevada formációban. Katonaság alatt a Hadirock együttest hozta létre, majd ebből alakult ki egy évvel később a Prognózis. A zenekar már 1981 márciusában egy tehetségkutató verseny győztese lett, és ez meghozta számukra az országos ismertséget. A verseny kapcsán jelent meg első kislemezük, melyre az azóta is műsorukon lévő első slágerük, a ´Hajsza közben´ és a ´Nyári éjszakák´ c. dal is felkerült. Az eredeti felállásban Vörös István, Kormos Gábor (basszusgitár), Jankai Béla (billentyűs hangszerek), Klemm Ervin (ének,gitár) és Bártfai György (dob) játszott. Az első igazi megmérettetés a Dorogi Rockfesztiválon volt 1981-ben. 1983-ban az Edda Művek előzenekaraként játszottak az Ifjúsági Parkban. 1987-ben Vörös István, az együttes énekese, gitárosa, zeneszerzője és szövegírója a siker csúcsán feloszlatta a zenekart. Ennek két fő oka az volt, hogy nem volt a zenekarnak menedzsere, így ő belefáradt a különböző intézményekkel való hadakozásba, másrészt emiatt nem tudott feltöltődni, és úgy érezte, kiürült. 1993-ban Vörös István és a Prognózis néven tértek vissza a könnyűzenei életbe.

Vörös Pisti 2001 óta van szólópályán. Azóta saját neve alatt jelennek meg lemezei. Folyamatosan koncertezik zenekarával, ami egy kuriózumnak tekinthető akusztikus felállás. Több alkalommal játszott és ért el sikereket a tengerentúlon is. A távoli Mexikóban két alkalommal, 2007-benDél-Koreában mutatkozott be. Akusztikusan az Európa Fesztiválon lépett föl. A műsorban megszólalnak a rég ismert Prognózis számok mellett természetesen újabb szerzemények mai modern hangszerelésben is.

Vörös István (ének, gitár, szájharmonika); Szalóki Anett (vokál/cusion); Kiss Zalán (szólógitár); Horváth Róbert (dobok); Tóth Attila (billentyűs hangszerek); Szitás Zoltán (basszusgitár)

Bőrgyári Capriccio (Bp.): A zenekar 2000 tavaszán alakult, hogy népszerűsítse a rhythm & blues, blues, rock és progresszív rock műfaj ismert és kevésbé ismert, a '60-'70 -es években született klasszikusait, valamint hogy saját számokkal bővítse a magyar zenei palettát. Míg első lemezük inkább az útkeresésről szólt, második, Progressive című albumuk már jól tükrözi a zenekar által követett zenei irányt. Müsorukban Zeppelin, Grand Funk, Ten years After, Hendrix klasszikusokat hallhatunk a zenekar egyéni stílusára folrmálva. Jövőre jelenik meg most készülő harmadik lemezük, immár saját szerzeményeikkel, mégis híven ragaszkodva a zenekartól megszokott hangzásvilághoz.

A csapat klasszikus négyes felállásban lép színpadra (Zurbay Bence-ének, fuvola, szájharmonika; Gazdag Viktor- Gitár; Barabás Attila – Basszusgitár; Tóth Dénes – dob) Nyolc éves pályafutásuk alatt számos fesztiválon és klubban léptek föl leginkább a motoros közösségek legnagyobb örömére. 2008-ban a Sziget Fesztiválon léptek szélesebb közönség elé, hamarosan rendszeresen találkozhatunk velük a fészek klubban, ahol útjára inul saját zenekari klubjuk.

Gazdag Viktor - gitár; Zarubay Bence - ének, szájharmonika, fuvola, debruka; Barabás Attila - baszusgitár; Tóth (Diza) Dénes - dobok

Rockin' Chair Band (Bp.): Tradicionális Chicago blues vagy boogie, rocknroll, vagy inkább jazzes hatású, de néha funkos beütésű blues muzsika. Akusztikusan is megszólaló zenekar, sajátos hangzásvilággal. Afro-amerikai zene, fehér zenészek tolmácsolásában. Ez a Rockin’ Chair zenekar! Az általuk feldolgozott dalok világa visszavezeti a hallgatót a blues zene gyökeréig, megőrizve és továbbfejlesztve ezt, és korszerű zenei elemekkel (funk, jazz, rock) ötvözve a 100 éves blues zene dallamait. Ahogy Willie Dixon mondta: "the blues is the root and everything else is the fruits…" (a blues a gyökér, minden más a gyümölcs).A Rockin’ Chair zenéje több szálon is visszavezeti a “gyümölcsöt” a gyökerekhez.

Műsoruk változatos, egyebek mellett Muddy Waters, John Lee Hooker, Willie Dixon, Little Walter klasszikus szerzeményei vagy éppen Stevie Ray Vaughan, Jaco Pastorius, vagy John Scofield szerzemények is szerepelnek benne, de a feldolgozások mellett saját számokon is dolgoznak. Gyakran találkozhatunk velük a pesti éjszakában, különféle klubokban, a Budapest Fringe fesztiválon, vagy a Sziget Fesztivál blues színpadán is hallhattuk őket játszani, de az Almássy téren a IX-ik alkalommal megrendezett Blues Patika fesztiválon is megfordultak 2006-ban, amikor olyan neves Amerikai előadók társaságában léphettek fel mint: Honeyboy Edwards & Michael Frank, Breeze Gospel, Lord Bishop, Big Daddy Wilson& Missisippi Grave Diggers...

Cser László - basszusgitár, Idrányi Barna - dob, Svoboda Róbert - szájharmonika, Szabó Ferenc Lóránd (Jimi Taylor) - ének, gitár

Yesterdays (RO, Kolozsvár): Erdély egyetlen progresszív rockot játszó zenekara a Yesterdays, immár kilenc éve működik Kolozsváron. A '70-es évek hangulati világát követve (Yes, Genesis, Pink Floyd) sajátos, modern progresszív zenét játszanak. A zenészek mindegyike sokéves könnyű- és komolyzenei tapasztalattal, játékgyakorlattal rendelkezik. Első lemezük, a Holdfénykert három kiadást élt meg 2006 óta, az első Magyarországon, a második Franciaországban, a harmadik pedig Japánban került forgalomba. A nemzetközi progresszív rock világ egyre ismertebb zenekara, több neves tematikus válogatáslemezre is írtak dalokat/kompozíciókat (némelyik a 20 perces hosszúságot is meghaladja), melyek szintén világszerte ismertek és sikeresek. A zenekar jelenleg második lemezét rögzíti. Az igényes zenék kedvelőinek (főleg a fent említett 3 nagy zenekar rajongói számára) kihagyhatatlan csemege!

Tabula Smaragdina (Nyírbátor): A 6 éve fennálló nyírbátori Tabula Smaragdina progresszív rock-zenekar (Bogáti-Bokor Ákos, Zsigó László, Krivánik Dániel) első nagylemeze 2009-ben jelenik meg a francia Musea Records lemezkiadó vállalat gondozásában A szavakon túl címmel. A zenészek mindegyike sokéves könnyű- és komolyzenei tapasztalattal, játékgyakorlattal rendelkezik, a ’70-es évek nagy progresszív rock (Pink Floyd, Yes, Emerson Lake and Palmer, King Crimson) és jazz zenekarainak (Return To Forever, Jaco Pastorius, Weather Report) lemezein nőttek fel. A kimunkált és kompozíciós zene a rock eszköztárát felhasználva végtelen és izgalmas lehetőségeket kínál. E lehetőségek feltárási kísérlete hallható első hanghordozójukon.

Smith Rock Family (Debrecen): A zenekar front embere Kovács Zoltán (Kóku) gitáros-énekes aki már a 70-es évek végén virtuóz gitár játékával elnyerte a közönség és a szakma elismerését különböző tévészerepléseken és rockfesztiválokon. A 80-as évek első felében a Budapesti Rock Színház zenekarában gitározott az Apostol és a Generál tagjaival. Emellett rock, jazzrock, Blues formációkban játszott. A fiai ebbe a világba csöppentek bele, 2002-től együtt zenélnek Smith Rock Family néven. Saját szerzeményeik mellett olyan előadóktól játszanak dalokat, mint a Led Zeppelin, Jimi Hendrix, Deep Purple, Cream, Gary Moore és a Toto. Műsorukat az igényes rock kedvelőinek ajánlják.

Kovács Zoltán (Kóku) - gitár-ének; Kovács Tamás - dobok, ének; Kovács Zoltán Jr. - basszusgitár, ének; Kerékgyártó Csaba (Guriga) - ének

Katz: "A Katz igazi rock and rollt játszik, mindezt kicsit modernebben, de nem nagyon, így biztos mindenkinek el tudja nyerni a tetszését. A koncerten a frenetikus saját számok mellett, a kihagyhatatlan, mindenki által ismert klasszikusok is felcsendülnek (Chuck Berry, Elvis, Beatles, stb..), de persze ők maguk egészen újat alkotnak, amilyet még soha senki nem csinált ezen a földön. Így biztos, hogy rövid időn belül hatalmas világsztárok lesznek, mindenki imádni fogja őket, megváltják az egész világot, legyőzik a gonoszt, majd mindenki bulizik egy jót. De mindezek előtt érdemes meghallgatni, megnézni őket, így, pályájuk elején is!"

G-Jam Project: A G-Jam Project zenekart 1995-ben hívtam életre, azzal a céllal, hogy a magyar zenei palettát olyan stílussal színesítsem, ami az országban addig - de mondhatni, hogy a mai napig-sokak számára ismeretlen volt. Ez az úgynevezett instrumentális műfaj, mely az énekhangot mellőzve a hangszereket helyezi előtérbe, s azok virtuozitására épül,jelen esetben a gitárra. Cél volt az is, hogy az egyre inkább eluralkodó, értéket nem képviselő műfajokkal szemben valódi, egyedi hangzást, stílust, értéket teremtsek. A kezdeti nehézségek után, az egyre nehezebb körülmények ellenére a zenekarral sikerült átütő sikereket elérnünk mind hazai, mind nemzetközi viszonylatban. A gyakorlott, számos nagylemezt már elkészítő zenészekből álló együttessel számos nagy sikerű koncertet adtunk, fesztiválokon szerepeltünk itthon és külföldön egyaránt, a szakma elismerését is kivívva. Az alapításban segítségemre volt Varga Zsolt és Szabó "Johann" Attila, akik a Szinkron felbomlása után velem tartottak. A zenekar oszlopos tagja volt Katona Ottó is, aki ma a 3xs együttes gitárosa, valamint Deák Zoltán, aki a billentyűk mögül segített több éven keresztül. Köszönöm Nekik az önzetlen segítséget.

Bráder István - ritmus gitár; Király Gyula - basszus; Király István - szóló gitár; Kovács Balázs - dob; Pénzes Máté - billentyűs hangszerek

rovat lapozó


Még, még, még...

kép

W.E.T. - Earthrage (2018)

2018-03-19 12:05:00

 

Ajánló

Ez is érdekelhet

Little G. Weevil - Something Poppin' (2017)
Nagybetűs dög kacsint reánk, "feka" hetvenes évek, blues, soul, funky, minden, mi szemszájnak ingere... - Szilágyi Norbert, riff.hu!

Tovább...
Fabio Lione - Alessandro Conti - Lione-Conti (2018)
A Rhapsody nagy össze-vissza borulása nem csak egy várva-várt turnéban testesül meg - ami szerencsénkre 2018. március 08-án hozzánk is eljön -, de most

Tovább...
Corrodal - Liquidators (2017)
Óév utolsó napja, készülődés az esti mókához... közben szakad kint az eső, köd van és egyáltalán olyan nyomorúságosnak tűnik minden. Világvége hangulathoz márpedig hasonló zene dukál

Tovább...
Judas Priest - Firepower (2018)
Az 1969-ben, Birmingham-ben alakult Judas Priest a brit heavy-metal egyik legfontosabb legendája, a műfaj legnagyobb hatású zenekarainak egyike! A csapat legutóbb 2014-ben

Tovább...
Circus Of Power - Four (2017)
A Circus Of Power 1986-ban alakult, New York-ban. Gyorsan a sleaze rock egyik élcsapata lettek, miközben '95-ig tartó működésük alatt három mocskos-motoros albumot

Tovább...
Koncertek 2018. március 19. és 2018. április 04. között:

Klipmánia